• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Spreyi
Asla bir şey hissetmiyorsun bıçak saplasa hissetmezsin acayip uyuşturuyor kafanda büyütme ya geçer korkma ben altı ay uğraştım ilacın sayesinde geçti
Spreyi bulabilirsem insallah yapicam :( eczane her yerde bulunmaz bu dedi coj umutlanmistim bugun icin

Asla bir şey hissetmiyorsun bıçak saplasa hissetmezsin acayip uyuşturuyor kafanda büyütme ya geçer korkma ben altı ay uğraştım ilacın sayesinde geçti
Bende lokal anestezi almayı düşünüyorum. Bu sprey onun kadar uyuşturuyor mu nasıl bir his vardı kasılmalar itmeler bacağı kapatma durumu olmadı mi hic

Merhaba size ne kadar Yardımcı olurum bilmiyorum ama aynı yollardan geçtim ama inanın çok ağır bi şekilde yaşadım bu süreci (taciz geçmişim olduğu için korkuyordum) ve aştım çok şükür canım da çok tatlıdır bu arada 😄 size şöyle söyleyeyim geçmişe baktığımda çok abarttığımı düşünüyorum keşke korkmasaydım diyorum kasmasaydım kendimi inanın hiç bir şey olmuyor hemde hiç acı yok sevgi varsa rahat olun atlatırsınız güvenin kendinize ve vajinal muayeneden korkan ben onu bile atlattım sıfır sıkıntı kasmayın rahat olun başaracaksınız 🙏🏻🙏🏻

Back