• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus doktor önerisi

Ins olur güzel kardeşim ben asilamsmi emre karetekrlioglu na gitmistim florance nigtangele calisiyordu simdi krndu yeri var fulyada harika biri
Istanbul'da yaşamıyoruz maalesef hatta bayağı uzağız. Şimdilik kendi şehrimde üniv. hastanesinde tedavi oluyorum. Mecbur kalırsak büyük şehirleri düşüneceğiz. Umarım gerek kalmaz.

benim gittiklerimde parmak yoktu birisi hipnoterapi, diğeri ise merkezlerde yapılan özel destek ve egzersizler doktor eşliğindeydi. Tebrik ederim sizide. Herkese saygım var lakin diğer kişilerim hakaretlerine de sevecen uslupta yanıtlayamam taktir edersiniz.
İnşaAllah. Geçmiş olsun hepimize...
Merhaba sırf size bunu sorabilmek için hesap açtım. Ben de vajinismusum bir sene olacak neredeyse hala eşimle birlikte olamadık. Kesinlikle tek başıma başaramıyorum kendimi ikna edemiyorum kasılıp geri çekiliyorum. Şu an için 4000-5000 verecek durumda değilim. Ücretsiz tedavi olacak yer aradım ama bulamadım. Istanbulda yaşıyorum bu arada. Ben kesinlikle parmak egzersizi yapamam. Parmaktan o kadar tiksiniyorum ki p*nis daha masum ve acısızmış gibi geliyor bana. Bu yüzden parmaksız tedavi olmam lazım. Hipnoterapi ve diğer söylediğiniz terapi yöntemi çok iyiymiş. Nasıl gidebilirim ve bu tedavileri görebilirim lütfen yardım edin.

Merhaba sırf size bunu sorabilmek için hesap açtım. Ben de vajinismusum bir sene olacak neredeyse hala eşimle birlikte olamadık. Kesinlikle tek başıma başaramıyorum kendimi ikna edemiyorum kasılıp geri çekiliyorum. Şu an için 4000-5000 verecek durumda değilim. Ücretsiz tedavi olacak yer aradım ama bulamadım. Istanbulda yaşıyorum bu arada. Ben kesinlikle parmak egzersizi yapamam. Parmaktan o kadar tiksiniyorum ki p*nis daha masum ve acısızmış gibi geliyor bana. Bu yüzden parmaksız tedavi olmam lazım. Hipnoterapi ve diğer söylediğiniz terapi yöntemi çok iyiymiş. Nasıl gidebilirim ve bu tedavileri görebilirim lütfen yardım edin.

özelden yazarsanız size yardımcım olayım detaylı. Aynı bende sizin gibi düşünüyordum. Aparatları bile kullanmadan yendim. İnanmak ve kolları sıvamak herşey.🙏🏻

Kimse yazmamis bende doktor ariyorim
Arada istanbulada geliyo diye biliyorum.Asil kliniği ankarada ama esra çabuk comerti takip et istersen.Arkadasim gitti yeni 4 seansta sonuçlanmış.Doktorun söylediğine göre bu sorunu bitirmedigi kimse yokmus.Ben başka bi işlem için gitmiştim kendisine arkadaşımı da ben götürdüm görüşme için.Belki sizde aşabilirsiniz bilmiyorum tam araştırın.

Herkese iyi akşamlar bütün yorumları tek tek okuyamadım ama bana yardımcı olursanız özelden veya buraya yazarsanız sevinirim bende 1 yıldır vajinusmus hastayım ve Hera kliniğe gitmeyi düşünüyorum Ankara şubesine giden veya destekleyen var mı ?

Herkese iyi akşamlar bütün yorumları tek tek okuyamadım ama bana yardımcı olursanız özelden veya buraya yazarsanız sevinirim bende 1 yıldır vajinusmus hastayım ve Hera kliniğe gitmeyi düşünüyorum Ankara şubesine giden veya destekleyen var mı ?
6 sene önce başka hiçbir şehirde şubeleri yokken Ankara'da Süleyman beyde tedavi oldum.10 numara 5 yıldız.Allah ondan razı olsun.

Back