Vajinusmus değilim ama

semerta

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.286
136
688
Sinop
Arkadaşlar merhaba günlerdir forumları okuyorum, meğer yıllar önce bende üye olmuşum ama unutmuşum:) Neyse:)
şu vajinit dedikleri olay, sonradan oluşabilirmi?
Baktım herkez herşeyi rahatlıkla konuşabiliyor çok rahat bi ortam ben de paylaşmak istedim, Şimdiden Teşekkürler:))

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım öncelikle umarım vaji değildir seninki. vajinismus ilişkiye girememe durumudur ilişkide ağrı vs. duyup soğumak değildir. sen normal ilişkiye girebiliyormusun şuan.ilişkiye girmeden önce kasılmaların, korkuların varmı ? vajinismus normal ilişki yaşayabilen bir insanda sonradan ortaya çıkabiliyormuş bazı kadınlarda doğumdan sonra görülebilirmiş diye biliyorum.

Sonradan vajinusmus olma diye birşey yok sanırım.
Hem vajinusmus arkadaşında dediği gibi tamamen ilişkiye girememe. Ağrı vs nin başka şeylerle ilgisi olabilir.

ilişkiye girebiliyosan vajınusmus olamassın canım ağrı bir müddet herkeste olabilir.bide sonradanda vajinusmus olmanın olabileceğini sanmıyorum.

nrmal doğum yapan bır ınsan o ankı korkudan dolayı sonradan vajınısmus oluyor malesef.ama bence senın yasadagın olay vajınısmus deıl tamamen ılıskı esnasında yasamıs oldugun acıdan dolayı cınsel ısteksızlık....vajınısmusta uyusturucu maddeler destegı ıle sadece ılıskıye grebılırsın.sen normal olarak gırıosun anladıgım kadarıylan

canım benim rahim ağızı yaran olabilir.jinekolok muayenesi tavsiye edrim.bir çok arkadaşımın aynı problemi vardı ve yara olduğu teşhis edildi.kimisi yaktırdı kimisi dondurdu ve kurtuldular

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben de bi zamanlar vajinismusluydum ve bu kulupte vajinusmusla ilgili tüm yazılanları basaraların hikayelerini kuyarak kendim basardım.kegel egzersizi parmak ve spekulumla basardım.evt ilişkiye girebiliyoruz ama tam bi ilşki olmuyor.hep benim üstte olduğum pozisyonda ve afedersiniz esimin cok az git gel yapmasına izin veriyorum çıkacak die çok korkuyorum.idrar deliğime girecek diye saçma bi takıntı yapmısım esimin kendisinin sokmasına izin vermiyorum kendim elimle yerleştiriyorum. hiç zevk almıyorum e haliyle esimde zevk almıyor.basaralı 8 ay oldu ama bu durumu bi türlü asamıyorum.böyle olup asan varmı nasıl astı yardim edrseniz cok sevinicem?????? bebekte istiyoruz bu durumdan dolayı sadece yumurtlama dönemlerini takip edip sadece o günlerde ilişkiye giriyoruz.bebeğimizde olmuyo.acaba yumurtlama dönemini bilemiyormuyuz adetin 12.günü ile 17. günleri birer gün arayla giriyoruz ama ben ogünler dışıda bi gün mü yumurtluyorum bu konudada bi bildğiniz varsa paylasırmısınız????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…