- Konu Sahibi yenievli13
Evet.konudan anlasldigi gbi vajinusmusluyum.dort aylik evliyim henuz.kimselere diyemedigim derdim icimde oyle buyukki.esime mahcubiyetim.konu oraya gelmesin dite cabalarim.etrafa yaptigim cok mutlu kadin rollerim..ustelik ilk aydan evliligin nerdeyse tamaminin cinsellikle oldugunu farkedisim..tamam sevgi var sevkat var amw artik onun da uzaklastigini hissediyorum.yapayalnizim.oz ablama acmaya calistim.hadi canim olur mu giriyordur sen anlamiyorsundur defi daha cok coktum.ve birdaha kimseye bahsetmefim.bunlari yazarken agliyorum kucuk bi kiz cocugu gibiym sanki sadece canimi yakacak gibi.. iliskiye girmek istiyorum kadin gibi bile degilim cocugum bn.. icim cok aciyo lutfen sadece iyi seyler soyleyin..esim cok anlayisliydi basta.ama suan o krediyi tukettim.yalniz uyumak istiyo artik.mac izliycm diyo bahane uyduruyo ve bi sekilde ayri yatiyo.annenlerde kal istersen bir hafta felan diyor ben evimi seviyorum ben evimde onunla olmak isyiyorum neden gideyim..daha dort aylik evli biri karisini istemez mi.istemez cunku zaten hicbirsey yapilmiyor bu kadinla(cocukla)..gururum cok incindi dort ayim zehir gibi gecti boyle hayal etmemistim.ona da haksizlik ettigimi biliyorum ama olmuyo neyapsam olmuyo..cocuklari oyle cok seviyorum ki ama ben ANNE olabilecegimi bile bilmiyorum ki daha kadin bile degilim...hicbirsey yapmadim mi?yaptim.burda okudum nette arastirdim parmak egzersizi bile yaptim kendimi zorladim uc ayda iki parmagimi basardim tamam oldu bu sefer diyorum ikna ediyorum ama p..si gorunce hersey basa donuyor.kremler jeller herseyi denefim.evliligim bunun yuzunden bitsjnistemiyorum eskiden hep hayal kurardik birlikte.simdi bi cocuk hayali bile kursak sen su vajini bi yen de once diyor daha kotu oluyorum..iki gece onceyine olmadi kendimi banyoya kapayip saatlerce agladim.kadin degilim cocuk degilim.giydiklerimi bile yakistirmiyorum artik kendime.ki oda yakistirmiyor gibi geliyo.iltifat ederdi onceden.simdi guzelce giyiniyorum.neye yarar da soyununca yine ayni vaji olacak diyor.butun umudum kirildi.doktora gitmeyi kabul etmiyo.nasil surdurecegiz boyle diye dusunmkten kafamin ici kayniyo artik..neolur bi umut biseyler soyleyin.herseyi buna bagliyoruz ki bnce dogru da.o olnayinca biz tam evli bile degiliz.tam degiliz...karamsar negatif biri oldum artik icten gulmuyorum.mutlu bi kadin gorsem imreniyorum ne guzeldir evlilikleri diye..doktora gitneden yenenler neolur nadil oldugunu yazin.bi umut istiyorum hala.
Son düzenleme: