Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben yendim yardımcı olabilirim istersenizYaa ne güzel bende aynı durumdayim 1 yıllık evliyim ama hala yenemedim bana da yardımcı olur musunuz
Bende aynı durumu yaşıyorum bana da yardımcı olunMerhaba ben yendim yardımcı olabilirim isterseniz
Kaç senelik evliydin özelden yazarmısınBende aynı durumu yaşıyorum bana da yardımcı olun
Lütfen çok sevinirimMerhaba ben yendim yardımcı olabilirim isterseniz
Özelden yazarmısınLütfen çok sevinirim
Bana olurmusunuz aynı durumdayim 1 yiilik evliyimMerhaba ben yendim yardımcı olabilirim isterseniz
Özelden yazabilirmisinizBana olurmusunuz aynı durumdayim 1 yiilik evliyim
Bana da yardimci olabilir misinizÇok teşekkür ederim
Neden özelden yazıyorsunuz? Buradan yazın da herkes faydalansın. Özelden söyleyecek ne olabilir ki?Özelden yazabilirmisiniz
burada sadece bayan mı olduğunu düşünüyosunuz ? mahremiyetimi burada anlatamam demekki iyileşmek istemiyosunuz iyi akşamlarNeden özelden yazıyorsunuz? Buradan yazın da herkes faydalansın. Özelden söyleyecek ne olabilir ki?
Yazanların kadın olduğunu nereden biliyorsunuz? Daha yakın zamanda cinsellik bölümünde yaptığım faydalı yorumdan dolayı bana yazan 2 kişi de erkek çıktı.burada sadece bayan mı olduğunu düşünüyosunuz ? mahremiyetimi burada anlatamam demekki iyileşmek istemiyosunuz iyi akşamlar
Bana da atabilirmisinizOlurum tabikide online destek aldığım mesajları size atabilirim
Bana da yardımcı olurmusunuzLütfen çok sevinirim
Banada atabilirmisiniz bende 1yildir uğraşıyorum boşanmak üzereyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz bu saçmalık yüzünden onu kaybetmek istemiyorumOlurum tabikide online destek aldığım mesajları size atabilirim
Bana da atarmisinizOlurum tabikide online destek aldığım mesajları size atabilirim
Lütfenn bana da yardım edinMerhaba ben yendim yardımcı olabilirim isterseniz
tabi kii özelden yazabilirmisinizLütfenn bana da yardım edin
meerhaba ben tedavi gördüm orda yapılan her işlemi size aktarmak ve yardımcı olmak isterimBanada atabilirmisiniz bende 1yildir uğraşıyorum boşanmak üzereyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz bu saçmalık yüzünden onu kaybetmek istemiyorum
tabi kii özelden yazabilirmisin
meerhaba ben tedavi gördüm orda yapılan her işlemi size aktar