vajinusmus ve yataklari ayirmak..

yenievli13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
172
3
0
34
Ankara
Evet.konudan anlasldigi gbi vajinusmusluyum.dort aylik evliyim henuz.kimselere diyemedigim derdim icimde oyle buyukki.esime mahcubiyetim.konu oraya gelmesin dite cabalarim.etrafa yaptigim cok mutlu kadin rollerim..ustelik ilk aydan evliligin nerdeyse tamaminin cinsellikle oldugunu farkedisim..tamam sevgi var sevkat var amw artik onun da uzaklastigini hissediyorum.yapayalnizim.oz ablama acmaya calistim.hadi canim olur mu giriyordur sen anlamiyorsundur defi daha cok coktum.ve birdaha kimseye bahsetmefim.bunlari yazarken agliyorum kucuk bi kiz cocugu gibiym sanki sadece canimi yakacak gibi.. iliskiye girmek istiyorum kadin gibi bile degilim cocugum bn.. icim cok aciyo lutfen sadece iyi seyler soyleyin..esim cok anlayisliydi basta.ama suan o krediyi tukettim.yalniz uyumak istiyo artik.mac izliycm diyo bahane uyduruyo ve bi sekilde ayri yatiyo.annenlerde kal istersen bir hafta felan diyor ben evimi seviyorum ben evimde onunla olmak isyiyorum neden gideyim..daha dort aylik evli biri karisini istemez mi.istemez cunku zaten hicbirsey yapilmiyor bu kadinla(cocukla)..gururum cok incindi dort ayim zehir gibi gecti boyle hayal etmemistim.ona da haksizlik ettigimi biliyorum ama olmuyo neyapsam olmuyo..cocuklari oyle cok seviyorum ki ama ben ANNE olabilecegimi bile bilmiyorum ki daha kadin bile degilim...hicbirsey yapmadim mi?yaptim.burda okudum nette arastirdim parmak egzersizi bile yaptim kendimi zorladim uc ayda iki parmagimi basardim tamam oldu bu sefer diyorum ikna ediyorum ama p..si gorunce hersey basa donuyor.kremler jeller herseyi denefim.evliligim bunun yuzunden bitsjnistemiyorum eskiden hep hayal kurardik birlikte.simdi bi cocuk hayali bile kursak sen su vajini bi yen de once diyor daha kotu oluyorum..iki gece onceyine olmadi kendimi banyoya kapayip saatlerce agladim.kadin degilim cocuk degilim.giydiklerimi bile yakistirmiyorum artik kendime.ki oda yakistirmiyor gibi geliyo.iltifat ederdi onceden.simdi guzelce giyiniyorum.neye yarar da soyununca yine ayni vaji olacak diyor.butun umudum kirildi.doktora gitmeyi kabul etmiyo.nasil surdurecegiz boyle diye dusunmkten kafamin ici kayniyo artik..neolur bi umut biseyler soyleyin.herseyi buna bagliyoruz ki bnce dogru da.o olnayinca biz tam evli bile degiliz.tam degiliz...karamsar negatif biri oldum artik icten gulmuyorum.mutlu bi kadin gorsem imreniyorum ne guzeldir evlilikleri diye..doktora gitneden yenenler neolur nadil oldugunu yazin.bi umut istiyorum hala.

Son düzenleme:
doktora gitmeme izin vermiyor cümlesine kadar olur, düzelir diye düşünüyordum ama arkadaşım sen vajinismusu yenersin de bu kocayı adam edemezsin. ne demek hastaneye gitmene izin vermiyor? bugün ucu ona da dokunan, ciddi bir sorun için hastaneye götürmeyen adam, yarın sana bir öğün yemeği çok görür. şaştım kaldım valla.

tabiki doktora gitmeden yenebilirsin bunu ama zaman geçtikçe buda zorlaşabilir
madem eşin karşı sen tek başına git doktora kimin haberi olacak
birde kk da vajınusmus topiği var orda sana daha çok yardım eden çıkar
ama öncelikle doktora git bunu sakın ihmal etme
evliliğin için geleceğiniz için en önemliside mutluluğunuz için
zaman geçtikçe herşey daha zor ve aşılmaz olabilir

doktora niye gitmedinki, bu anlayamadim?
ayrica kadin olmak ila, o isi yapmani gerektirmez.
bir piskolaga ve bir doktor tarafindan kezinlikle muhane olman gerekiyor.

ben vajinusmuydum bilmiyorum, ama bende baya cektim, suan rahat gibi sayiliriz..
doktorada gitmisdim, ama salak doktorum durumunu kabul edip, boyle yasa dedi kizaca. okuz! off neyse

bu arada esine bundan sonra onun sana yaklastigi gibi yaklas. 1 hafta git diyorsa sana, buyur sen git de!
sirf o is olmuyor diye sana kotu davranamaya haki yok!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohooo adam sizin keyfinizi mi bekleyecek? Tak etmiş canına git annende kafanı topla falan demiş işte daha ne yapsın? Evlilikte de anlayış bir yere kadardır.Hayal alemlerinde yaşamayın..O prens sen de prensesi değilsin. Ne zamana kadar aşkım,canım,cicim her halinle kabulümsün olayları?
Kapat gözünü,sık dişini bittiiiiiiiiiii.......

Tedavi görseniz bakın egzersizleride yapmışsınız bir sonraki adım ya mum yada uc parmak yada direk p. denemesi
bence olabilir
dünyadaki en güzel eylemden daha fazla mahrum kalmamalısınız

doktora gitmeyi kabul etmiyor derken? o değil öncelikle siz bir gidin sonrasındaki gelişmeleri görünce kendiside kabul edebilirr

Parmakta sikinti yok sonun kadar alabiluyorum.aslinda egzersiz adina da bi sikinti yok .. parmak iilk duydugumda tuylerim urpermisti ama basarmayi cok istedim yaptim cok rahat simdi..bi p.. deneyim olmazsa mum dedm buyuk bir hevesle aksami bekledim sonyc yine husran oldu hevesim de kirildi.keske denemeseydim iyi gidebilrdim.ama hevesimi kacirdi artik sonuncu..son denemenin sabahi da regl oldum zaten.buda tumden tuz biber oldu..basarmk istiyorum ben.basta da cok kararliydim ama sadece kendim caba gostermek hic destek almamak cok yordu cok.

Canım ben yendiysem herkes yener emin ol napsam olmuyordu sarhoşken denedim olmadı jelle olmadi kendimi sktm acisada zorla yap dedim olmadı ama esim gözümün önünde masturbasyon yapınca kendimi çok kötü hissettim ve kafaya koydum doktora gittim bana cem kecenin kitabını önerdi koca kitabı bihaftada bitirdim dediği herseyi uyguladim kitabın ki ben vajinaya dokunamazdim evlenmeden ilişkiye girilen yeri tam bilmezdim başıma kötü bsey gelmişti onunda etkisi vardı ama yendim sende yapabilirsin hatta sonra bu muymuş diyeceksin hiç Acimayinca sasiricaksin.cem kecenin kitabını al vajinismusu yenmek diye oku lütfen ben suan hamileyim doğumdan sonra da orgazm olabilmek için doktora gidecegim yada kitap okuyacagim buda sağlık sonuçta ve evlilik için gerekli...bol şanslar umutsuzluğa kapılma lütfen

Niye birakdin egzersizleri dvm et. Esinde yaninda olsun yaparken. Ve kucuk bi aynayla yap egzersizlerini. Izle ellerken seyini. 2parmak yapmissin bu yolun yarisi demwkdir. 3parmak yapdigin an esinle hemen iliskiye baslayin. Ben oyle basardim. Yaninda esin olsun egzersiz yaparken kesin. Sen yine 4ay diyorsun ben 2sene sonra yapdim. Anliyorum seni. En onemlisi parmak. Yilma devam et basarirsin

Cok cok tesekkur ederim gercekten..yazinizbana guc verdi.hemen simdi siparis ediyorum kitabi.bunu baskalarinin da yasadigni ve kendisi yendigini bilmek inanmak guc veriyo hemen basliycm kitaba..zevk konusuna gelince bnde hiccc hicc zevk almiyorum onceden bu vaji yokken dokunmasiyla bile etkilenirdim basim donerdi simdi konu o olunca zevku birak kaskatu olutorum oda benim zevk almadiginu bildigi icin ypmk istemiyi.canin yaniyo diyo sen kendini bi kasmasan olck doktorlk bse yok diyo anlayamiyo.hak veriyorum nerden bilsin.vanyoya girip tuvaletini yapar gibi atip gelebilecegin bisey sanuyo bunu.anlayamz bnde anlamazdim insanlarin nasil iliskye giremedgni..parmagima alistigim icin hicc yabanci gelmiyo eldivene iki parmagmi bile gecrp oluyo zevk problemi olck p..ilk oldgunda ama alusinca olmax dye dusunuyorum niye dersenz utaniyorum ama parmgma alstgi icn zevk aldim ondan bir iki sefer o sekil orgaxm bile oldum.ama i p..gelince yokk...

Canım ben bu illeti tam 7,5 yıl çektim. Buradaki vajinusmus topiği sayesinde 4 günde yendim. Sen de o topiğe gel ve sana orda yardımcı olalım. Ben en ümitsiz vakalardandım inan bana.

Eğer bu hastalık hakkında bilgi sahibi değilseniz ki olmadığınız da belli zaten yorum yapmak gibi bir mecburiyetiniz de yok. Böyle insanları aşşağlar gibi yorumlar yapınca kendi egonuzumu tatmine diyorsunuz.

Kıyamam sana... Canım benım hersryden once sen ozguvenını kaybetmıssın ( ne demek gıydıklerımı kendıme yakıstıramıyorum yapamıyorum vs vs.. Bunlar hepsı bahane.ılk once kendını tamamlamalısın güven kendıne ve en onemlısı rabbımden umudunu asla kesme !! Kestıgın an zaten bıtersın.benım de evlılıgım 6 ay olacak. Evlenmeden once ben de korkardım hep ama ınan bana korkunun ecele faydası yok.kendını kadın gıbı hıssetmelısın kı bunu gösteresın.ve bu ısı de yıne anca senı çözebilirsin lütfen ınancını yıtrme ve dua et

senin şu yazını okurken inan gözlerim dolu bian kardeşim geldi aklıma aynı sorunların hepsi ondada var malesfki :/ ağustostamı evlendin sende ne denerlerse denesin olmamış bi türlü bizede doğru düzgün birşey anlatmıyo hep içine atıyo korkuyorum birşey olcak diye sorunları var mutluluk oyunu oynyo kızıyorum bazen ona gerçi evlenmelerini bile istemedğim olmuştu çünkü sinirli bi yapısı vardı mutlu olsun istedim hep yanlş anlaşıldım neysee...

umarım bu sorunu yenersiniz hepiniz arkadşımda 1 ay oldu evleneli oda vajinusmus yani bu sorun neden oluyoo aklımızda zihnimizde herşey ama yenceksinz bu durumu ben inanıyorum sende kardeşimde çok güzel anne olcaksınız..

bi kere vajinismus kusur değil, bir hastalık ve tedavisi mevcut. seni bu kadar bunalıma sokan, kendini çocuk gibi hissettiren şey rahatsızlığın değil, eşin!! senin özenerek giydiğin kıyafete, gece için yaptığın hazırlıklara "sonu yine vaji olacak" diye tepki vermesi ne kadar yanlış!!
tamam, onun için zor ama bunu sen isteyerek yapmıyorsun bunu bi anlamalı.. sen otur ve bunun elinde olmayan birşey olduğunu anlat. gerekirse internetten araştırsın bu hastalığını..

ayrıca parmak tedavisi iyi bi yontem, benim ablam da onunla çözüm buldu. önce kendi parmaklarınla yapıyorsun. iki parmağı da hallettiysen, şimdi eşinle dene, p.. si ile değil, onun parmağı ile.. senin ellerin senin kontrolunde olduğu için yapabiliyorsun ama kontrolu onda olduğu için p..is ten once onun parmağıyla yapmasını iste.. çünkü p..is sende bi ön yargı oluşturmuş.. tedavi aşaması budur ve bu parmak olayını atlatana kadar sakın ilişkiye girmeyi deneme, eşinn parmaklarını da rahat kullanabildiğinde en son aşamada birleşmeyi gerçekleştir. benm ablam çok sıkıntı yaşadı 1 yıl sürdü, en sonunda bu yöntemle çözüm buldular, inşallah sende bulursun..

Bu dertle 10 ay savaşmış biri olarak söylüyorumki mutlaka doktora gitmelisiniz. . Ama psikologtan önce kadın doğuma gidip kızlık zarınızın durumu hakkında bilgi almalısınız. Kalın kızlık zarı ise ameliyat olmadan ne yazıkki sorun çözülmüyor

ailene git istersen ne demek yaaa senle yapamadığı işi başkasıyla yapmak içinmi senievden uzaklaştırmak istiyo bu nasıl yaklaşımdır arkadaş erkeklerde bi ton dert çıkıyo evlenince kadın mücadele forumdada bi ton konusu var zaten ama iş erkeğe gelince hemen pes ediyo hamurlarında var hayvanlık

Evet canim ben de agustosta evlendim.binbir guzel hayalle evlendim binbir gozyasina donustu hepsi o gece. Bi cocuk gordummu gozlerim doluyor artik..benim cocugum daolmayacak hissine kapildim giderek.daha da duygusallastim herseye aglar oldum.ama evde nekadar agliyorsam etrafa da okadar gulucuk saciyorum.Cok tesekkur ederim allah razi olsun..insaalah kiz kardesin de ben de bigun anne oluruz ..

içine atma ama sende arkdşnla yada ablanla konuş canım çözülmiycek sorun değil bunlar ama aranızdaki sevgi ve saygıyı koryun birbirinize karşı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…