Bahsettiğiniz kadın doğum doktoru mu? Haftaya perşembe randevu aldım. En azından ne durumdayım öğrenmek için. Ama sadece zedelenme ise devamını nasıl getircez benim de mi egzersizlere başlamam gerek hiç bilmiyorum..Sizin durumunuz baya uzun sürmüş ilk olarak artık bir doktora danışın.
Bende ilk gece kanamam olmadı fakat 2.3. Gün devam etti kan ilişkide bende o zaman zedelediğimi anladım.
Ama genede oluk oluk kan gelmiyor bir avuç kadar geliyor. Genede sormak istediğin bişey olursa burdayım.
İlk başta doktora gözükmende büyük fayda sağlayacağına eminim iyi bir doktor olsun ilgilenen.
BornovaNeredesiniz?
Siz nerdesiniz?Bornova
Bu durumu ilk olarak psikolojik olarak atlatmalısın zorunluluk değilde bir şevk unsuru olarak görmelisin hüsrana uğrama moral bozma yaşadığın kolay bişi değil.Bahsettiğiniz kadın doğum doktoru mu? Haftaya perşembe randevu aldım. En azından ne durumdayım öğrenmek için. Ama sadece zedelenme ise devamını nasıl getircez benim de mi egzersizlere başlamam gerek hiç bilmiyorum..
Evet ön sevişme deniyoruz. Ben hayatımda hiç deprem yaşamadm ve ilk yaşadığım depremin o gecemize denk gelmesi çok büyük etken oldu bende. Hiçbir korkum yoktu halbuki. Eşli deneme yapıyoruz ama ilerleme yok. Psikolojik olarak atlatmakla birlikte kendim önce egzersizle alışmam gerekecek sanırsamBu durumu ilk olarak psikolojik olarak atlatmalısın zorunluluk değilde bir şevk unsuru olarak görmelisin hüsrana uğrama moral bozma yaşadığın kolay bişi değil.
Evet kadın doğuma git gerekirse o seni yönlendirir.
Birde ilişkiye girmeden önce uzun süre ön sevişme yap kim bilir anlamadan kendiliğinden gelir sonu ön sevişmenin faydası çok
Çok teşekkürler verdiğin önerileri denicem mutlaka biraz da benim kafamda bitiyorBolcana yürüyüş yap yeterli gelir
Sonra bide kadınları uyaran şeyler var mesela vanilya bunlardan evine oda kokusu al.
Doktorunada git ilgilenicek bir doktor olsun ve herşeyini rahatca anlat.
Eşinlede konuş aşağı yönelmesin
Sadece ön sevişme bi yerden sonra emin ol sen dayanamazsın birde açık film önerebilirim ikiniz birlikte izleyin.yanı bundaki amaç ikinizinde isteğini artırıp durumun olağan olmasını sağlamak. yardımcı olabileceğim birşey varsa her zaman yardımcı olurum
Kimisinde kanama çok oluyor evet. Pozitif düşünmek gerek.Bizimde cok zor oldu. Benim gozum korktu.
Ucuncu gun anca bekart olayi cozulsede devami gelmedi.
Cunku adet gibi kanamam oldu.
Sonralari ise iliskide zorlanma ve hafif lekelenme oldu.
Pes etmemek onemli
Kızlar sonunda kadın doğuma gidebildim. Doktor elle muayene etti daha sonra serçe parmağını ittirdi gayet rahat hiç kasılmadan aldım. Vajinusmus değilsin ama egzersizlerle ilerleyebiliriz dedi. Evde kendim yapınca geriliyorum. Bebek yağı işe yarar mı. Sizce atlatabilir miyim
Kimyasal oluyo şimdi mikrop bişey olmasın sonuç olarak iç kısıma gelir falan...Kayganlaştırıcı denedik ama olmadı. Zeytinyağı ile de denerim ama bebek yağını neden önermediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?