Vajinusmus

kubrabilir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
37
14
3
Vajinusmus problemi yaşıyorum 3 yıllık evliyim ve daha önce bununla ilgili hiç tedavi olmadım çünkü araştırdigim yerler maddi açıdan yüksek yerlerdi ama artık çocuk sahibi olmak istiyorum çok fazla para harcamadan nasıl tedavi olabilirim ?

Allah yardımcın olsun, inşaallah bilgisi olanlar yardımcı olurlar ve tez vakitte tedavini olabilirsin

Kk da vajinismusu birlikte yeniyoruz diye bir site var ben orda yendim cok sukur oraya gitmenizi tavsiye ediyorum cok guzel bir dayanismasi var cunku sizin benim gibi cok var vaji kabusu yasiyan.ve okadar parayi verecek birsey yok cok kolay aslinda.ben basardiktan sonra bunun icinmi iki yil bekledim dedim hersey beyinde bitiyor dogruymus gercekten..

Yeniyim sitede nasıl bulcam orayi

Canım yardımcı olmak için sayfanın link paylaşımını yaparsan daha iyi olur

Canım ben bu sitede okuduklarımla önce manevi olarak kendimi telkin ederek başladım. Öncelikle eşinin çok ama çok sabırlı olması gerekiyor. Önce seni rahatlatması gerekiyor. Burada bebek yağı kullandığını okumuştum bi üyenin ben de uyguladım. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum doktorlardan biri tam vajinismus diyemem sana derken diğeri tam anlamıyla vajinismussun dedi. Ciddi acı çekiyordum ama aynı zamanda enfeksiyon vardı ciddi boyutta ne zaman enfeksiyon tamamen geçti ben o zaman başarılı oldum. Acının en büyük kaynağı meğer oymuş.Hatta şu anki doktorum tamamen enfeksiyona bağlı tahriş ve ağrıymış sendeki diyor, doktorların yanlış yönlendirdiğini düşünüyor. Yani doktorlar bu teşhisi koyarken yanılabiliyorlar.Şimdi yavruma hamileyim,lütfen bu olayı kabullenme alıştırma yap sık sık. Ben sabahlara kadar okudum vajinismusu kendim yendim başlığındaki yazıları ağlayarak. Üstelik tedavi şansım hiç yoktu bulunduğum yer nedeniyle ve maddi anlamda da. Öncelikle şunu bil bu günleri gülerek hatırlayacaksın, kendini motive et sürekli

Çok denedim 3 yıldır deniyorum farklı farklı yöntemler eşim çok anlayışlı hiç bir sıkıntı yasamiyorum eşim açısından bir şekilde birbirimizi tatmin ediyoruz ama çocuk sahibi olabilmek için bunlar yetmiyor bir bebeğim olsun istiyorum tavsiyelerinide aklımda tutucam çok tesekkurler

Inşallah ya çok teskkurler
Rica ederim insallah hemen basarirsin zaten orda herseyi anlatiyorlar cok guzel bir enerjisi var.gercekten cok basit buna inan ve asla erteleme.bu hastalik diyorum cunku hastalik erteledikce olan sana oluyor.evliligi cok cok sarsan bir bela bir an evvel basarman dilegiyle..

Ben arama butonuna yazdım fakat çıkmadı, linkini paylaşabilirmisiniz...

Çok sağol ☺

Ben arama butonuna yazdım fakat çıkmadı, linkini paylaşabilirmisiniz...
Kadinlar kulubu vajinismusu nasil yendik yazarsan ben simdi yazdim cikti googleye cikiyor.tecrubelerini yaziyor uyeler oraya girdimmi hepsi cikiyor burdaki gibi konusabiliyosunuz gercekten ben kk da yendim.sevgiler...

Duygularını çok iyi anlıyorum, bebek için yanıp tutuşurken 2 sene hiçbişey yapamadım. O eksiklik duygusu ve paranoyalar peşimi bırakmadı. Eşime rahat vermemeye başladım gereksiz kıskançlık yaptım, hırçınlaştım.. Bebek yağı kesinlikle kurtarıcı oldu ama belki enfeksiyonu artırdı ama önemli değil ilk denemenin başarılı olmasına çok büyük katkısı var. Artı pozisyon olarak üstte olunması gerektiğini okudum burdaki konularda. Hep öyle deneme yaptık.İnşallah en kısa sürede yenersin, unutma bunu yapabilecek güçtesin

Merhaba bende 7 aylık evli olarak daha yeni bu problemi Allah’a şükür yendim şu mübarek günde. Zorlu süreçti çok zor zamanlar geçirdik ama pes etmedim sonunda oldu yardımım dokunursa ne mutlu yazmak isteyen özelden yazsın elimden geleni yaparım çünkü çeken bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…