• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus Kadını Hamile Kalabilir mi?

bende okudum sizin ilk paylaşımlarınızı ve merak ettim inşallah gerekmez ama yinede bilgim olsun canım özel mesaj atarsan sevinirim.

arkadaşlar ıllet olan vajınusmustan kurtuldum 5kuruşta para ödemedım kımseye,belkı benı tanımışşınızdır bu sıtede yardım ıstıyordum..cok sukur kurtuldumsüprizzzzz

ben de 1 yıllık evliliğim sonunda sağlık ocağındaki doktorun azarlaması üzerine kendime geldim.bakırköy ruh ve şinir hastalıkları hastenesi cinsel işlev bozuklukları bölümünden randevu aldım.orada çok cici kızlar var 1 yıllık evli olduğumu söyleyince durumunuz açil dediler ve 1 hafta sonraya randevu verdiler. evlilik yıldönümümde tedvim başladı 07.07.2008 ilk zamanlar haftada bir ilerleyen zamanlarda 2 haftada 1 son zamanlarda ayda 1 gittim doktorum bilge hanıma yılbaşı gecesi ilk kez tam birlşme oldu ve tedavi sürecim bitti.doktorum istersem sorun yaşarsam yine randevu alıp gidebileceğimi söyledi.ama hiçbir sorun yaşamadım.ödediğim para eşimle birlikte 50 lira bile tutmadı oda ssk muayene ücreti onuda yeni öğrendim eşim hastalandı ilaç almaya gittiğimizde eczacı söyledi. Anlayacağınız çok pahalı bir tedavi değil.dileyene yaşadıklarımı tek tek anlatabilirim.şimdi eşimle çok mutlu bir cinsel yaşantımız var.her şehirde muhakkak cinsel işlev bozukluğu bölümü olan bi hastane varmış öğrendim.araştırın bulun.bulamazsanız da elimden geldiğince yardımcı olurum.dileyene özel mesaj dileyene msn adresimi verebilirim. bu sorunumu yendiğimde insanlara yardımcı olabilmek adına ne elimden ne geliyorsa yapabileceğime dair söz vermiştim kendime.
alkol uyusturucu haplar kas gevşeticiler uyku hapları hiç birinin faydası olmaz.kalıcı çözüm lazım.hadi bir şekilde alkolle birleşme sağlandı peki sonra devamı nasıl gelecek.

Back