Vajinusmustan kendi kurtulanlar

Merhaba, vajinusmus olupta kendi kurtulan var mı aranızda? Doktorlar çox büyük fiyat söylediler, kendim tedavi olmak istiyorum..
canım ben kendim tedavi oldum. ama derecesi nasıl seninkinin bilmiyorum. Ben hep burada bir konuya üyeydim oradaki verilen tavsiyelerle yaşanmış hikayelerle hepsin iuyguladım ve yendim şuan bir oğlum var.çok şükür. Sende oylşe yapburda vajinusmus ileilili bir forum var çok yoğun ilgi gören bir konu orayı takip et ve söylenenleri yap. Ben kegel egzersizi falan yapmadım. Bir det kayganlaştırıcı aldım. Önce elimle bölgeyi inceledim serçeparmağımda yani oraya ellemek bilr korku veriyordu bana çünkü önce elledim tanımaya çalıştım. sonra kulakçöpleri varya bir adet kulak çöpünü oraya soktum ucunu baktım gidiyor gidebildiği yre kadar. Daha sonra tek parmak denedim isaret parmak bir boğum sonra iki boğumsonra hepsi ama bu dediklerim tek seferde olmadı ilk gün bir boğum sonra ikinci vs.en son olarak da bildiğimiz beyaz mumlar varya bakklalarda satılanonu denedim parmağı alabildiğime göre bunu da alırım dedim onu da başarıyla atladıktan sonta eşimle denemelere geçtik. Yavaş yavaş olşan birşeydi ben hep üstte kaldım kendim yönlendirdim olayın akışını bol bol da kayganlaştırıcı jel kullandık. Bu şekilde yendim canım

Evet doğtu demiş ben eşimle de denedim. Ayrıca sana birşey söylim bakıreyim demişisnya o egzersizlerde kızlık zarı yırtılmıyor. Çünkü egzersizi yaparken oldukça yavaş hareket ediyorsun yıryılmıyo ben mum soktum düşün ama bakireliğimi eşim bozdu.

Aynı dertten muzdaribim arkadaşım. 1 buçuk aydır evliyim ve hala birleşme sağlayamadık. İlk evlendiğimde regldim temizlenmesini bekledim balayı falan geçti sonra yapamadık. Kaçtım,ittim hep eşimi kastım kendimi.Sağolsun çok destek oluyor kesinlikle zorlamıyor ama bende artık çok sıkıldım bu durumdan kendimi yetersiz hissediyorum. Anne olmak istiyorum ne yapacağım bilmiyorum

Ne ilacı kullandın canım

Bende o illeti yaşayanlardanım 4 aylıkken yendim. 2.5 aylik evliyken bi doktora psikiyatriste gittim orda bana anlatti birşeyler 2 3 seans gittim. Bana parmak egzersizleri verdi asama asama. Sonra burayı buldum gitmedim burdaki arkadaşlarla konuştum yardim eldim yendim. Öncelik kafada bitiyo

Bende 4. Ayda yendim eşin çok anlayışlı olmasida sıkıntı doktor öyle demişti esime,:)
4 aylık evliyim bendede aynı problem var doktorlar çok uçuk fiyatlar verdi kendim tedavi olmak istiyorum ama parmak egzersizi falan hiç yapamıyorum

Lütfen bizede destek olun nasıl yenicez bunu

Kızlar bende vajinusmusu nasıl tek başıma yendiğimi anlatacağım. Öncelikle 1.5 yıllık evliyim. Bi türlü yapamadım. Sonra özel bi hastanede bir doktora göründüm bana vajinusmus olmadığımı sadece kendimi kastığımı kayganlaştırıcı kullanarak tekrar denememi söyledi. Daha sonra yine yapamadım. Son çare Ankara’da televizyonlarda da çıkmış bi doktorun kliniğine gittik bana orta derece vajinusmus olduğumu 3 günde garantili bunu yenebileceğimi söylediler 6500 TL dediler. Şok oldum bir doktor vajinusmus olmadığımı söylerken vajinusmus kliğine gidip vajinusmus olduğumu öğrendim tabiki aklıma direk para için böyle birşey olabileceği geldi sonra bilgi istedim nasıl yeniyoruz 3 günde diye bana kesinlikle parmak egzersizi olmadan çubuklar ve uyuşturucu kremler yardımıyla dediler. Ve bunun içinde 350 lira gibi bi para ödedik. Sonra ben biraz araştırma yaptım. Bir tane kitap aldım bir psikolog ve doktorun beraber yazdığı vajinusla alakalı bir kitap orada vajinal yapıyı iyi incelemem gerektiği yazıyordu. Ayna ile 3-4 gün sadece altı inceledim daha sonra o çubuk dediği şeyleri araştırdım onların ismi dilatör diye geçiyor boy boy önce en küçük boydan başlayarak kitaptaki uyarılara göre çalıştım. En büyük boyu normal penis boyu olduğu için ilk seferde zorlandım onda da kayganlaştırıcı kullandım ve yaptım. Sonra ilişki denedik kayganlaştıcıyla önce en büyük dilatörü deneyip sonra ilişkiye girdim birkaç seferden sonra dilatörleri kaldırdım ve artık yenmiştim kızlar 2 ay önce yendim ve şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür inanın hiç zor değil bence ihtiyacınız olan bu işle ilgili uzman kişilerin yazdığı kitaplar ve kesinlikle dilatör. Aynada incelediğimde anlamıştım zaten o esnek yapıyı. Belki de çoğumuz bizim gibi bilinçsiz kendimizin organlarımızın farkında olsak yeter bence.. inşallah bir kişiye bile olsa faydası olur.

Kızlar bende 4. Ayda yendim bende size hikayemi anlatayim evlendikten sonra olmayınca internetten araştırınca vajinismus olduğumu öğrendim ve ilk kez duydum böyle bı şeyi...İlk iki ay doktora gitmedim hep denememe rağmen herseferinde başarısız oldum sonra normal bı psikiyatri doktoruna gittim hususi bunun için çok fazla paralar ödemeye ne gerek var ki onuda anlamadım normal psikiyatri ücreti ödedim 50 TL doktor beni rahatlattı vajinanın yapısını anlattı parmak egzersizi önerdi hiç korkulacak bişey değil ki parmak egzersizi sonuçta siz belirliyorsunuz neyi nasıl yapmanız gerektigini ve beyin egzersizden sonra anlio korkmamasi gerektiğini ikinci seansta yendim bumuymus dedim çok güldüm kendime sureyi ne kadar uzun tutarsan iyilesmen o kadar zor korkmayın inanın yendikten sonra kendinize çok guluyorsunuz ama o süreç zor tabi Rabbim yardımcınız olsun ertelemeyin

Merhaba özelden mesaj attım bakabilir misiniz

Merhaba tıp fakültesinde cib bölümü var cinsel işlev bozukluğu bölümü ben orda tedavi oldum
Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evli bir bayanım ve sizin gibi vajinusmus hastalığından müzdaribim bir doktorla görüştüm parmak egzersizi verdi ama tam yapamıyorum. Eşimle kendi parmağımı uzerine dokundurabiliyorum ama gel gelelim diğer türlüsü olmuyor. Lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz nasıl bir tedavi uyguladılar nasıl yendiniz ? Isterdeniz özeldende yazabilirsiniz. Yardıma ihtiyacım var. nasıl oldu anlatırmısın bana

Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evli bir bayanım ve sizin gibi vajinusmus hastalığından müzdaribim bir doktorla görüştüm parmak egzersizi verdi ama tam yapamıyorum. Eşimle kendi parmağımı uzerine dokundurabiliyorum ama gel gelelim diğer türlüsü olmuyor. Lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz nasıl bir tedavi uyguladılar nasıl yendiniz ? Isterdeniz özeldende yazabilirsiniz. Yardıma ihtiyacım var.

Spreyle ve doktor eldiveni ile parmak egzersizi deneyebilirsiniz veya doktorunuzu arayın telefonda konuşarak o yaptırsın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…