Vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı sonrası...

Çok teşekkür ederim. Buz uygulaması yaptıgım zaman ve kremleri kullandığım zaman ağrıyor. Onun dışında ağrı yok. Koymasam daha mı iyi olur diye düşündüm. Duş başlığı ile ılık suyla yıkasam ona da korkuyorum. Sargı bezine döküyorum batikonla siliyorum sonrasında bende uyguluyorum kremleri ama kremler cok yakıyor. Suan ikimci günüm mesela sabah kalktım hiç ağrı yoktu kremleri yeniliyim dedim sürer sürmez agrıdı
rica ederim bunların hepsi geçici bir süreç bende kremi kullandığım süre boyunca Ağrı hissetmiştim hatta doktoruma sordum kullanmayı bıraksam mı diye kesinlikle bırakmayın zaten en fazla bir hafta yapacaksınız pansuman o kremler iltihaplanmayı enfeksiyonlu önlüyor mecburen o kadarını katlanacak sınız bana 3 günden önce Su değdirme mem gerektiğini söylemişti mümkün olduğunca kuru tuttun pansuman bittikten sonra inanılmaz bir rahatlama hissedeceksiniz

rica ederim bunların hepsi geçici bir süreç bende kremi kullandığım süre boyunca Ağrı hissetmiştim hatta doktoruma sordum kullanmayı bıraksam mı diye kesinlikle bırakmayın zaten en fazla bir hafta yapacaksınız pansuman o kremler iltihaplanmayı enfeksiyonlu önlüyor mecburen o kadarını katlanacak sınız bana 3 günden önce Su değdirme mem gerektiğini söylemişti mümkün olduğunca kuru tuttun pansuman bittikten sonra inanılmaz bir rahatlama hissedeceksiniz
Yine burdaki yazılanlara göre ben asla acı çekmedim ya ona şükrediyorum sızlamaların önemi yok yani. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Slm kizlar. Ben 17 Kasım'da vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum. Benim sorum daha önce bu ameliyatı olanlara. Dikişler ne zmn düşmeye başladı , dikiş yerlerinde sizi ve ağrı ne zmn bitti. Birde son birşey labioplasti yaptım ama üsten görüntü güzel ama detaylı bakınca klitoris şiş, morluklar var şekil zamanla oturuyor mu? Cevaplarsanız sevinirim....
Benim 1 ayı buldu.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Bende 1,5 ay önce labioplasti,perinoplasti,klitoristen oldum. Dikişler 12 13. Günden itibaren tek tük dökülmeye başlıyor bölgeye göre bazılarının düşmesi yada erimesi 35 40 güne kadar sürebiliyor. İlk zamanlarda şişlik morarma kararmış görüntü dikişlerde pütür pütür görünüm normal yavaş yavaş düzeliyor tam anlamıyla şekilin sabitlenmesi 3 ile 5 ay kadar sürebiliyor. Benimki şuan hala biraz ödemli dikiş yerleri sert ve tırtıklı bi görüntüde ama eskiye göre çok çok iyi.
Ağrı sızı bünyeye göre değişiyor benim ağrılarım neredeyse 15 20 gün kadar ara ara oldu. Siz şimdilik hiç bişeye takılmayın şekline şemaline sadece hijyene dikkat edin antibiyotik kullanıyorsanız antibiyotiğe bağlı mantardan korunmak için bol su sirkeli su yoğurt kefir gibi gıdalar tüketin kabız olmamaya Özen gösterin kendinizi çok fazla yormayın bol bol dinlenin sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa da çekinmeyin tekrar geçmiş olsun
Merhabalar ben bu geçen cumartesi vajinoplasti ameliyatı oldum. Bende çok morarma var buz kompres yapıyorum batikonlu su ile yıkıyorum tuvalet sonrası. Furacin ve hametan krem karıştırıp sürüyorum . Bide benim vajina kapanmış sanki. Yani dış dudaklar dzn kaybolmuş ve idrar yerine yakın olmuş sanki. Alt taraf da toparlanmış yukarıya doğru . Baya açık ve sarkmisti çünkü. İnşallah düzelir güzel şekil alır ya bide sizin cinsel perhiz bittimi. Bittiyse. Nasıl geçti memnunmusunuz .

Merhabalar ben bu geçen cumartesi vajinoplasti ameliyatı oldum. Bende çok morarma var buz kompres yapıyorum batikonlu su ile yıkıyorum tuvalet sonrası. Furacin ve hametan krem karıştırıp sürüyorum . Bide benim vajina kapanmış sanki. Yani dış dudaklar dzn kaybolmuş ve idrar yerine yakın olmuş sanki. Alt taraf da toparlanmış yukarıya doğru . Baya açık ve sarkmisti çünkü. İnşallah düzelir güzel şekil alır ya bide sizin cinsel perhiz bittimi. Bittiyse. Nasıl geçti memnunmusunuz .
Ben vajinoplasti olmadım ama diğerlerinden hem şekil olarak hemde iyileşme olarak yeni düzeldim 3 ay olacak bana 2 ay dolduğunda bitti cinsel pehrizim kayganlaştırıcı kullandım ilkinde ertesi gün biraz sızı hissettim ama sonrakilerde bi sorun olmadı morlukları dikişler düştükten sonra geçiyor en az 1 ay mor kararmış bi görüntü oluyor siz labioplastidemi oldunuz.

Ben vajinoplasti olmadım ama diğerlerinden hem şekil olarak hemde iyileşme olarak yeni düzeldim 3 ay olacak bana 2 ay dolduğunda bitti cinsel pehrizim kayganlaştırıcı kullandım ilkinde ertesi gün biraz sızı hissettim ama sonrakilerde bi sorun olmadı morlukları dikişler düştükten sonra geçiyor en az 1 ay mor kararmış bi görüntü oluyor siz labioplastidemi oldunuz.
Yok vajinoplasti ve dış estetik dikiş izlerim vardı onlar oldu bide idrar torbam kaldirildi

Çok geçmiş olsun perine düzeltmede yaptılar o zaman size benimde perinede sarkmış deriyi aldı biraz arka tarafa yakın bi bölge olduğu için dikişleri geç düşebilir hijyene dikkat edin kuru tutmaya çalışın kremleri düzenli uygulayın inşallah şifa bulursunuz

Ben çabuk toparlandim. Bir hafta dolduğu zmn ağrılarım tamamen bitti. Ağrıyı en çok hissettiğim 2. Ve 3. gündü. Dikişlerim duruyor daha 20 günü bulabilirmis düşmeleri. Sızıntı şeklinde kanama var sadece. Ama beklediğimden kolay geçirdim bu süreci. Aslinda bunyeden bünyeye değişiyor. Şekil oturdukca tamamen iyilestigimde yazicam buraya
Benim de 20. Gunum esra cabuk comerte oldum aslında kolay geçmedi.Simdi iyiyim yani ilk hafta çok zor geçti.Siz ne durumdasınız? Ne tür kıremler kullandınız? Iyilesme süreci zor acı eşiğim düşükmüş ben daha yeni anladım.Labioplasti de oldu dikişler döküldü ama daha görüntü oturmadı.3 ay sürüyormuş bütün şişliklerin inmesi 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım şuan ki görüntü iyi ama ilişki olmadan sonucu anlayamam.Idrar kavurmalarım durdu iyi ki mutluyum.

X