- Konu Sahibi kubrabilir
-
Yardım istiyorum bende 7 aylık evliyi aynı sıkıntıto yaşıyorumMerhaba bende 7 aylık evli olarak daha yeni bu problemi Allah’a şükür yendim şu mübarek günde. Zorlu süreçti çok zor zamanlar geçirdik ama pes etmedim sonunda oldu yardımım dokunursa ne mutlu yazmak isteyen özelden yazsın elimden geleni yaparım çünkü çeken bilir
Selam canım. Ben ilk dört ay kadar bu sıkıntıyı yaşadım. Daha sonra netten sxtiva diye bir jel aldım vajinanın içine biraz sıkıp bir kaç dakika bekliyorsun sonra çok denecek kadar az bi uyuşma yapıyor sanki ama faydası geldi. Bir ay kadar kullandım daha sonra herşey kendiliğinden olmaya başladı bir daha gerçek kalmadı çok şükürVajinusmus problemi yaşıyorum 3 yıllık evliyim ve daha önce bununla ilgili hiç tedavi olmadım çünkü araştırdigim yerler maddi açıdan yüksek yerlerdi ama artık çocuk sahibi olmak istiyorum çok fazla para harcamadan nasıl tedavi olabilirim ?
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunVajinusmus problemi yaşıyorum 3 yıllık evliyim ve daha önce bununla ilgili hiç tedavi olmadım çünkü araştırdigim yerler maddi açıdan yüksek yerlerdi ama artık çocuk sahibi olmak istiyorum çok fazla para harcamadan nasıl tedavi olabilirim ?
Fiyatı ne kadar acaba uygunsa eşimde gitme konusunda ikna olacaktırMerhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun
Merhaba bende 7 aylık evli olarak daha yeni bu problemi Allah’a şükür yendim şu mübarek günde. Zorlu süreçti çok zor zamanlar geçirdik ama pes etmedim sonunda oldu yardımım dokunursa ne mutlu yazmak isteyen özelden yazsın elimden geleni yaparım çünkü çeken bilir
Sana hiç yardımcı olundumu olunduysa nolursun benimlede paylaşVajinusmus problemi yaşıyorum 3 yıllık evliyim ve daha önce bununla ilgili hiç tedavi olmadım çünkü araştırdigim yerler maddi açıdan yüksek yerlerdi ama artık çocuk sahibi olmak istiyorum çok fazla para harcamadan nasıl tedavi olabilirim ?
Yendin miMerhaba özelden yazdım ama hata verdi acıll gorusebılır mıyız
Yendin miVajinusmus problemi yaşıyorum 3 yıllık evliyim ve daha önce bununla ilgili hiç tedavi olmadım çünkü araştırdigim yerler maddi açıdan yüksek yerlerdi ama artık çocuk sahibi olmak istiyorum çok fazla para harcamadan nasıl tedavi olabilirim ?
Evet hamileyim şuan 4 aylıkJ
Yendin mi
ne kadar güzel ya, nasıl yendinizEvet hamileyim şuan 4 aylık
Dr desteğiyle oldu canım 1 kere gitti oldu tabi ara ara kasılmalar devam etti ama oluyı artık bı şekilde şimdi oğlusumu beklıyrm hersey bizim elimizde amane kadar güzel ya, nasıl yendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?