vajinusmusu bende yendim

sumsum28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
1
0
1
27
merhabalar bu hastalığın bende olabilme ihtimaline bile imkan vermezdim ancak anlamam ve kabullenmem iki ayımı aldı evliliğimin 15 günü eşimle doktora gittim ve muayene oldum doktor fiziksel bi sıkıntım olmadığını psikolojik olduğunu söyledi eşimle beraber bir cinsel terapiste başvurmamız gerektiğini söyle biz klinikten çıktık eşimle güldük doktorun dediklerine ben doktoru dikkate almadım dedim ya imkan bile vermiyordum. Ben eşini çok seven ve sözde cinsellik korkusu olmayan biriydim :) her gün dener olduk her deneme sonrası ben ağlama krizine giriyordum en son eşimi üroloji doktoruna gitti ondada sıkıntı çıkmadı doktor partner kaynaklı olabilir cinsel terapi almalısınız dedi sorunun ne olduğunu hala idrak edemiyordum. tamam dedim en son ben vajinismussam bunu kendim yenerim bu siteden araştırdım herkesin hikayesini okudum cesaretlenip dilatör set aldım denemeye başladım ama çok üzülüyordum yapamıyordum bu forumdaki bütün yazılanları denedim ama yok diatörlede olmuyor yapamıyor depresyona girdim insanlar beni tanıyamıyordu bu kıza ne oldu evlenince dediler. bi çözüm bulmam gerekiyordu ben genel olarak takıntılı biriyim profesyonel bi destek almalıyım dedim araştırmaya başladım bu sitede ve instagramda dr Nazife ERGEN MİÇOZKADIOĞLU adına rastladım çok araştırdım çünkü eğer bu sefer başarılı olmazsam iyice kendime olan güvenim sarsılacak iyice deliye dönecektim. bütün cesaretimi topladım ve doktor hanımı aradım sağ olsun çok güzel konuştu eşimi ve beni kliniğe davet etti eşimle işlerimizden izin alıp gittik ikimizi de dinledi ve anlattı beni inandırdı bu lanet hastalığı atlatacağıma basit bi muayene oldum doktor fiziksel bi problem olmadığı teyit etti dört seans önerdi(seanslar dilatörlerle ağrısız ve kanamasız oluyor evde kendi başınıza yaptığınız çalışmalara benzemiyor) ben tedavim bir an önce bitsin istedim ilk seans sonrası eve gittim ödevlerimi yapamadım klinikteki kadar kolay değildi benim için ertesi gün kliniğin yolu tuttum doktora anlattım yapamadığımı yağmurlu bir gündü doktor dışarı bakarak bak bugün hava yağmurlu dün güneşliydi dedi olabilir her zaman modumuz aynı değil dedi o an içime su serpildi (dedim ki kendi kendime değil dört seans 24 seansta sürse ben seni yenicem vajinismus) doktorumun yaklaşımı çok güzeldi konuştum kendimi anlattı ben kendim cesaret edemiyor siz yapınca oluyor ben yapınca olmuyor ben eşimle ödev yapsam olur mu dedim olur dedi ikinci seans benim için harika geçti üçüncü dilatöre bile geçtik . eşimle evde çalışmaya başladık kendimi daha iyi hissediyordum üçüncü seans günü geldi tekrar kliniğin yolu tuttum seans çok iyiydi doktor ilişki izni verdi bana inandığını söyledi koşa koşa eve gittim sanki bütün yüküm omuzlarımdan kalktı tek bir adım kalmıştı eşimle denedik çok rahat bi ilişki yaşadık çok mutluydum bitti dedim ve ağladım ertesi gün regli oldum haliyle ara vermek durumunda kaldık reglim bitiminde tekrar denemek istedim olmuyordu yapamıyordum aklım almadı doktor benimle hiç iletişimi koparmadı yine yetişti imdadıma ilişiki öncesi egzersiz yapmamı önerdi iki kere öyle ilişkiye girdik daha sonra onlara bile gerek kalmadı artık hayatımda her şey yolunda çok mutlu bi evliğimiz var geçen hafta öğrendim beş haftalık hamileyim lütfen kızlar ertelemeyin vajinismus tedavisi olan bi hastalık ben bu hastalığı kendi başıma asla yenemezdim sevgili doktorum nazife hanımın ve canım eşim sayesinde yendim

Back