- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
canım ben kendim tedavi oldum. ama derecesi nasıl seninkinin bilmiyorum. Ben hep burada bir konuya üyeydim oradaki verilen tavsiyelerle yaşanmış hikayelerle hepsin iuyguladım ve yendim şuan bir oğlum var.çok şükür. Sende oylşe yapburda vajinusmus ileilili bir forum var çok yoğun ilgi gören bir konu orayı takip et ve söylenenleri yap. Ben kegel egzersizi falan yapmadım. Bir det kayganlaştırıcı aldım. Önce elimle bölgeyi inceledim serçeparmağımda yani oraya ellemek bilr korku veriyordu bana çünkü önce elledim tanımaya çalıştım. sonra kulakçöpleri varya bir adet kulak çöpünü oraya soktum ucunu baktım gidiyor gidebildiği yre kadar. Daha sonra tek parmak denedim isaret parmak bir boğum sonra iki boğumsonra hepsi ama bu dediklerim tek seferde olmadı ilk gün bir boğum sonra ikinci vs.en son olarak da bildiğimiz beyaz mumlar varya bakklalarda satılanonu denedim parmağı alabildiğime göre bunu da alırım dedim onu da başarıyla atladıktan sonta eşimle denemelere geçtik. Yavaş yavaş olşan birşeydi ben hep üstte kaldım kendim yönlendirdim olayın akışını bol bol da kayganlaştırıcı jel kullandık. Bu şekilde yendim canımMerhaba, vajinusmus olupta kendi kurtulan var mı aranızda? Doktorlar çox büyük fiyat söylediler, kendim tedavi olmak istiyorum..