• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus Kadını Hamile Kalabilir mi?

herşeyden önce eşim gibi mükemmel birine sahibim çok anlayışlı onu çok üzüyorum en azından ona bi çok verebilirsem bizde bu süreç içinde bu parayı biriktirebilir ve anne ve baba olmanın mutluluğla birlikte bu sorunu aşabiliriz die düşünüyorum... anne olmayı çoooooook istiyorum eşimin arkadaşlarının hepsi baba iken onu bu sevinçten mahrum bırakmak beni delirtiyor

canım bende seninle aynı sorunu yaşıyorum 4 buçuk yıl oldu eşim stresten sara hastalığına yakalandı ne yapsam çözemedim bu sorunu eşimle kardeş gibi olduk resmen..bu olay ikimizide çok yıprattı kimseyle görüşmek istemiyorum gören çocuk yokmu diye soruyo çok bunaldım inanki

adacım bencede hıc korkmana gerek yok ılk once bu hastalıgı yenmek gerek baska bı uzmana sorsaydın keske belkı daha ucuza hallolurdu bende vajınısmustum ama esım sayesınde yendım doktora ıhtıyacım kalmadı va allahıma sukur ıkı aylık hamıleyım :CüvCüv:ınsallah senınde gusel haberlerını alırız sakın kafana takma olurmu hamılelık konusuna gelınce normalde tam ıcıne degıl kenarına bıle aksa ıcerı kendı gırebılır spermlerın cunklu cok hızlılar hamıle kalma olanagın var ınsallah hastalıgınıda yener kurtulursun gsel haberlerını beklıoruzzzz

Merhaba arkadaslar,

Ben 5 yıllık evli ve vajinusmus hastasıyım. Hep basarırız basarırız diye diye 5 yılı geride bıraktık. Simdi basaramamıza ragmen 1.5 aylık hamileyim. O kadar cok bebek sahibi olmak istiyorduk ki sonunda hamile kaldım..

Allah tüm vajinusmus hastaların be bebis isteyen bayanların dualarına yardımcı olur insallah

Sevgiler,

merhaba kızlar bende 3 yıllık vajınusmusum.bu sekıldede hamıle kalmak mumkun ama saglıklı bı sekılde cınsellık yasanamadıgı ıcın bıraz zor.bende sans eserı hamıle kalmıstım fakat bebegımı dusurdum.ama artık vajıyı kendı kendımıze yenmemızde mumkun.ben sahsen basarıya dogru ılerlemekteyım.ınsallah bı gun olacak.ıstersenız sıze ozelden msj atıp forumun adını vereebılırm.

arkadaşlar vajinismusla ilgili haydar dümene bile gitsenis tedavisi aynı iş sizin beyninizde bitiyor kendinizi kasarsanız hiçbirşey olmas tedavi olan arkadaşlara merak ettiğim için sordum ne yapıyor dedi dr. size bildiğin şeyler ve ilişkiye girerken yanında hemşirede oluyo doktorda be şahsen böyle yapmaktansa kendim yenmeyi denerim seksten korkan normal doğum nasıl yapabilir ben onu merak ediyorum penis nerde bebek nerde çok fark var

nilsu canım nasıl yendin bana da yardım et lütfen.
cevabını bekliyorum.özelden yazsana bana

yaprakcım nasıl yeniyosun bana da cevap yaz özelden
umudumuzsun..

6 aylık evliyim zor durumdayım

arkadaşlar tabiki vajinismus sorunu varken hamile kalınıyor ama en sağlıklısı sorunu tamamen ortadan kaldırdıktan sonra çocuk sahibi olmak bunları niyemi söylüyorum ben 2 buçuk yıldır vajinismus hastasıydım ama artık değilim kendimi çok çaresiz hissediyordum imkansız geliyordu inanki kurtulabiliyorsunuz 2 aydırdırda hamile kalmaya çalışıyorum

bu konuyla ilgili bir cok tavsiyelere inanin cok ihtiyacim var arkadaslar cunki bende bu rahatsizliga sahibim:( daha dogrusu sahipmiyim degilmiyim bilmiyorum ama okudugum herseyi ayni birebir yasiyorum demekki vajinusmusum evlenmeden once kirk yil dusunsem aklima boyle birsey olacagim gelmezdi evlenince iliskiye giremeyince soka ugradim ve hala inanamiyorum kendime asilmasi zor bir duvar var sanki orada ,cok enterasan bir duyguymus bu..eger tavsiyelerde bulunmak isteyen tecrubeli arkaslar olursa nolur ozel msjlariniz beklerim

tamda benim merak ettiğim şeydi,,ahh evet vajinismuslu kadın hamile kalabiliyormu bende 7 yıllık evliyim ve hala eşimle tam birlşme yaşyamadık,,bu sürezarfında elbettebiçokyeregittik ararştırdımben falan ama hiç birisi derman olamadı olacak olanlarda uçuk miktarda fiyatlar sitedei bizde kendi kendimize çözeriz umuduyla bugünelre geldik zman nasıld ageçti ve artık çocuk istiyoruzz hemde okdar çokki her gün dua edeiyorum allahım nolur bu durum hamile kalmama engel olasın diye,

karamel 84 bende aynen bu hastalığı yaşıyorum 8 aylık evliyim hastalığın enkötü yönüde devamlı ertelemek erteleye erteleye 8 ayı geride bıraktık izmirde yaşıyorum 1500 ytl istiyolar garantiymiş 2 seansda sonuçlanıyormuş olmazsa para iade diyor fakat şu anki mali durum bunada el verişli değil kendim başarmayı çok denedim ama dahada üzülüyorum bu sefer eşim allahtan destek veriyor bir an önce çzömem gerekiyor bende bebek istiyorum vajinusmuslu kadın hamile kalabiliyor diğerlerine göre düşükte olsa oluyor ama çözmeden problemi istemiyorum .

merhaba arkadaşlar öncelikle açmış olduğum konuya gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkürler.vajinismusu yaklaşık 1 yıl önce yendim artık çok mutlu ve huzurluyum ve 3 buçuk aylıkta bir oğlum var onun doğumuyla dünyalar benim oldu yardım almak isteyen arkadaşlara özelden mesaj attım umarım sizlerde en az benim kadar mutlu olursunuz

merhaba ada cım bende 7 aylık evliyim ve vajinimustum ama şubat ayında kendiliğinden düzeldi tabi zordu biraz ama yendim ve şuan 3-4 haftalık hamileyim ve hamle olduğumu öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz yeniden tekrarlamasından korkuyorum

Back