Arkadaşlar merhaba,
4 aylık evliyim
ilk gece korktuğumdan ilişki olmadı
sonra eşim çok etkilendi olmadı, sonra adet günüm araya girdi derken olmadı, sonra bir kaç kere denedik bende kasılma falan yok, başlarda psikolojik olarak ilişkiye hazır hissetmediğimden daha bacaklarıma yaklaşmadan itiodum, ama sonraları kendimi zorladım ve penisle orayı zorladık ama girmiyo gibiydi, 1 aydır devlet hastanesinde psikiyatriye gidiyorum,
bana parmak egzersizi verdi,
ama ben şunu farkettim benim orda parmak girecek hele hele iki parmak girecek bir yer yok, ortasında bir et parçası var ve iki kenarı çok az açık, psikiyatriye anlattım ama bu durumu hiç ciddiye almadı, sanırım septalı kızlık zarım
doktorla ameliyatla aldırmak istemiyorum
ama egzersizleri de yapamıyorum
lütfen yardım
arkadaşlar yorumlardan okudum ama bir şey diyeceğim konuyu açan arkadaş demişki eşim karşımda mastürasyon yaptı çok kötü oldum demiş.
benim eşim de ilişkiye giremiyoruz sürekli benim ona mastürbasyon yapmamı istiyor, penisine dokunmamı istiyor, ilk zamanlar bu o kadar zordu ki benim için penisle yüzleşmek korkularımı artırıyordu, çok büyük olduğunu düşünüyordum, aslında daha ön şevişmeye başlar başlamaz sürekli penisine dokunmamı istediği için, sevişmeden kopuyorum, birazda aşırı titizlik vardı bende ama okudum kendi mastürbasyon yapan erkeklere çok kızmışlar benim durum daha da kötü