• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus doktor önerisi

Hanımefendi geçmiş olsun
Umarım en kısa zamanda çözülür
Hikayenizin tamamını bilmiyoruz
Ama araştırmaya çare bulmaya devam edin sakın pes etmeyin
Birde size tavsiyem olumsuz yorumlarınızı bu kadar iki kelimeyle paylaşmayın
Çünkü Eminim atlatamamanızın altında sebepler vardır
Burda insanları etkileyip derin umutsuzluklara sebebiyet vermek büyük vebal
10 kişi atlattım diyip bi kişi atlatamadım diyorsa ben 10 kişiyi baz alırım
Hayata umut dolu bakabilmelisiniz
Unutmayın hastalıkların çoğu psikolojik
Ve hersey önce kafada aşmakla biter
Şimdi diğer yorumlarınızı gördüm
Atlatmışsınız çok sevindim
Dediğim gibi kişi kendini nerde rahat ve güvende hissediyorsa oraya başlar
Umarım atlatırım ve başka bi yere gerek kalmaz
Ha kalırsa da onu da denerim
Çünkü ben bunu aşmak için kararlıyım
Peki diğer iki yerde bu hastalığı atlatamamanızın sebebi ne sizce
Detaylı paylaşır mısınız
Ya da Acıbadem de farklı bi teknik yöntem mi uygulandı?

Ya
Yeni üye olmanız bana reklam kokusu sezdirdi şu tepkiniz ile beraber :))

1. Ben de vajinismusluydum !
2. Kendim yenmedim yardım aldım hem psikoterapist hem de jinekologdan.
3. Uzman olduğumu söylemedim ama o yoldan çoktaan geçtim hem de en ağır şekilde.
4. Hera klinikten memnun kalmayan çok arkadaşım var vajinismuslu. Daha sonra Ankara da başka doktora tekrar parar vermek zorunda kalan vs vs...
5. Her doktor herkese iyi gelmez belki siz memnun kalmışsınızdır. Ben size saygısızca veya kötü bir uslupla yazmadım.
6. Sanki Hera Klinik çalışanı gibi üzerinize alındınız. Lakin ben tamamen bu firmaların çektiği fahiş fiyatlardan bahsettim.
7. Siz memnunsanız ve riske atacak paranız varsa elbet devam edin oraya. Ben iyilik için orası hakkında duyumlarımı ve gördüklerimi yazdım bizzat yakınlarımdan duyduğum. Yani siz sormuşsunuz neresi var diye bende filanca filanca hem ücretsiz hem ben orada yendim dedim. Ama tercih sizin.
8. Uzun uzun tanıtım yapar gibi anlattınız ardından ise klinik hakkında duyumlarıma kızıp cevap vermeniz çok şüphe çekici.

Umarım o klinikteki doktor hanımın asistanı vs değilsinizdir. Malum kadınlar klubü tam bir reklam yeri böyle şeyler için :KK66:

Hasta iseniz gerçekten bol şifalar. İyi geceler.
ya ben seni daha yakından tanıyıp şu stresimi senin üstünde atayım diyorum
Reklam olup olmadığını da ispatlarız ne dersin
Yarın 2 de mall of İstanbul avm de buluşalım
Yaz burdan
Bende hayatım boyunca senin gibi boş beleş insanlarla uğraştım iyi tanırım bu gereksiz tipleri
Bunlar dayak yemeden akıllanmaz

Valla sabah sabah umut oldun bize yazin olurmu nasil gectigini ins sende bana umut olursun bende asarim bu durumu orayi hic dusunmemistim ama ins hayirlisi olur
İnşallah atlatırım şuan tek dileğim bu
Herşeyi yazacağım
Ama lütfen sizde bu arada başka yerler araştırın başlayın bi an önce
Belki siz başka bi yerde o güveni yakalarsınız
Ertelemeyin ama tedavi olmamız şart

Hanımefendi geçmiş olsun
Umarım en kısa zamanda çözülür
Hikayenizin tamamını bilmiyoruz
Ama araştırmaya çare bulmaya devam edin sakın pes etmeyin
Birde size tavsiyem olumsuz yorumlarınızı bu kadar iki kelimeyle paylaşmayın
Çünkü Eminim atlatamamanızın altında sebepler vardır
Burda insanları etkileyip derin umutsuzluklara sebebiyet vermek büyük vebal
10 kişi atlattım diyip bi kişi atlatamadım diyorsa ben 10 kişiyi baz alırım
Hayata umut dolu bakabilmelisiniz
Unutmayın hastalıkların çoğu psikolojik
Ve hersey önce kafada aşmakla biter

Ben aştım zaten . Arkadaş daha once baska doktorlara gittiniz mi diye sorunca bunlari yazdim. Bitti yani benim saglik problemim yok zaten.

İnşallah atlatırım şuan tek dileğim bu
Herşeyi yazacağım
Ama lütfen sizde bu arada başka yerler araştırın başlayın bi an önce
Belki siz başka bi yerde o güveni yakalarsınız
Ertelemeyin ama tedavi olmamız şart
Sagol güzel kardesim iyi dileklerin için ins bende dogru yeri bulurum ins

Ya

ya ben seni daha yakından tanıyıp şu stresimi senin üstünde atayım diyorum
Reklam olup olmadığını da ispatlarız ne dersin
Yarın 2 de mall of İstanbul avm de buluşalım
Yaz burdan
Bende hayatım boyunca senin gibi boş beleş insanlarla uğraştım iyi tanırım bu gereksiz tipleri
Bunlar dayak yemeden akıllanmaz

Bence bunlara hic gerek yok . Saglik probleminize odaklanın iki taraf ta. Zaten vajinismuslu biri yeterince stres altındadir. Stres arttırmanın anlamı var mı.

Sahte olduğu çok belli. Memnun kalmayan kişilere oturup açıklama yapıyor oranın çalışanı gibi.
Neyse ki şikayet ettim ve ban yedi.
Hera klinikten memnun kalmayanlara dayak atıyormuş benden demesi 😂😂

Merhaba, @ırma Pembe Bal10cuk Pembe Bal10cuk vajinusmus konusu beni çok fazla ilgilendirdiği için gördüğüm her yere ulaşabildiğim herkese ulaşmayı kendime bir kadın olarak görev edindim! 6,5 yıl bu sorunla mücadele ettim psikoloğa, kadın doğum doktorlarına gittim. Herseye de olduğu gibi öncelikle kendinizle yüzleşmeniz ve yardım almadan üstesinden gelemeyeceğiniz konularda olabileceğini kabullenin . Ben Hera Kliniğe gittim Şenay Eserdağ hocamla konuştuk muayenemi yaptı ve gerçekten yapacağız buna inan dedi.Ben 6,5 yıl üstesinden gelemediğim bu sorunu 3 günde bitirdim son derece memnun kaldım bütün ekine ve safinaz hanıma ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum etrafınızda bu sorunu yaşayan insanlarla daha çok konuşup ‘ aaa bak ben yine iyiymişim daha kötüsü de varmış ‘ diye kendinizi oyalamayın olacağına inanın ve görün ben yaptım bunu sizde yapabilirsiniz.

Benim çevremde kaç kişi hera kliğe gidip yenip sonra yenilediğini vs söyledi. Kii vajinismus gerçekten geçse yenilemez asla! Demek ki geçmemiş. O yüzden böyle ... Bence biraz daha yer araştır cnm.

ben Gülten Gökkuş sayesinde yenmiştim. Ücretsiz afyon devlet hastanesinde terapi yapıyordu. Şimdi emekli oldu ama istanbul da da eğitimlere devam edecek. Yazabilirsiniz instagramdan ona.

veya Kartal devlette Doğukan Anğın hoca var oda ücretsiz vajinismus terapisi yapıo.

ben parasızlıktan değil sırf bu pislik firmalara insanların en acınası hallerini sömürerek milyarlar istemelerini boykot etmek için gitmedim. Azmettim. Forumlarda destek oldu 1-2 haftada geçti gitti. Geçeli 2 yıl oldu gayet normal ilişkim var. İyiki gitmemişim bunlara...
Ben Hera klinikte tedavi oldum...bir sorun yaşamadım tedavi sonrası.sizin doktorunuz da eminim çok iyidir.

Valla sabah sabah umut oldun bize yazin olurmu nasil gectigini ins sende bana umut olursun bende asarim bu durumu orayi hic dusunmemistim ama ins hayirlisi olur
Merhaba bende Hera klinik ye tedavi oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum kendinize bu işkenceyi yapmayın ertelemeyin 3 gün bakın 3 gün yıllarım gitmiş benim . Ertelemeyin

Merhaba herkese ve pembe bal 1Ocuk
Benim çevremde kaç kişi hera kliğe gidip yenip sonra yenilediğini vs söyledi. Kii vajinismus gerçekten geçse yenilemez asla! Demek ki geçmemiş. O yüzden böyle ... Bence biraz daha yer araştır cnm.

ben Gülten Gökkuş sayesinde yenmiştim. Ücretsiz afyon devlet hastanesinde terapi yapıyordu. Şimdi emekli oldu ama istanbul da da eğitimlere devam edecek. Yazabilirsiniz instagramdan ona.

veya Kartal devlette Doğukan Anğın hoca var oda ücretsiz vajinismus terapisi yapıo.

ben parasızlıktan değil sırf bu pislik firmalara insanların en acınası hallerini sömürerek milyarlar istemelerini boykot etmek için gitmedim. Azmettim. Forumlarda destek oldu 1-2 haftada geçti gitti. Geçeli 2 yıl oldu gayet normal ilişkim var. İyiki gitmemişim bunlara...

Merhaba herkese ve pembe Bal10cuk özelikle sizin yazdıklarınızı okuyunca yazmak istedim. Tam 5 yıl vajinismus hastası olarak aramadığım yer doktor kalmamıştı. Ve ben sağlık sektöründe çalışıyorum. O kadar zor bir kişiliğimki diğil o bölge kulak muayenesi bile olmaya korkan canı çok acıyan biriydim. Ve artık tükenmek üzereyken bir komşumun hera kliniğe gittiğini öğrendim. Nasıl öğrendim hera klinik Facebook sayfasında bir kaç kişiye yazdım biri komşum çıktı ama o bilmiyor oturduğu yeri adı anlatınca anladım. Sonra bende hera kliniğe gittim. Beni Süleyman eserdağ muayene etti. İlk defa muayene oldum inanamadım. Sonra hemen başlamaktan istedim ama içimde çok korku vardı. Şenay eserdağ odasına çağırdı konuştu öyle rahattıki beni ilk defa biri beni anlıyordu. Sonra safinaz ablayı çağırdı beni tanıştırdı. Safinaz abla bir terapistten çok daha ötesi arkadaş sırdaş inanılmaz hassas bir insan. O çok korktuğum hastalığı 4 günde yendim. O kadar zor o kadar zordum ki keşke daha detaylı anlatabilsem. İyiki hera klinik var. İyiki onları buldum. Onları çok seviyorum.

Sahte olduğu çok belli. Memnun kalmayan kişilere oturup açıklama yapıyor oranın çalışanı gibi.
Hanimefendi siz niye bu sularda yuzuyorsunuz ki sizin probleminiz bence farkli psikolijik sorunlar en kisa zamanda tedavi olunuz burda kimsenin ne cektigini bilmeden oraya buraya b.k atmayin bence insanlarin beyninde soru isareti olmasini saglamayin gunahini agir cekersinz bende 6 bucuk yilin ardindan cok yakin bi sure once tedavi oldum ve iyilestim kabuslarim ruyaya döndu gittigim 4 gun icinde 10larca tedavi sonucu iyilesen insanlar gordum sadece 4 gunde gordugum Hera 17 yildir binlerce insanin hayatina dokunup guzellestirdi bitane kotu yorum duymadim kimseden sizin kuyruk aciniz neden anlamadim ama insanlara yalan yanlis seyler soyleyip vebal almayin

Merhaba, @ırma Pembe Bal10cuk Pembe Bal10cuk vajinusmus konusu beni çok fazla ilgilendirdiği için gördüğüm her yere ulaşabildiğim herkese ulaşmayı kendime bir kadın olarak görev edindim! 6,5 yıl bu sorunla mücadele ettim psikoloğa, kadın doğum doktorlarına gittim. Herseye de olduğu gibi öncelikle kendinizle yüzleşmeniz ve yardım almadan üstesinden gelemeyeceğiniz konularda olabileceğini kabullenin . Ben Hera Kliniğe gittim Şenay Eserdağ hocamla konuştuk muayenemi yaptı ve gerçekten yapacağız buna inan dedi.Ben 6,5 yıl üstesinden gelemediğim bu sorunu 3 günde bitirdim son derece memnun kaldım bütün ekine ve safinaz hanıma ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum etrafınızda bu sorunu yaşayan insanlarla daha çok konuşup ‘ aaa bak ben yine iyiymişim daha kötüsü de varmış ‘ diye kendinizi oyalamayın olacağına inanın ve görün ben yaptım bunu sizde yapabilirsiniz.

öncelikle tebrik ederim sizi. elbette her doktor herkese iyi gelmez. Ben yeneli 2 sene oldu vajinismusu. Şuan hamileyim vajinismusun esamesi okunmuyor. Buradan çok kişiye destek olmaya çalışıyorum. Ben ücretsiz terapist ve doktor bulup yendim. Buradaki arkadaşlarımda destek oldular zamanında sağolsunlar. Hera klinikten memnun kalmayan, gidip sonra vajinismus yenileyen çok arkadaşımı duydum. Bu yüzden konu sahibine iyi niyetimle yazdım. Başka yerlerede bakabilsin ben bunlardan fayda gördüm işinde başarılı doktorlar ve ücretsiz dedim. Hepsi bu :))

Ben kaç yıllık üyeyim taa 2012 hastayken yazdıklarım var burada tedavi olduktan sonra da. Bende mi sahteyim hanım efendi. Sizin sorununuz ne acaba ya ben 5 yıl çektim bunu çeken bilir sizin gibi atan bilemez.

Ben Hera klinikte tedavi oldum...bir sorun yaşamadım tedavi sonrası.sizin doktorunuz da eminim çok iyidir.

yaa ne güzel öyleyse tabiki memnunda vardır olmazmı. diyorum ya ben şahsen 1 kişiden bile olumsuz yorumduysam 4- 5 bin ₺ mi riske atmam. Daha iyi başka yerleri denerim. Bunu demek istedim o kişiye ama anlamadı :)) yani ücretsiz yerler benim 1. Önceliğimdi. Çünkü amaçları para vs değil. Gerçekten hasta gözü ile bakıyorlar. Müşteri olarak değil. Yoksa özele de gidebilirdim ama son ana kadar tercih etmek istemedim

Ben kaç yıllık üyeyim taa 2012 hastayken yazdıklarım var burada tedavi olduktan sonra da. Bende mi sahteyim hanım efendi. Sizin sorununuz ne acaba ya ben 5 yıl çektim bunu çeken bilir sizin gibi atan bilemez.

size yazmadım ki ben neden üstünüze alındınız :)) Ben henüz daha ön muayene olmuş ve böylesine merkezi savunan yeni üye için söyledim. Uslubundan ötürü...
Ayrıca bende aynı hastalığı çektim o yoldan geçtim merak etmeyin :)

size yazmadım ki ben neden üstünüze alındınız :)) Ben henüz daha ön muayene olmuş ve böylesine merkezi savunan yeni üye için söyledim. Uslubundan ötürü...
Ayrıca bende aynı hastalığı çektim o yoldan geçtim merak etmeyin :)
Tabiki bana yazmadınız. Mesele merkezi savunmak değil. Mesele şu hastalığı çeken çok hassas olur insanları olumsuz etkilemek istemez çünkü üzülür. Çünkü kendi çektiği zorluğu bildiği için herkes tedavi olsun ister. Benim tedavi esnasında hera da tanıdığım çok insan oldu hepsi tedavi oldu. Kaç tanesi bebek sahibi oldu. Sizden ricam bir vajinismus hastalığı çeken biri gibi davranmanız. İyi geceler.

Back