Bende 13sene çektikten sonra yani koskoca 13sene ..
Parmak egzersizi ile 3gunde yendim... Yani korkulacak hiç birşey yokmus, inan bana.
Giden onca zamanimami yanayim, psikolojimin bozulmasına mi..
Esin anlayışlı olabilir ama uzarsa o anlayışlı eşlerden eser kalmıyor maalesef..
İlk önce kendini düşün , kendin için yen..
Sonuçta cinsel güdüler sadece erkeğe bahşedilmiş birşey değil...
2000 tl çok uygun bir fiyat, Doktor kendisi mi vajiye soktu aparatlarıKızlar 2 yıl çektim bunu ve Aralık ayında başardım Rabbime şükürler olsun. Size kardeş tavsiyesi özellikle yıllar geçirene söylüyorum daha fazla beklemeyin bir doktor bulun ve gidin gerekirse aylarca masraf yapmayın borç bulun ama gidin 1 gün bile beklemeyin ben kendime çok kızıyorum neden o kadar bekledim diye ve yemin ederim gerçekten üzüldüğüm için diyorum size beklemeyin gidin. Ben izmirde sümeyra tatar da oldum 2000 lira ücreti siz araştırın iyice kafanıza yatarsa gidin ama ben Allah tan korkarım ve gözüm kapalı ona gidin derim. Rabbim büyük çözülmeyen hiç bir dert yok sadece mücadele edin lütfen.
İliskiye giriyorum vajinusmus değil vajinal muayene falan ama arada çok kasıyorum kendimi izin vermediğim zamanlar oluyo sizce bende vajinuamuyumBen bisey sormak istiyorum
Merhaba banada yardım eder misiniz 4 yıllık evliyim ve birliktelik olmadı hiç çok korkuyorum ne yapmam lazım bı turlu kendimi açamıyorumBende korkum yüzünden zor yenenlerdendim cnm burdan bir arkadaş aracılığıyla ve motivasyonla kurtuldum.ayni şekilde anlayışlı bir eşim var benimde.evre evre oldu ama başardım 1 yıldır sıkıntısınız ilişkimiz oluyor.arkadas bana uyuşturmaya bir sprey önerdi onunla yendim bende ilk sıktığımda olmadı ikinci kullanmamda oldu ama kendimi şartlamıştım bu sefer olucak diye oldu bi iki gün yanma oldu onu da ilaçla atlattım kanım sadece o gün geldi o kadar.kendine inan önce cnm bende parmakla bir-kac kere denedim ama olmadı alette almadım eşimin desteği ve başarma isteğim sayesinde oldu ama ilacın cesaret veren bir yani var inkar edilemez uyuşuyorsun daha sonra da ilaçsız denemelerim oldu ondada bebe yağıyla alıştım sonra onu da bıraktım.korkmanun nedeni acı ve kan mi benim öyleydi mesela ama kan korkulcak kadar olmuyor canınin yanma sebebide oraya ilkdefa bir şeyin girmesi yani yanma oluyor aslında acıdan çok belkide ilacın etkisiydi yanma sebebi o kadar.o gün mutluluktan ağlamıştım başardım diye.korkma inan benim kadar kimse korkmamıştır.
Nasıl yendin abla banada yardım et lütfenBende 13sene çektikten sonra yani koskoca 13sene ..
Parmak egzersizi ile 3gunde yendim... Yani korkulacak hiç birşey yokmus, inan bana.
Giden onca zamanimami yanayim, psikolojimin bozulmasına mi..
Esin anlayışlı olabilir ama uzarsa o anlayışlı eşlerden eser kalmıyor maalesef..
İlk önce kendini düşün , kendin için yen..
Sonuçta cinsel güdüler sadece erkeğe bahşedilmiş birşey değil...
Bana da yardım eder misinizNasıl yendin abla banada yardım et lütfen ☹☹ 4 yıldır evliyim yapamadım hala çok korkuyorum bacağımı açamıyorum kitliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?