Canım ben bu sitede okuduklarımla önce manevi olarak kendimi telkin ederek başladım. Öncelikle eşinin çok ama çok sabırlı olması gerekiyor. Önce seni rahatlatması gerekiyor. Burada bebek yağı kullandığını okumuştum bi üyenin ben de uyguladım. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum doktorlardan biri tam vajinismus diyemem sana derken diğeri tam anlamıyla vajinismussun dedi. Ciddi acı çekiyordum ama aynı zamanda enfeksiyon vardı ciddi boyutta ne zaman enfeksiyon tamamen geçti ben o zaman başarılı oldum. Acının en büyük kaynağı meğer oymuş.Hatta şu anki doktorum tamamen enfeksiyona bağlı tahriş ve ağrıymış sendeki diyor, doktorların yanlış yönlendirdiğini düşünüyor. Yani doktorlar bu teşhisi koyarken yanılabiliyorlar.Şimdi yavruma hamileyim,lütfen bu olayı kabullenme alıştırma yap sık sık. Ben sabahlara kadar okudum vajinismusu kendim yendim başlığındaki yazıları ağlayarak. Üstelik tedavi şansım hiç yoktu bulunduğum yer nedeniyle ve maddi anlamda da. Öncelikle şunu bil bu günleri gülerek hatırlayacaksın, kendini motive et sürekli