Bende korkum yüzünden zor yenenlerdendim cnm burdan bir arkadaş aracılığıyla ve motivasyonla kurtuldum.ayni şekilde anlayışlı bir eşim var benimde.evre evre oldu ama başardım 1 yıldır sıkıntısınız ilişkimiz oluyor.arkadas bana uyuşturmaya bir sprey önerdi onunla yendim bende ilk sıktığımda olmadı ikinci kullanmamda oldu ama kendimi şartlamıştım bu sefer olucak diye oldu bi iki gün yanma oldu onu da ilaçla atlattım kanım sadece o gün geldi o kadar.kendine inan önce cnm bende parmakla bir-kac kere denedim ama olmadı alette almadım eşimin desteği ve başarma isteğim sayesinde oldu ama ilacın cesaret veren bir yani var inkar edilemez uyuşuyorsun daha sonra da ilaçsız denemelerim oldu ondada bebe yağıyla alıştım sonra onu da bıraktım.korkmanun nedeni acı ve kan mi benim öyleydi mesela ama kan korkulcak kadar olmuyor canınin yanma sebebide oraya ilkdefa bir şeyin girmesi yani yanma oluyor aslında acıdan çok belkide ilacın etkisiydi yanma sebebi o kadar.o gün mutluluktan ağlamıştım başardım diye.korkma inan benim kadar kimse korkmamıştır.Merhaba 4 aylık evliyim ilk gece korkusu yüzünden eşimle birleşme sağlayamadık.. Çok ağladım üzüldüm eşim sagolsun çok destek oluyor sen hazır oldugunda diyor.. İnternetten çok arastırma yaptım kadın dogumdan randevu alıp bi uzmana gözüktüm tamamen psikolojik dedi kızlığın hala duruyor dedi. Vajinusmus kitabı alsam işe yarar mı? Parmak egzersizi yapmak hiç istemiyorum aslında ama bana fikir verebilcek olan var mı? şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Ne gibi bi tedavi uyguluyolar bazı yorumları okuduğum zaman doktor bile parmagını sokuyormuşMerhaba tıp fakültesinde cib bölümü var cinsel işlev bozukluğu bölümü ben orda tedavi oldum
Yok canım genelde doktorlar dilatör mü ne var ya onunla yapıyorlar. Ben kendim parmak egzersizi yapmıştım 1 ay sürmeden yendim çok şükür korkulacak kasacak hiç birşey yokmuş en son 3 parmağımı yapıyordumNe gibi bi tedavi uyguluyolar bazı yorumları okuduğum zaman doktor bile parmagını sokuyormuş
Yaaa darısı inşallah bana.. eşim zamanla olur diyor ama oda çok yüz veriyor bana hani birazda zorlasa yapalım edelim diye belkiye coktan olmustu ama zorlamak istemiyorum seni sen hazır olunca olcak diyor. Bende parmak vs hiç istemiyorum bu dediğin uyuşturucu ilacı nerden aldın gercekten uyusturuyor mu nerden bulabilirimBende korkum yüzünden zor yenenlerdendim cnm burdan bir arkadaş aracılığıyla ve motivasyonla kurtuldum.ayni şekilde anlayışlı bir eşim var benimde.evre evre oldu ama başardım 1 yıldır sıkıntısınız ilişkimiz oluyor.arkadas bana uyuşturmaya bir sprey önerdi onunla yendim bende ilk sıktığımda olmadı ikinci kullanmamda oldu ama kendimi şartlamıştım bu sefer olucak diye oldu bi iki gün yanma oldu onu da ilaçla atlattım kanım sadece o gün geldi o kadar.kendine inan önce cnm bende parmakla bir-kac kere denedim ama olmadı alette almadım eşimin desteği ve başarma isteğim sayesinde oldu ama ilacın cesaret veren bir yani var inkar edilemez uyuşuyorsun daha sonra da ilaçsız denemelerim oldu ondada bebe yağıyla alıştım sonra onu da bıraktım.korkmanun nedeni acı ve kan mi benim öyleydi mesela ama kan korkulcak kadar olmuyor canınin yanma sebebide oraya ilkdefa bir şeyin girmesi yani yanma oluyor aslında acıdan çok belkide ilacın etkisiydi yanma sebebi o kadar.o gün mutluluktan ağlamıştım başardım diye.korkma inan benim kadar kimse korkmamıştır.
Özelden mesaj attım bakabilir misinizBende korkum yüzünden zor yenenlerdendim cnm burdan bir arkadaş aracılığıyla ve motivasyonla kurtuldum.ayni şekilde anlayışlı bir eşim var benimde.evre evre oldu ama başardım 1 yıldır sıkıntısınız ilişkimiz oluyor.arkadas bana uyuşturmaya bir sprey önerdi onunla yendim bende ilk sıktığımda olmadı ikinci kullanmamda oldu ama kendimi şartlamıştım bu sefer olucak diye oldu bi iki gün yanma oldu onu da ilaçla atlattım kanım sadece o gün geldi o kadar.kendine inan önce cnm bende parmakla bir-kac kere denedim ama olmadı alette almadım eşimin desteği ve başarma isteğim sayesinde oldu ama ilacın cesaret veren bir yani var inkar edilemez uyuşuyorsun daha sonra da ilaçsız denemelerim oldu ondada bebe yağıyla alıştım sonra onu da bıraktım.korkmanun nedeni acı ve kan mi benim öyleydi mesela ama kan korkulcak kadar olmuyor canınin yanma sebebide oraya ilkdefa bir şeyin girmesi yani yanma oluyor aslında acıdan çok belkide ilacın etkisiydi yanma sebebi o kadar.o gün mutluluktan ağlamıştım başardım diye.korkma inan benim kadar kimse korkmamıştır.
Bende 4. Ayda yendim eşin çok anlayışlı olmasida sıkıntı doktor öyle demişti esime,:)Yaaa darısı inşallah bana.. eşim zamanla olur diyor ama oda çok yüz veriyor bana hani birazda zorlasa yapalım edelim diye belkiye coktan olmustu ama zorlamak istemiyorum seni sen hazır olunca olcak diyor. Bende parmak vs hiç istemiyorum bu dediğin uyuşturucu ilacı nerden aldın gercekten uyusturuyor mu nerden bulabilirim
Evet çok haklısın.. başarmıssın sonunda tebrik ederim bende ilk fırsatta denicem gercekten cok istiyorum psikolojik anlamda bende cok yıprandımBende 13sene çektikten sonra yani koskoca 13sene ..
Parmak egzersizi ile 3gunde yendim... Yani korkulacak hiç birşey yokmus, inan bana.
Giden onca zamanimami yanayim, psikolojimin bozulmasına mi..
Esin anlayışlı olabilir ama uzarsa o anlayışlı eşlerden eser kalmıyor maalesef..
İlk önce kendini düşün , kendin için yen..
Sonuçta cinsel güdüler sadece erkeğe bahşedilmiş birşey değil...
Hemen başla bence.. Hiç korkulacak birşey yok,eline doktor bu eldiveni geçir ve bebeyagina sür bir parmağını gerisi kolay şekilde gelir cnm...bide dikine değil popoya dogru ittir parmagini, göreceksin nasıl da kolay.. Bide olduğunu görünce heves geliyo insana ben yapabilirim diye telkin et kendini sürekliEvet çok haklısın.. başarmıssın sonunda tebrik ederim bende ilk fırsatta denicem gercekten cok istiyorum psikolojik anlamda bende cok yıprandım
evet başlasam devamı gelicek yaptıgımı görünce bunu eşimle görüsmedim ne der bilmiyorum yani kendimi parmaklamam onun kulagına nasıl gelir hiç bilmiyorumHemen başla bence.. Hiç korkulacak birşey yok,eline doktor bu eldiveni geçir ve bebeyagina sür bir parmağını gerisi kolay şekilde gelir cnm...bide dikine değil popoya dogru ittir parmagini, göreceksin nasıl da kolay.. Bide olduğunu görünce heves geliyo insana ben yapabilirim diye telkin et kendini sürekli
Eşinin bilmesine gerek var mı sence...evet başlasam devamı gelicek yaptıgımı görünce bunu eşimle görüsmedim ne der bilmiyorum yani kendimi parmaklamam onun kulagına nasıl gelir hiç bilmiyorum
Merhaba canim. Ben de ilk ay korku yasamisdim. Ben genelde daha evlenmeden o olayi ben rahatlikla kabul edeceyimi dusunmuyordum. Yani hayalini bile kurmadim ilk gecemin. Ilk gece rrsmen diwlerimi sıkarak dayandim. Hep ichimden ucunda olum yokya dedim. Ama afedersiniz tam olmasina dayanamadim ve bitirdim. Sonra da hep sorun yasadim. Vajinismusun evreleri var diye biliyorum bazilari ilacsiz tedavisiz olmazken ilk evreleri tamamen psikolojik destekle hallola bilir. Esinizle iliskiye girerken sanki bir deneme gibi yapin. Yani sizde bu korku varken tamamen iliskide bulunmayin. Bir kac denemeni sadece derinlik acidan daha yuzeysel olarak iliskide bulunun ve durdurun. O kadarina alisdikdan sonra daha derin sonra daha derin.. kendinizi de iliskiden once'korkmuyorum herkesde olan vucud var bizde de. Onlarda oluyorsa bende de olur. Aci dayanilmaz deyil. Dayanicam' gibi sozlerle kendinizi cesaretlendirin. Ama her defasinda iliskiti hedeflemek yalnis. Ben ilk iki ayi sorun yasadim ama yendim.Merhaba, vajinusmus olupta kendi kurtulan var mı aranızda? Doktorlar çox büyük fiyat söylediler, kendim tedavi olmak istiyorum..
hala bakire olduğum için ilk parmagı eşim bilmeden yaparsam olmaz yani eşime söylemem gereken bi durum bence ve bazı yorumlarda şunuda okudum kişi kendi denedikten sonra eşinin parmagını da deneyip öyle birlesim sağlıyorlarmıs daha iyi oluyormus ama kisiden kişiye göre değişebilir tabi bu durum.Eşinin bilmesine gerek var mı sence...
Benim eşimin haberi yoktu mesela, kafam rahat baskisi olmadan, başardım.. sende dene bence
Yaaa darısı inşallah bana.. eşim zamanla olur diyor ama oda çok yüz veriyor bana hani birazda zorlasa yapalım edelim diye belkiye coktan olmustu ama zorlamak istemiyorum seni sen hazır olunca olcak diyor. Bende parmak vs hiç istemiyorum bu dediğin uyuşturucu ilacı nerden aldın gercekten uyusturuyor mu nerden bulabilirim
Çok teşekkür ederim benimde çevremden kimse bilmiyor eşim ve benim aramda ve cok doluyum gercekten birine anlatsam rahatlıcam gibi ama anlatmaya da cekiniyorumbenim eşimde zamanla olucak diyodu hatta farklı yollarla deneyerek bana cesaret verdi diyebilirdim yani bir şekilde oraya değmesine izin veriyordum ben alet falan almadım ve söyle soylıyım ilacı aldım hemen cesaret edemedim kullanmaya sonra doktora gittim psikologa o gün psikologa içimDen aklimdan gecen ne varsa soyledim sanirim korkularimla yuzlestim ve rahatladim sonra da cesaretle o akşam oldu.relax olmak motive olmak çok önemli..spreyin adi yani ilacin adı vemcaine sprey cnm eczanelerde var.birine anlatmakta çok önemli ben nerdeyse 8 9 ay kimseye anlatamadım sonra artık dayanamadım en yakın arkadaşımla konuştum taş olsa çatlar yani.bide üzülüyor insan bunu yapamıyorum cocugum nasıl olcak diye daha cok uzuluyosun
Ama sonra olup bitince boşa korkmuşum oluyosun.insallah kurtulursun cnm sormak istediğin bisey var özelden yaz
Yendikten sonra eskisi gibi oldunuz mu yoksa eşiniz artık ilgisiz bir adam haline mi dönüştü..Bende 13sene çektikten sonra yani koskoca 13sene ..
Parmak egzersizi ile 3gunde yendim... Yani korkulacak hiç birşey yokmus, inan bana.
Giden onca zamanimami yanayim, psikolojimin bozulmasına mi..
Esin anlayışlı olabilir ama uzarsa o anlayışlı eşlerden eser kalmıyor maalesef..
İlk önce kendini düşün , kendin için yen..
Sonuçta cinsel güdüler sadece erkeğe bahşedilmiş birşey değil...
Merhaba kızlar bende vajinismustum bi gün bunu yenersem bende paylaşırım diye düşünmüştüm. Çok çaresizdim 7 yıllık sevdigimle evlendim ama yine yapamıdum kendime çok kızıyodum ama inanınki çoook basitmiş bende burdaki yorumları okuyarak tavsiyelerler yendim bu illeti buraya bi kelime dahi yazıpta yardım etmek isteyen herkesten Allah razı olsun. Nasıl kurtulduguma gelincede ilk önce aynada özel bölgemi tanıdım sonra parmak egzersizleri yaptım ilk serçe parmak sonra işaret parmagı sonrada iki parmak birden en sonda da eşimin iki parmagıyla yaptım ve ıkınarakalmaya çalısın oda önemli bide zeytin yagını tavsiye edrim hem egzersiz yaparken hemde ilişki denemelerinde ben yaptım kurtuldum sizde bi an önce yapın zaman kaybetmeyin gercekten bu muydu diyceksiniz ...Allah yardımcınız olsun İnşallahBende 4. Ayda yendim eşin çok anlayışlı olmasida sıkıntı doktor öyle demişti esime,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?