Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinusmus doktor önerisi
- Konu Sahibi Irma
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hera kliniğin İstanbul Nişantaşı’nda da yeri varmışKimse yazmamis bende doktor ariyorim
Orayı arayıp muayene için randevu aldım
Muayene ücreti 350 tl
Kaç seans ve ne kadar olacağını muayeneden sonra duruma göre söylüyorlar
Gelişmeleri buradan yazacağım sizi de bilgilendirmek için
Umarım bi faydası olur
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Siz ne zaman gidip basliycaksuniz acaba bide cok korkuyormusunuz burda vajinismislu olupta aparatlaru cok güzel yapanda var muane masasina cikamayanda ben cok korkann kisimdayim allah yardimcimiz olsun valla bilgi verirseniz cok sevinitum ben nisantasina cok yakinim zaten ama aklim dilrk ocal da telefonda o kadar tatli konustukkki gel kurtaricam seni dediHera kliniğin İstanbul Nişantaşı’nda da yeri varmış
Muayene ücreti 350 tl
Umarım bi faydası olur
Cok teşekkür ederim cogu kisi geri donmuyor ins hersey cok cok güzel olur kurtulursunuHera kliniğin İstanbul Nişantaşı’nda da yeri varmış
Muayene ücreti 350 tl
Umarım bi faydası olur
Evet onuda duydum ama bu sefer kadin doktor istiyorum ilk sene gittigim erkekti ya hic nemnun kalmadim dilegim dilek hanimdan yana rabbim yardimcimiz olsunAnkara için bizzat tecrübbe edip önereceğim yer var ama İstanbul için çoğu insandan Saygın Miçözkadıoğlu'nu duydum iyi diye
MerhabaSiz ne zaman gidip basliycaksuniz acaba bide cok korkuyormusunuz burda vajinismislu olupta aparatlaru cok güzel yapanda var muane masasina cikamayanda ben cok korkann kisimdayim allah yardimcimiz olsun valla bilgi verirseniz cok sevinitum ben nisantasina cok yakinim zaten ama aklim dilrk ocal da telefonda o kadar tatli konustukkki gel kurtaricam seni dedi
Hera kliniğe gidip muayene oldum dün
İçeri girdiğiniz an güleryüzle bi ekip karşılıyor
İnan’ın bende çok Korkuyorum
Dünyanın sonu gibi geliyor
Ve hala nasıl yeneceğimi bilmiyorum
Öncesinde psikolog bazı sorular sorup hakkınızda bilgiler ediniyor
O sırada kendim hakkında gizli kalmış bazı şeyleri farkettim
İnanılmaz korkak ve canı tatlı biriyimdir
Ve bilinç altınızda yer edinmiş kötü hikayeler çıkabiliyor
Zaten psikolojik bi rahatsızlık bu
Neyse daha sonra uzman doktor Şenay hanım muayene etti
Tabi muayene sırasında dahi kasılma korkma durumları oldu
Kızlık zarın da vajinan da çok iyi dedi bi sorun yok dedi
Sonrasında konuştuk orta seviye bi hasta olduğumu 3 günde çözüleceğini söyledi
Şuan benim için inanması çok güç dedim
Merak etme herkes öyle geliyor ve ben yendiysem herkes Yener diyerek çıkıyor dedi
5000 ve 8000 arası paket fiyatları
Dereceye göre değişiyor
BEn 5000 ödeyeceğim
Benim için çok büyük para ama hiçbirşey benden ve sağlıktan önemli değil
Yeterki atlatayım
Yarın ilk seansıma gireceğim
Detayları tekrar paylaşacağım
Neler yapıldığına dair
Fakat bence herkes muayene olsun
Burdan yazıldığı gibi aşılacak bi durum değil
Herkesin psikolojik durumu farklı ve ona göre destek almalı
- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
Benim çevremde kaç kişi hera kliğe gidip yenip sonra yenilediğini vs söyledi. Kii vajinismus gerçekten geçse yenilemez asla! Demek ki geçmemiş. O yüzden böyle ... Bence biraz daha yer araştır cnm.
ben Gülten Gökkuş sayesinde yenmiştim. Ücretsiz afyon devlet hastanesinde terapi yapıyordu. Şimdi emekli oldu ama istanbul da da eğitimlere devam edecek. Yazabilirsiniz instagramdan ona.
veya Kartal devlette Doğukan Anğın hoca var oda ücretsiz vajinismus terapisi yapıo.
ben parasızlıktan değil sırf bu pislik firmalara insanların en acınası hallerini sömürerek milyarlar istemelerini boykot etmek için gitmedim. Azmettim. Forumlarda destek oldu 1-2 haftada geçti gitti. Geçeli 2 yıl oldu gayet normal ilişkim var. İyiki gitmemişim bunlara...
ben Gülten Gökkuş sayesinde yenmiştim. Ücretsiz afyon devlet hastanesinde terapi yapıyordu. Şimdi emekli oldu ama istanbul da da eğitimlere devam edecek. Yazabilirsiniz instagramdan ona.
veya Kartal devlette Doğukan Anğın hoca var oda ücretsiz vajinismus terapisi yapıo.
ben parasızlıktan değil sırf bu pislik firmalara insanların en acınası hallerini sömürerek milyarlar istemelerini boykot etmek için gitmedim. Azmettim. Forumlarda destek oldu 1-2 haftada geçti gitti. Geçeli 2 yıl oldu gayet normal ilişkim var. İyiki gitmemişim bunlara...
Hanımefendi size tavsiyem uzmanı olmadığınız hiçbir konu da ahkam kesmemenizBenim çevremde kaç kişi hera kliğe gidip yenip sonra yenilediğini vs söyledi. Kii vajinismus gerçekten geçse yenilemez asla! Demek ki geçmemiş. O yüzden böyle ... Bence biraz daha yer araştır cnm.
Bi kere bu konu da bizler kadar sorun yaşamamış biri olarak ve ne hayatlar olduğunu bilmeden keskin ifadeler kullanmanız yanlış
Sizin bunu kendiniz aşmış olabilirsiniz ki zaten bu vajinusmus olmadığınızı gösterir
Herkesin sizin gibi olamayacağını her insanın farklı olduğunu bilmeniz de gerekir
Tecavüze uğramış bir kadın da vajinusmus olabiliyor napsın sizin dediklerinizi mi uygulasın
Dediğim gibi bu kişiden kişiye değişen psikolojik bir durum
Burdan bilgiler paylaşılır fakat ahkam kesmek yanlış olur
Fiyatlar çok pahalı doğru ama bu rahatsızlığı yaşayıp aşan herkes nasıl dualar ediyor
Belki daha uygun seçenekler vardır
Ama ben kendimi orda rahat hissettim ve orayı seçtim önemli olan da bu
Herkes önce sağlığını düşünsün ve kendi kararını kendi versin
Sizde doktor önerisi yapabilirsiniz
Fakat abuk sabuk fikirlerinizi duyduklarınızı kendinize saklayın
Sonradan tekrarlama gibi bir durum da kişiden kişiye değişen ayrıca bir konudur
Bizlerin bu hastalığa yakalanmamızda ki en büyük sorun da toplumda ki bilgi kirliliği ve kulaktan dolma bilgiler hikayelerdir zaten
Sizde kendinizin farkına varın
- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
Yeni üye olmanız bana reklam kokusu sezdirdi şu tepkiniz ile beraber :))
1. Ben de vajinismusluydum !
2. Kendim yenmedim yardım aldım hem psikoterapist hem de jinekologdan.
3. Uzman olduğumu söylemedim ama o yoldan çoktaan geçtim hem de en ağır şekilde.
4. Hera klinikten memnun kalmayan çok arkadaşım var vajinismuslu. Daha sonra Ankara da başka doktora tekrar parar vermek zorunda kalan vs vs...
5. Her doktor herkese iyi gelmez belki siz memnun kalmışsınızdır. Ben size saygısızca veya kötü bir uslupla yazmadım.
6. Sanki Hera Klinik çalışanı gibi üzerinize alındınız. Lakin ben tamamen bu firmaların çektiği fahiş fiyatlardan bahsettim.
7. Siz memnunsanız ve riske atacak paranız varsa elbet devam edin oraya. Ben iyilik için orası hakkında duyumlarımı ve gördüklerimi yazdım bizzat yakınlarımdan duyduğum. Yani siz sormuşsunuz neresi var diye bende filanca filanca hem ücretsiz hem ben orada yendim dedim. Ama tercih sizin.
8. Uzun uzun tanıtım yapar gibi anlattınız ardından ise klinik hakkında duyumlarıma kızıp cevap vermeniz çok şüphe çekici.
Umarım o klinikteki doktor hanımın asistanı vs değilsinizdir. Malum kadınlar klubü tam bir reklam yeri böyle şeyler için
Hasta iseniz gerçekten bol şifalar. İyi geceler.
1. Ben de vajinismusluydum !
2. Kendim yenmedim yardım aldım hem psikoterapist hem de jinekologdan.
3. Uzman olduğumu söylemedim ama o yoldan çoktaan geçtim hem de en ağır şekilde.
4. Hera klinikten memnun kalmayan çok arkadaşım var vajinismuslu. Daha sonra Ankara da başka doktora tekrar parar vermek zorunda kalan vs vs...
5. Her doktor herkese iyi gelmez belki siz memnun kalmışsınızdır. Ben size saygısızca veya kötü bir uslupla yazmadım.
6. Sanki Hera Klinik çalışanı gibi üzerinize alındınız. Lakin ben tamamen bu firmaların çektiği fahiş fiyatlardan bahsettim.
7. Siz memnunsanız ve riske atacak paranız varsa elbet devam edin oraya. Ben iyilik için orası hakkında duyumlarımı ve gördüklerimi yazdım bizzat yakınlarımdan duyduğum. Yani siz sormuşsunuz neresi var diye bende filanca filanca hem ücretsiz hem ben orada yendim dedim. Ama tercih sizin.
8. Uzun uzun tanıtım yapar gibi anlattınız ardından ise klinik hakkında duyumlarıma kızıp cevap vermeniz çok şüphe çekici.
Umarım o klinikteki doktor hanımın asistanı vs değilsinizdir. Malum kadınlar klubü tam bir reklam yeri böyle şeyler için
Hasta iseniz gerçekten bol şifalar. İyi geceler.
Valla sabah sabah umut oldun bize yazin olurmu nasil gectigini ins sende bana umut olursun bende asarim bu durumu orayi hic dusunmemistim ama ins hayirlisi olurMerhaba
Hera kliniğe gidip muayene oldum dün
İçeri girdiğiniz an güleryüzle bi ekip karşılıyor
İnan’ın bende çok Korkuyorum
Dünyanın sonu gibi geliyor
Ve hala nasıl yeneceğimi bilmiyorum
Öncesinde psikolog bazı sorular sorup hakkınızda bilgiler ediniyor
O sırada kendim hakkında gizli kalmış bazı şeyleri farkettim
İnanılmaz korkak ve canı tatlı biriyimdir
Ve bilinç altınızda yer edinmiş kötü hikayeler çıkabiliyor
Zaten psikolojik bi rahatsızlık bu
Neyse daha sonra uzman doktor Şenay hanım muayene etti
Tabi muayene sırasında dahi kasılma korkma durumları oldu
Kızlık zarın da vajinan da çok iyi dedi bi sorun yok dedi
Sonrasında konuştuk orta seviye bi hasta olduğumu 3 günde çözüleceğini söyledi
Şuan benim için inanması çok güç dedim
Merak etme herkes öyle geliyor ve ben yendiysem herkes Yener diyerek çıkıyor dedi
5000 ve 8000 arası paket fiyatları
Dereceye göre değişiyor
BEn 5000 ödeyeceğim
Benim için çok büyük para ama hiçbirşey benden ve sağlıktan önemli değil
Yeterki atlatayım
Yarın ilk seansıma gireceğim
Detayları tekrar paylaşacağım
Neler yapıldığına dair
Fakat bence herkes muayene olsun
Burdan yazıldığı gibi aşılacak bi durum değil
Herkesin psikolojik durumu farklı ve ona göre destek almalı
Bişey soyliycem birisi daha vardi giden o siZmiydiniz yazismistik hattaBen Kadıköy acıbademde Dr Bilgiye hanımla yendim. Muayene ucreti 500 . 2 kere gittim. Toplam 1000 tl ye geldi. Kesinlikle öneririm. Geçmiş olsun.
Ben Kadıköy acıbademde Dr Bilgiye hanımla yendim. Muayene ucreti 500 . 2 kere gittim. Toplam 1000 tl ye geldi. Kesinlikle öneririm. Geçmiş olsun.
Baska doktorlarada gitmismiydiniz sizBen Kadıköy acıbademde Dr Bilgiye hanımla yendim. Muayene ucreti 500 . 2 kere gittim. Toplam 1000 tl ye geldi. Kesinlikle öneririm. Geçmiş olsun.
Baska doktorlarada gitmismiydiniz siz
Ankarada heraya gitmiştim. Bi de adanada ebru hanıma gitmiştim. Onlarda cözulmedi.
Bişey soyliycem birisi daha vardi giden o siZmiydiniz yazismistik hatta
Evet bendim.mümkün oldugunca yazıyorum cünkü ben 3 yıl çektim kimse çekmesin istiyorum cok zor.
Ya siz ne çeşit bi insan şeklisiniz
Sidik yarışı yerimi burası
Gerçekten nasıl ciddi ve hassas bi konuda nerde olduğunuzun farkında mısınız
Sanane benim nereye gittiğimden
Hiç mi işin gücün bi sosyal hayatın yok
Bu kadar mı boşsun
Sayende destek almanın ne kadar önemli olduğunu gördük bi kere daha
Uzaklaş bi şurdan ya
Sidik yarışı yerimi burası
Gerçekten nasıl ciddi ve hassas bi konuda nerde olduğunuzun farkında mısınız
Sanane benim nereye gittiğimden
Hiç mi işin gücün bi sosyal hayatın yok
Bu kadar mı boşsun
Sayende destek almanın ne kadar önemli olduğunu gördük bi kere daha
Uzaklaş bi şurdan ya
Hanımefendi geçmiş olsunAnkarada heraya gitmiştim. Bi de adanada ebru hanıma gitmiştim. Onlarda cözulmedi.
Umarım en kısa zamanda çözülür
Hikayenizin tamamını bilmiyoruz
Ama araştırmaya çare bulmaya devam edin sakın pes etmeyin
Birde size tavsiyem olumsuz yorumlarınızı bu kadar iki kelimeyle paylaşmayın
Çünkü Eminim atlatamamanızın altında sebepler vardır
Burda insanları etkileyip derin umutsuzluklara sebebiyet vermek büyük vebal
10 kişi atlattım diyip bi kişi atlatamadım diyorsa ben 10 kişiyi baz alırım
Hayata umut dolu bakabilmelisiniz
Unutmayın hastalıkların çoğu psikolojik
Ve hersey önce kafada aşmakla biter