merhaba allah yardımcın olsun .durumun hakikaten zor.benim bir arkadaşım psikolojik ve jinekolojik destekle bu sorununu çözmüştü.jinekoloğa gittin mi bilmiyorum .ama benim arkadaşım eşi ile gidip kızlık zarını cerrahi müdahele çözümlemiş.sonra psikolog yardımı ile yendi bu sorununu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinusmus Kadını Hamile Kalabilir mi?
- Konu Sahibi a_d_a
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? N
NİLSU
Ziyaretçi
banada gönderebilirmisiniz
birtek sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama sanırım mesaj ayarlarında sorun var ,eğer düzeltirsen sanada atarım canım
N
NİLSU
Ziyaretçi
ben evleneli 3 ay oldu ve ben hala ilşkiye giremedim ne yapmam gerekiyor (((((( korkuyorum
sanada mesaj atmaya çalıştım ama sanada ulaşmada mesaj ayarlarını düzeltirsen iyi olur canım ,bana özelden mesaj atarsan bende sana atabilirim
B
birtek
Ziyaretçi
birtek sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama sanırım mesaj ayarlarında sorun var ,eğer düzeltirsen sanada atarım canım
özel mesaj kısmını açtım gönderebiliyormusun cnm
arkadaşlar işaretledim özel mesaj kısmını gönderebiliyormusunuz
bi dakka canım şimdi deniyorum
arkadaşlar işaretledim özel mesaj kısmını gönderebiliyormusunuz
bitek geldimi msjın aynı nikle girersen seni bulmamız daha kolay olur
N
NİLSU
Ziyaretçi
BUKET 82 YARIN BURDA OLUCAM VE SANA MUTLAKA ÖZEL MESAJ ATICAM ......YARIN GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ CANIM ....
EYLLÜL arkadaşımm biz türkiyede yaşıyoruz ve malesef hala kızlık zarına önem veren bir toplum yapısı içerisindeyiz .....lütfen arkadaşlarımıza bu konuda kızma olur mu ...evlenip zarı yırtılmayan insanlar var hala ve bu nedenle boşanma aşamasına gelen insanlar var ....malesef hala bu konu bizim toplumumuz için çok önemli
EYLLÜL arkadaşımm biz türkiyede yaşıyoruz ve malesef hala kızlık zarına önem veren bir toplum yapısı içerisindeyiz .....lütfen arkadaşlarımıza bu konuda kızma olur mu ...evlenip zarı yırtılmayan insanlar var hala ve bu nedenle boşanma aşamasına gelen insanlar var ....malesef hala bu konu bizim toplumumuz için çok önemli
BUKET 82 YARIN BURDA OLUCAM VE SANA MUTLAKA ÖZEL MESAJ ATICAM ......YARIN GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ CANIM ....
sana sonuna kadar katılıyorum benim böyle sorunum yok ama olabilirdi ve nilsununda dediği gibi kızlık zarı hala bizim toplumumuzun önem verdiği konulardan biri hem herkesin düşüncesi farklı olabilir biz nasıl önem vermeyen sizlere saygı duyuyorsak sizde önem veren bizlere saygı duymalısınız eylül hanım bide lütfen yazılarımızda daha nazik olalım burda kimsenin kimseyi azarlar vari konuşup kızmaya hakkı yoktur