Vajinusmustan nasil kurtulurum?

Canim öncelikle hayırlı olsun bende yeni evliyim senin yasasigun sorunlari bende yaşadım ayni dedigin gibi bende kendini kasıyordum ve eşim bana eger bir daha ağlarsan vallahi billahi sana hic dokunmam desi butuk yemin etti yani onun korkusuyla biraz biraz acildim ve hep arkadasimin dediğini yapmaya çalıştım aciyi düşünme ayrica bu durumda olan sadecw sen değilsin ayrıca tek de değilsin sunu düşün senin diger kadinlardan ne eksiğin var ha bunu dusun sonra esinden sana yardimci olmasi icin konus anlayisli kibar olsun seni konuşturun olack diye zorlanmayin ani yaşa ve kendini sal sıkmamaya çalış bende ayni boyle düşündüm tabiki bunlari is basindayken yapacan sonra evlendiğin adama ne kadar asik olduğunu düşün ve kendini birak sonra bir bakmışsın oluvermiş ve şunu unutma bu konuyu dallndirma sonra herkes sana merakli gözlerle bakarlar yani ben sana yardımcı olmak icin söyledim hadi canim kolay gelsin

Canim öncelikle hayırlı olsun bende yeni evliyim senin yasasigun sorunlari bende yaşadım ayni dedigin gibi bende kendini kasıyordum ve eşim bana eger bir daha ağlarsan vallahi billahi sana hic dokunmam desi butuk yemin etti yani onun korkusuyla biraz biraz acildim ve hep arkadasimin dediğini yapmaya çalıştım aciyi düşünme ayrica bu durumda olan sadecw sen değilsin ayrıca tek de değilsin sunu düşün senin diger kadinlardan ne eksiğin var ha bunu dusun sonra esinden sana yardimci olmasi icin konus anlayisli kibar olsun seni konuşturun olack diye zorlanmayin ani yaşa ve kendini sal sıkmamaya çalış bende ayni boyle düşündüm tabiki bunlari is basindayken yapacan sonra evlendiğin adama ne kadar asik olduğunu düşün ve kendini birak sonra bir bakmışsın oluvermiş ve şunu unutma bu konuyu dallndirma sonra herkes sana merakli gözlerle bakarlar yani ben sana yardımcı olmak icin söyledim hadi canim kolay gelsin

Teşekkür ederim , sizin de hayırlı olsun , bu gece cesaretimi toplayıp deniycem , bakalım , inşallah başarılı olurum

Ben 4 dilatörü de doktor eşliğinde yapmama rağmen evde eşli olmadı acaba eve de dilatör alıp deneyip peşinden mi eşli yapmalıyım ?

Doktor başarı oranı daha yüksek ablamla eniştem gittiler 4 seans sürdü aşmaları.Bu şıkkı gene de düşünün zorluklarını anlattı da bende böyle bir durum yok ama anlattıkları aynıydı.Esra çabuk cömerti bi araştırın 2400 civarında tuttu ama 1 ayda kurtuldu ablam.Allah yardımcınız olsun..

Ya bugün ben denedim, baktım ama delik falan göremiyorum kafayı yiycem

Var sen görmüyorsun aşagı popuna doğru aşagı kaydır var. Parmağınla yavaş yavaş yokla görürsün hemde alışırsın

Kegel egzersizi tam olarak nasıl oluyor , internette hep idrarı tut bırak şeklinde yazıyor , normalde o şekilde hareket eetire biliyorum hissediyorum kaslatımı ama ilişki sırasında tam olarak ne yapmam gerekiyor anlamadım

Zaten o kaşlarını kontrol etmen için yapılan egzersiz o yüzden ilişki sırasında da tut bırak yaparsan kas gevşer penis rahat girer

Siz yıne aynı yataga gırıyormussunuz bız ayrı yatıyoruz. Anlattığınız her seyi ben de yasıyorum 1 yıl degıl ama 7bucuk 8 Ay oldu evleneli. Sizi cok Iyı anlıyorum. 2 arkadasız evde. Konuyu acan arkadasım sen cok yol katetmıssın devam et olur o dılatorlerle ıyıce calısıp asarsın en kısa zamanda . Ben dilatore devam.

Çok üzüldüm, inşallah siz de atlatırsınız, ne hissettiğinizi anlayabiliyorum , insan o kadar çaresiz oluyor ki.Egzersiz ve parmakla denediniz mi o da mı işe yaramadı ?
Boşuna dilatör emla krem ağrı kesici kas gevsetici kullanmayın ben hepsini denedim boşa , terapistleri arıyorum 6-7 milyardan bahsediyordu . Bulunduğum sehirdeki doktor vajinal botoks yaptım ilk denemede yendim hemde 1800 tl ye halletik boşa para dökme ben cok arastırmıştım canım

Boşuna dilatör emla krem ağrı kesici kas gevsetici kullanmayın ben hepsini denedim boşa , terapistleri arıyorum 6-7 milyardan bahsediyor . Bulunduğum sehirdeki doktor vajinal botoks yaptIrdım ilk denemede yendim hemde 1800 tl ye halletik boşa para dökme ben cok arastırmıştım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…