• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

littlebodybigheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Herkese merhaba yeni evliyim 4. Ayımız
Geçmişimde bununla ilgili veya bu durumlardan soğuyacağım bir şey yaşamadım sanmıyorum muhafazakar bir ailede büyüdüm ve daha önce hiç birlikteliğim olmadı sadece biraz değersizlik yaşadım, eşimle de görücü usulü ve severek evlendim, Vajinusmus muyum değil miyim anlamıyorum lütfen başından geçenler bana yardımcı olsun içinde bulunduğum durum her geçen gün moralimi bozuyor sürekli ağlamak istiyor ve hiçbir şey yapmak istemiyorum ama bunun çok kolay ve aşılabilir bir şey olduğunu da düşünüyorum lütfen Allah rızası için yalvarırım yaşayan deneyimi olan birisi yardımcı olsun konuşmaya tavsiye almaya o kadar ihtiyacım var ki çevremde anlatıp anlayabilecek hiç kimse yok aşmak istiyorum eşimle birlikte olmak istiyorum onu çok seviyorum lütfen yardımcı olun lütfen

şuan ne durumdasınız? ilişkiye girebiliyor musunuz yoksa ağrılı mı oluyor? ya da korkuyor musunuz? anlatırsanız daha kolay yardım edilebilir

şuan ne durumdasınız? ilişkiye girebiliyor musunuz yoksa ağrılı mı oluyor? ya da korkuyor musunuz? anlatırsanız daha kolay yardım edilebilir
Beraber olabiliyoruz çok affedersiniz sürtünme olarak ve gerçekten kendimi sorguladığımda çok oldu töbe yarabbim acaba zevk mi almıyorum gibi ama hayır hoşuma gidiyor zevk alıyorum birbirimize dokunabiliyoruz ama sanırım eşim dokununca yine çok içeri girmiyor anlamadım affedersiniz çok sürtünme ile dokunma ile sevişme oluyor sadece duhul olmuyor yapamıyorum yani bu yapamıyorumu söylemek istemiyorum daha yakın bi gün kayganlaştırıcı ile denedim istemsiz pat diye bir anda sertçe olacak diye düşünüyorum Aslında acımasın da değilim bunuda kafamda oturttum acısın veya ağrısın eğer olacaksa yani çok uzun süreli olacağını düşünmüyorum anlık bir şekilde açacak veya arıcak geçecek ama o an istemsiz çok acayip kasılıyorum aslında başlara nazaran ilk aya nazaran aştım ilk ay ayağımı hiç açamıyordum artık açabiliyorum genelde eşim üstte oluyor ama işte dediğim gibi sertçe vuracak gibi sanki o organı öyle hissettiğim için geri çekiliyorum ağlama geliyor başaramadığım için çok ağlıyorum o da üzülüyor ve daha önce kendime hiç dokunmadım ne bileyim sanki orası çok mahrem görülmez dokulmaz inanın nasıl bir üreme organımız var şeklen yapı olarak bilmiyorum dokunmak da çok ürkütüyor yani biliyorum kabul ediyorum inanıyorum oradan bir çocuk bile çıkabiliyor ama işte :((((

bence bu korkularınız bilmemekten kaynaklanıyor. bacaklarınızı ve kaslarınızı rahat bıraktığınızda ve kayganlaştırıcı kullandığınızda acı hissetmezsiniz. ama önce kendi vücudunuzu tanımanız lazım. bunları ben de yaşadım. bu konuda iyi kitaplar var. bence öncelikle kitap alarak başlayın. kitaplarda iyi alıştırmalar vardı. önce aynayla başlayıp vücudunuzu inceleyeceksiniz, sonra kulak çubuğu gibi küçük aparatlarla kendinizi alıştıracaksınız. kitap alırsanız orada alıştırmalar ayrıntılı adım adım yazıyor. ben çok yardımını gördüm.
evde yalnızken alıştırma yapabilirsiniz. eğer isterseniz kitap önerileri de yapabilirim.
bütün bunlar yardım etmezse de son çare terapiye gidebilirsiniz. çekinirseniz kadın terapiste gidersiniz. ama üzülmeyin bunlar çaresiz sorunlar değil

bence bu korkularınız bilmemekten kaynaklanıyor. bacaklarınızı ve kaslarınızı rahat bıraktığınızda ve kayganlaştırıcı kullandığınızda acı hissetmezsiniz. ama önce kendi vücudunuzu tanımanız lazım. bunları ben de yaşadım. bu konuda iyi kitaplar var. bence öncelikle kitap alarak başlayın. kitaplarda iyi alıştırmalar vardı. önce aynayla başlayıp vücudunuzu inceleyeceksiniz, sonra kulak çubuğu gibi küçük aparatlarla kendinizi alıştıracaksınız. kitap alırsanız orada alıştırmalar ayrıntılı adım adım yazıyor. ben çok yardımını gördüm.
evde yalnızken alıştırma yapabilirsiniz. eğer isterseniz kitap önerileri de yapabilirim.
bütün bunlar yardım etmezse de son çare terapiye gidebilirsiniz. çekinirseniz kadın terapiste gidersiniz. ama üzülmeyin bunlar çaresiz sorunlar değil
Evet kitap önerebilir misiniz ama şuan almam mümkün değil yurt dışında yaşıyorum :( onun dışında video vs olabilir mi önereceğiniz

hangi ülkedesiniz? birkaç sitenin yurtdışına da satışı var. bir de yabancı diliniz var mı? varsa ingilizcelerini yada hangi ülkedeyseniz o dilde de mutlaka vardır

allah allah, mesajlarda mı spam verdi? sadece kitap linki paylaştım neden spam veriyor ki anlamadım

o zaman kitap isimlerini yazayım siz öyle bakın ben de anlamadım
  • 10 adımda vajinismus tedavisi - cem keçe
  • yaşasın orgazm - marshall miller
bir tane de pdf kitap buldum telegramda ama onu paylaşmıyorum buradan, kitapgöçü3 diye bir pdf kitap paylaşım grubu var orada dosyalara yazınca da bir şeyler bulunuyor

video önerisi sormuşsunuz ama ben hiç video araştırmamıştım kendime. doğrudan kitap almıştım. bu 10 adımda tedavi kitabını kullandım. sonra biraz ilerletince de yaşasın orgazm kitabını aldım. ikisinde de kadın vücuduyla ilgili bilgiler var. önce kendi vücudunuzu tanımanız lazım. sonrası çözülüyor alıştırmalarla

Merhaba evliliğimin ilk ayında ben de bu sorunu yaşadım. Her şey kafada bitiyor kesinlikle acı ağrı vs yok. Sadece pelvik kaslarınızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz bütün olay bu

ilk evlendiğimizde bizde yaşadık bu sorunu. 2-3 ay içinde çözdük çok şükür. tamamen kafanızda olan bi şey. ben adını hatırlamıyorum şimdi set vardı ondan almıştım. en küçüğünden en büyüğüne doğru , egzersiz yapmıştım.
bide doktora gittik. doktor sadece konuştu benimle. o bile çok iyi gelmişti.
o seti almanızı tavsiye ederim

Bence de kendinizi tanımamanız ve çekingenlikten doğan korkularınız var. Şurda anlatırken bile doğru dürüst anlatamıyosunuz çekinmekten. Biraz kendinize dokunun, kendi bedeninizi tanıyın. Burada vajinusmus topicleri var oralarda biraz gezinin. Doktora gidin.

Back