evet arkadaşım inşallh silinir hüzün hepten artık bu konuda hepimizden.....reçete kasılmaları benim kadar çok olmayanlarda etkili olabilir aslında o yüzden merak ettim...
ayrıca reçetede fazladan bi kas gevş.haplar var ya...o spreyi de emlayı da egzsz başlarında kullandığını yazıyorlar diğer topicte de çoğu kişi..egzrszlere alışana kadar...bir iki denemeden bişi olmaz diye düşünüyorum ama içeri sıkılıyor sonuçta fazla yapmamak lazım....hem ecenin de dediği gibi moral boz. faktörünü atlamamak gerek olmazsa..yani son umut diye bakmamak gerek en azından...ben de istemiştim bi gecede bitmesini ama..maalesef çok yavaş ilerliyorum......
inşallah sizin daha kısa sürede hallolur.....
dua ile...
Melsercimmm yaa sen bana nasıl moral veriyorsun anlatamam canım inşallah ya çıkış yok bu işi öyle yada böyle çözücem ama aklım hepsende bilesin inşallah şurda beraber ilan edicez tatlım dualarım seninle desteğin için Allah razı olsun canım kardeşim Allah hepimizin gönlüne göre versinopuyorumnanaktan
Buarada özel msjlarınızı aldım ece ve hephüzünlü teşekkür ediyorum fakat ben hala özelden msj atamıyorum.Ececim ben zamanında cok soru sordum ama dediğim gibi kaynadı arada ama haksız şeyler yaşadım çok üzüldüm haftalarca foruma bile girmedim yani burda yazılan şeyler bazen hassas olduğumuzdan bazende gereksiz yere insanı incitiyor.Tekrar msjına teşekkür öpüyorum:1hug:
Hephüzünlü canım henüz denemedim bu ara gerçekten çok yoğunum reçetenin siparişini verdim ilaçları bekliyorum gelişmeleri haberdar ederim umarım hüzün ismimizdende zihnimizdende silinir:1hug:
Haydar Dümen'in Sihirli (!) Reçetesi
Bu yazıyı Haydar Dümen'e vajinismus tedavisi için giden birkaç tanıdığımla uygulanan tedavi hakkında konuşmam neticesinde hazırlamaya karar verdim. Her nedense tanıdıklarımın hepsine kısa bir konuşma sonrasında aynı reçete yazılmış, aynı direktifler verilmiş ve hepsinden 3000 YTL (sonradan zam gelmiş midir bilemem) alınmış. Ve hatta bu kesin (!) tedaviden sonra yine de sorun çözülmezse 2000 $ karşılığında muayenehane ortamında tekrar edip daha kesin (!) sonuç alabilecekleri söylenmiş. Ben Haydar Dümen'in bu ülkede cinselliğin konuşulabilmesi adına yaptığı katkıları hep takdir ettim. Ama bu kadar hassas bir konuda bütün psikolojik etkenleri göz ardı edip, sadece mekanik yöntemlerle çözüm bulacağını iddia etmek en hafif tabirle sahtekarlıktan başka bir şey değil. Vajinismus, uzmanların elinde elbette bir geceden daha uzun sürede tedavi edilebilecek bir rahatsızlık. Ama yine de ille de "Haydar Dümen" diyen tanıdıklarınız varsa, buyrun sihirli (!) tedavi aşağıda. Hüsrana uğramak yanında 3000 YTL'den de olmasınlar.
Önce reçete:
Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)
Şimdi Talimatlar:
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır. Ben bu tarz mekanik yöntemler yerine kapsamlı bir psikolojik terapiyi de içeren bir tedavi süreci öneririm.
arkadaslar cok sorulmus merak edenler için ekledim ama ben denemedim herkesde ilaçlar aynı etkiyi göstermez psikolojik olarak belki rahatlatır ve olur onu bilemicem ama ben denemedim sadece parmak egzersizi ve kegelle basardım diger sayfadan basaranlarıda takip ederseniz yeterince motive olursunuz benim tavsiyem parmak egzersizi ve kegel yönünde kesinlikle zor degil kesinlikle hemde en zor olan kısmı karar vermek ve başlamak hastalıgın en kötü yanı da ertelemek tekrar sölüyorum ben olsam ilaç kullanmam
merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık 1 yıllık evliyim ilk 3 ay vajinismus olduğumu kabullenmedim çokta önem vermedim ama gün geçtikçe daha kötü oldum.jinekoloğa gittim muayene sonrası vajinismus olmadığımı söyledi yinede emla kullanmamı söyledi ama bir türlü olmuyor çok canım acıyor.artık öyle bi hale geldimki hamile birisini görsem kendimi çok eksik görüyorum..ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok kötü bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?