Vajinusmus

Burcuuumm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
29
12
18
30
Merabalar. Ben 4 aylık evli vajinusmus hastasiyim. Eşimle ilk günden beri bu sorunu aşamadık ve bu bizim için çok ciddi ve evliliğimizi fazlasıyla zedeleyen bir konu. Ne yolu denediysem aşamadık bunu. Su anda aklimda bir yöntem var ve bunu doktorumla gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bunu aşabilmek için lokal anestezi alarak ilişkiyi denemek istiyoruz. Lokal anestezi de yine aynı kasılmalarım eşimi itmeye calismalarim olur mu, yoksa lokal anestezinin verdiği o bölgede olan uyuşma ile bunu başarabilir miyim bunu düşünüyorum. Bu şekilde ilişkiyi deneyen oldu mu?

Ben atlattım arkadaşım altı ay kadar birlikte olamadık eşim çok sabır gösterdi bekledi doktor bana sprey verdi ilişkiden önce kullandım ve çok uyuştum ondan önce de krem falan vermişti ama bi işe yaramadı verdiği sprey sayesinde birlikte olduk seni çok iyi anlıyorum şu an çok acıyor biliyorum ama bir defa denedikten sonra tamamen kafada yeniyorsun

Bende ilişkiye giremiyorum. anestezi deneyen birinin yazısını okumuştum ayıkken yine aynı kasılma yaşamış yani bunu ayıkken halletseniz daha iyi olur gibi. Çünkü sorun zar değil o an kasıyor olmamiz kendimizi kapatmamiz. Konu kaslar yani

Bende bu illeti yasayanlardanim bende 4.ayimda yendim şükür. Parmak egzersizleriyle esimde sağolsun cok anlayışlı oldu. Ve suan meyvemizi bekliyoruz

Zaten ayık olcam sadece o bölgeye lokal anestezi yapılacak o bölgemi hissetmicem

Verdigi spreyin adı neydi acaba. Ve spreyle denediğinde ve başarmışsın çok şükür yine kasılmaların oldu mu yine kaçmaya ve itmeye calistin mi yoksa orayı zaten hissetmediğin için rahat bir şekilde oldu mu

Ha pardon yanlış okumuşum . Ben uyuşturucu krem kullanıp deneyeceğim yani olabilir dediginiz yöntem.
Daha önce emla krem kullandım evet biraz uyuştu ama ise yaramadı yine ittim yine kaçtım. Fakat bu sefer iğne ile anestezi enjekte edecek doktor uyuşma fazlasıyla olacak biz bazı ameliyatları bile böyle yapiyoruz dedi yani acı duymayacam. Tek sorun yine heyecan yaparım yine bacağımı kapatırım iterim kaçarım diye korkuyorum

Orayı hiç hissetmiyorsun çok etkili bi ilaçtı zaten ilk ilişki oluyor ya kafada bitiyor biraz biraz zorlandım ama sonradan çok rahatça deneyebildik herşey kafada bitiyor spreyin adı Vemcaineydi

Orayı hiç hissetmiyorsun çok etkili bi ilaçtı zaten ilk ilişki oluyor ya kafada bitiyor biraz biraz zorlandım ama sonradan çok rahatça deneyebildik herşey kafada bitiyor spreyin adı Vemcaineydi
Zaten kafamda bitirebilsem keşke. Çok kez çok kararlı ve kafamda bitirmiş halde denedim fakat niye bilmiyorum hep kaçtım ittim. Biraz bana anlatabilir misin özel olmazsa yani nasıl gelişti ne hissettin nasıl başardın normal şartlarda bunu yapamadım çünkü spreyle nasıl oldu çekmedim mi kendini itmedin mi normalde olduğu gibi bunları öğrenmek istiyorum

Bende senin gibiyim. Ama buradaki kadınlar sağ olsun çok yardımcı oldu destek oldu bir çok mesaj aldım okudum.Umut oldu .Nasil dersen takıldıgım o baskı kısmından sonra hiç bir şey olmadığını orayı aşınca bittiğini söylediler agrisiz sizisiz tabiki belli ürünlerle kimi zeytinyağı kimi kayganlaştırıcı kimi bebe yağı kullanmış.Bu sonucları okumak bana cesaret verdi yapıp kurtulacağım dedim ve yarin deneyeceğim inşallah sonuç olumlu olur .Sende başarırsın inşallah bu berbat bisey

Inşallah hallederiz gerçekten illet bişey. Insanın hayatını mahvediyor

Tabi anlatayım
Deniyoruz deniyoruz olmuyor sürekli acı hissediyorum ama öyle böyle değil ruhum çekiliyor sanki kalktık doktora gittik doktor anestol krem yazdı gönderdi eve geldim sürdüm hiç uyuşmadığımı hissetim yine olmadı bu sefer başka bir doktora gittik kadın doktordu beni çatala çıkardı ve vajınamdan içeri bir pipet soktu dedi ki bak bunu alabiliyorsun penisi niye almayaysın senin problemin fiziksel değil dedi bende orda biraz aydınlandım açıkçası çünkü cidden pipet kolaylıkla girmişti Doktor dedi ki eğer yapamazsan egzersiz yaparız beş bin TL ama bizde para ne gezer eve geldim verdiği spreyi iyice her yerime sıktım korkma hiç acımıyor sadece çok ufak yanma hissettim ama anında uyuştum elimle yokluyorum ama hissettirmiyorum o derece uyuştum sonra kendimi serbest bıraktım kas gevşetici de içmiştim penisi hiç itmedim ve oldu biz altı ay uğraştık oldu demem o ki bu kalıcı bi problem değil eninde sonunda olacak kendini üzme ve yıpratma yapabilirsin herkes yapıyor

Inan denemediğim birşey kalmadı onlarca doktora gittim psikologa gittim. Hiç alkolün tadını bilmem ama alkol aldım uyuşturucu kremler kullandım daha neler neler ama yapamadım.lokal anestezi ile insanlar ameliyat oluyor ki bende lokal anestezi ile bir operasyon geçirdim ve gerçekten acı hissetmedim. Bu bana güven veriyor sadece yani ağrı acı hissetmeyince yapabilirim gibi geliyor. Sadece heyecanlanıp iterim kaçarım korkusu var.

Ben de aşmaya çalışan birisiyim. Ben üstteyken acıya acıya girse de eş üste çıkınca ben de hala itiyorum. Siz üstteyken yavaş yavaş denemekte fayda var. Insallah başarırsınız.

Spreyi alıyorum da kaç fıs sıkmam gerekli ve tam olarak nasıl sıkacağım yardımcı olur musunuz ?

Spreyi alıyorum da kaç fıs sıkmam gerekli ve tam olarak nasıl sıkacağım yardımcı olur musunuz ?
Bir doktora danışsanız daha iyi ama ben yine de tecrübelerimi söyleyim spreyi ben Vajinanın içine de sıktım dışına da ıslansan kadar her yerine sıktım yani zaten uzun bi çubuğu olacak on beş yirmi dakkaya uyuşursunuz çok kuvvetli bi ilaç inşallah atlatırsınız

Onu sıkınca baskı hissi falan olmuyor mu peki ? Teşekkür ederim inşallah ya

Onu sıkınca baskı hissi falan olmuyor mu peki ? Teşekkür ederim inşallah ya
Asla bir şey hissetmiyorsun bıçak saplasa hissetmezsin acayip uyuşturuyor kafanda büyütme ya geçer korkma ben altı ay uğraştım ilacın sayesinde geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…