- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
Hanimefendi siz niye bu sularda yuzuyorsunuz ki sizin probleminiz bence farkli psikolijik sorunlar en kisa zamanda tedavi olunuz burda kimsenin ne cektigini bilmeden oraya buraya b.k atmayin bence insanlarin beyninde soru isareti olmasini saglamayin gunahini agir cekersinz bende 6 bucuk yilin ardindan cok yakin bi sure once tedavi oldum ve iyilestim kabuslarim ruyaya döndu gittigim 4 gun icinde 10larca tedavi sonucu iyilesen insanlar gordum sadece 4 gunde gordugum Hera 17 yildir binlerce insanin hayatina dokunup guzellestirdi bitane kotu yorum duymadim kimseden sizin kuyruk aciniz neden anlamadim ama insanlara yalan yanlis seyler soyleyip vebal almayin
Ne çektiğini derken? Bende çektim !
Ve 4-5 bin ₺ paramı riske atıp beni müşteri gözüyle görenlere değil. İşinde uzman olup devlette gerçekten hasta tedavisine bakan işinde en iyi kişilere gittim tedavi oldum. 1 haftayı bulmadı iyileşmem. Yani ben burada kimseye pislik atmıyorum. Bu yoldan geçen biri olarak tavsiye verdim sadece ! İsteyen istediği yere gider benide ilgilendirmez. Herkesin kendi bütçesi, kendi fikri, kendi kararı
“Ama dikkat ederseniz ilk sayfadaki bayandaahera kliniğe gidip memnun kalmamış başka doktora tekrar paravermek zorunda kalmış.” Keşke onuda okusaydınız :))