• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus Kadını Hamile Kalabilir mi?

merhaba allah yardımcın olsun .durumun hakikaten zor.benim bir arkadaşım psikolojik ve jinekolojik destekle bu sorununu çözmüştü.jinekoloğa gittin mi bilmiyorum .ama benim arkadaşım eşi ile gidip kızlık zarını cerrahi müdahele çözümlemiş.sonra psikolog yardımı ile yendi bu sorununu.

ben evleneli 3 ay oldu ve ben hala ilşkiye giremedim ne yapmam gerekiyor :((((((( korkuyorum

sanada mesaj atmaya çalıştım ama sanada ulaşmada mesaj ayarlarını düzeltirsen iyi olur canım ,bana özelden mesaj atarsan bende sana atabilirim

özel msj alamayan arkadaşlarda bende alamıyordum ama önüme gelen kutucuğu işaretlemişim sonra düzelttim ve oldu...
ingilizce yazan kutuları işaretlemeyin sadece özel msj alma yerini işaretleyin ayarlarımı deiştire basın bukadar

mehaba kumral_54 msj ayarların tamsa ben sana yardımcı olmaya çalışayım şu anda çoğumuz nilsunun tavsiye ettiği yerdeyiz

arkadaşlar işaretledim özel mesaj kısmını gönderebiliyormusunuz

şu anda bizde bi problem yok ordayız bidaha denemeye devam et istersen yoğunluktan olabilir

geçmiş olsun da 30 yaşına gelmişsin arkadaşım nasıl bilmezsin hamile kalabileceğini çok ilginçCADIARZU
ayrıca kızlık zarı kızlık zarı diye tutturmuşsunuz kan geldimi gelmedimi evlenmişsiniz bırakın artık şunları :1closedeyes:

BUKET 82 YARIN BURDA OLUCAM VE SANA MUTLAKA ÖZEL MESAJ ATICAM ......YARIN GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ CANIM ....

EYLLÜL arkadaşımm biz türkiyede yaşıyoruz ve malesef hala kızlık zarına önem veren bir toplum yapısı içerisindeyiz .....lütfen arkadaşlarımıza bu konuda kızma olur mu ...evlenip zarı yırtılmayan insanlar var hala ve bu nedenle boşanma aşamasına gelen insanlar var ....malesef hala bu konu bizim toplumumuz için çok önemli

buket sana özelden mesaj atamıyorum .....kontrol paneli yazan yere gir ordan mesaj ayarlarını kontrol et canım ...düzelttikten sonra bana mesaj atarsan sana cevap yazarım

BUKET 82 YARIN BURDA OLUCAM VE SANA MUTLAKA ÖZEL MESAJ ATICAM ......YARIN GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ CANIM ....

EYLLÜL arkadaşımm biz türkiyede yaşıyoruz ve malesef hala kızlık zarına önem veren bir toplum yapısı içerisindeyiz .....lütfen arkadaşlarımıza bu konuda kızma olur mu ...evlenip zarı yırtılmayan insanlar var hala ve bu nedenle boşanma aşamasına gelen insanlar var ....malesef hala bu konu bizim toplumumuz için çok önemli

sana sonuna kadar katılıyorum benim böyle sorunum yok ama olabilirdi ve nilsununda dediği gibi kızlık zarı hala bizim toplumumuzun önem verdiği konulardan biri hem herkesin düşüncesi farklı olabilir biz nasıl önem vermeyen sizlere saygı duyuyorsak sizde önem veren bizlere saygı duymalısınız eylül hanım bide lütfen yazılarımızda daha nazik olalım burda kimsenin kimseyi azarlar vari konuşup kızmaya hakkı yoktur

Back