Vajinoplasti sonrası ilk ilişki

Nisalo

Umrunda değilse umrunda olmasın..!
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
63
27
34
Merhaba vajinoplasti olup ilk ilişkisini acısız ağrısız geçiren oldu mu 6.haftam doldu ama korkudan eşime yaklaşamıyorum daha önce bu ameliyatı olan arkadaşlardan Bilgi istiyorum lütfen :)

Merhaba Doğumdan dolayı deforme olmuştu perine dikişim kötü görünüyordu 2 kasımda vajinoplasti,labioplasti,perinoplasti ameliyatını Gaziosmanpaşa da avrupa Şafak hastanesinde dr.tuğrul Abacıoğlu işlemi gerçekleştirdi çok ilgili bir doktor görüntü olarak Harika oldu ilk 6 hafta cinsel pehriz var.ameliytan sonra ilk 1 hafta ilaçlar ve sürülmesi gereken Pomad kremler vardı.3 gün boyunca buz uyguladım morarmama olmaması için,ilk 2 hafta ödem ve şişliğin yerini dikişlerin kaşıntısı aldı bende dikişlerim 16.gğn başladı düşmeye 20.güne hepsi kendiliğinden düştü.ameliyatın fiyatı 5.500₺ ama bana sadece bir işlem yapılmadı 4 tane işlem yapıldı fiyat olarak araştırdım iyi bir fiyata yaptırdığımı düşünüyorum ayrıca lazerle Beyazlatmada fiyata dahil.doktorum 8 seans radyo frekans uygulayacağız dış bölgenin daha çok sıkı durması için dedi işlemi yapan cihazı araştırdım zaten bir tek benim doktorumda var doktora gitmeden önce çok araştırdım.beni bu hale sokan doktor kadındı kendisi onun yüzünden kadın doktorlardan soğudum ve bu bir vajina sonuçta erkek doktor kendi hemcinslerini düşünerek işlemi daha ilgili yaptıklarını düşünüyorum..başka sormak istediğin varsa sor canım

Vakit ayırıp cevapladığın icin teşekkür ederim. Peki aynı gün taburcu peynir mu yada operasyon ertesi günü ise gidilebilir mi ?

Hayır istersen tabrcu olabilirsin dedi ama bence kalman daha iyi olur demişti,kesinlikle hemen işe başlayamazsın 1 hafta oturmamadım dikişler patlamasın diye,ben çalışmadığım için rahattı ama çakışsaydım 1. Haftadan önce işe gidemezdim

Merhaba vajinoplasti olup ilk ilişkisini acısız ağrısız geçiren oldu mu 6.haftam doldu ama korkudan eşime yaklaşamıyorum daha önce bu ameliyatı olan arkadaşlardan Bilgi istiyorum lütfen :)
Bu ameliyatı olan arkadaşlar nedense ameliyat bitikten sonraki süreç hakkında pek Bilgi vermemişler,doktorlar 4/6 hafta arasından cinsel hayata dönülebileceğini söylüyorlar ama anladığım kadarıyla pek öyle olmuyor ben 7. Haftamda oldum kendimi şanslı hissediyorum doğrusu 4 5 ay bekleyenleri duydum.7.haftamda oldum derken tabii ki ilk olduğu için canım acıdı kesinlikle kayganlaştırıcı kullanmak iyi gelicektir,ayrıca ben emla kremde kullandım ilişkiden 1 saat önce bölgeye sürdüm çok mutluyum doktorumdan binlerce kez allah razı olsun herşeyiyle mükemmel bir işlem oldu ❤️

eski konuşmalara bakılırsa iyileşme süreci kişiye ve işinin ehline bağlı olduğu aşikar. eski forumda yazılanlara göre ilk etapta acı kaçınılmaz ama sizin başvurduğunuz yöntemler ile acı minimuma iniyor. keşke işlemi yaşamış arkadaşlar yazsa..

eski konuşmalara bakılırsa iyileşme süreci kişiye ve işinin ehline bağlı olduğu aşikar. eski forumda yazılanlara göre ilk etapta acı kaçınılmaz ama sizin başvurduğunuz yöntemler ile acı minimuma iniyor. keşke işlemi yaşamış arkadaşlar yazsa..
Kesinlikle afife atılacak bir işlem değil çok çok önemli vajinoplasti olucak arkadaşlara tavsiyem çok iyi araştırsınlar her doktor tabiki kendisinin iyi olduğunu söyleyecektir,buradaki reklamasyonlara gelmeyin gittiğiniz doktordan kendisinin yaptığı ameliyatlarının öncesi sonrası fotolarını görmek isteyin..benim doktorum beni ilk muayene ettiğinde vajinamın görüntüsünü alıp nerelere ne işlem yapacağını ayrıntılı bir şekilde anlattı ben sadece vajina giriş kısmının açık göründüğünden şikayetçi olduğum için gitmiştim ama o Daha önceki doğumdan kaynaklı Epizyotomi dikişinın güzel atılmamasından dolayı perinoplastiyide düzeltmek gerekli dedi ayrıca dudaklarında aldı çoğu doktor kişinin kendi isteği dışına çıkmıyor çünkü bu doktorun ön görüdür siz labioplasti oluyorsanız klitoris üstündeki derininde alınmasıngereklidir çünkü bu sefer ortaya sizi daha çok rahatsız edecek bir görüntü çıkabilir demem o ki bu bir kombin ameliyatıdır doktor tas tamam o masadan sizi kaldırmalı buda deneyimden geçer...

doktorunuzun mersin *de tanıdığı doktor ypk mudur acaba? bende arayıştayım fakat işlemi yapan ve kime yaptırdııldığına dair bir duyum almıyor genel de ankara istanbul çevresinden bahsediliyor.

Mersin’de vajinoplasti yapan doktor var mı şeklinde bir konu oluşturun isterseniz daha kolay olur sizin için,doktoruma da sorarım sizin için

çok incesiniz fikir için ve devamı için daha önce sordum bir cevap bulamadım ama tekrardeneyeceğim. Teşekkürler

doktorunuzun mersin *de tanıdığı doktor ypk mudur acaba? bende arayıştayım fakat işlemi yapan ve kime yaptırdııldığına dair bir duyum almıyor genel de ankara istanbul çevresinden bahsediliyor.

Benim actigim konuda labioplasti ve vajinoplasti ameliyatimi anlattim arkadasim. Mersin'de oldum ben. Vajinoplastiyi henuz tecrube edemedim ama labioplasti bekledigimden mukemmel oldu. Dikislerim dusmedi 4. Haftaya girecek olmama ragmen tam olarak onun disinda her sey iyi. Vajinoplastiyi tecrube edince kendi basligimdan anlatacagim :) mersin'de mehmet dogan'a oldum. Akademi hastanesinde. 2 islem 6 bin. Asla islem gordugu belli bile degil dikis haricinde. Ipler dusunce anlasilmaz bile

Benim actigim konuda labioplasti ve vajinoplasti ameliyatimi anlattim arkadasim. Mersin'de oldum ben. Vajinoplastiyi henuz tecrube edemedim ama labioplasti bekledigimden mukemmel oldu. Dikislerim dusmedi 4. Haftaya girecek olmama ragmen tam olarak onun disinda her sey iyi. Vajinoplastiyi tecrube edince kendi basligimdan anlatacagim :) mersin'de mehmet dogan'a oldum. Akademi hastanesinde. 2 islem 6 bin. Asla islem gordugu belli bile degil dikis haricinde. Ipler dusunce anlasilmaz bile

4. Haftaya girmenize rağmen dikişleriniz düşmemiş enteresan,acaba kalın ip mi kullandılar benim Doğumdan sonra çok geç düşmüştü ipler kalın olduğundan birde ip izi kalmıştı.ama ben 4 işlemi aynı anda gördüm ayrıca vajinoplastide doktorlar girişin 3,4 cm içini daraltmakta onun için doktorum 2 seans vajen içine radyofrekans uyguladı beyazlatma da dahil 5.500₺ oldum pazarlıkla tabiiki :) 3.haftada bütün dikişlerim düşmüştü vücut yapısından kaynaklanıyor olabilir

4. Haftaya girmenize rağmen dikişleriniz düşmemiş enteresan,acaba kalın ip mi kullandılar benim Doğumdan sonra çok geç düşmüştü ipler kalın olduğundan birde ip izi kalmıştı.ama ben 4 işlemi aynı anda gördüm ayrıca vajinoplastide doktorlar girişin 3,4 cm içini daraltmakta onun için doktorum 2 seans vajen içine radyofrekans uyguladı beyazlatma da dahil 5.500₺ oldum pazarlıkla tabiiki :) 3.haftada bütün dikişlerim düşmüştü vücut yapısından kaynaklanıyor olabilir

Cok kalin degil gibi ama bunun incesi nasil onu da bilmiyorum acikcasi :) bi taraf kaynadi mi dustu mu bilmem gorunmuyor ama bi tarafta hala duruyor ip. Hicbir iz belli degil dusen tarafta ama. Kalin olsaydi sanirim yeni kaybolmasina ragmen iz olurdu. Bu hafta kontrole gitcem bakalim.

Ne guzel siz beyazlatma falan paket yaptirmissiniz :) Daraltmaya gelince benim dr. icinden ince bir parca cikardi ve komple daralttigini soyledi. Sadece giris kismi degil yani. Su perhiz donemi gecsin de bi bakalim ne kadar daraldi ne oldu hayirlisiyla

Bende vajinoplasti yaptıralı 15 gün oluyo 40 gün sonra doktoruma kontrole gittikten sonra ilk tecrübemi yazıcam senin yazacakların benim için önemli çünki ben sonrasını düşünmeden çok dar olsun demiştim doktoruma hatta ben 3. Vakasıydım en güzeli seninki oldu demişti , o an İçin doğru kararı verdiğimi düşünmüştüm sonuçta para verip üstüne acı çekecektim en iyisi olsun diye düşündüm. Şimdi kara kara o gün ilki nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum.forumlarda bu işlemin aşırı dar yapıldığından aylarca ilişkiye girememiş hayatı kabusa dönen kişilerin yazılarını okudum bir korku sardı beni

Nedense bende senin gibi düşünüyorum:)
Mutlaka sonrasını da yaz lütfen.

Bende vajinoplasti yaptıralı 15 gün oluyo 40 gün sonra doktoruma kontrole gittikten sonra ilk tecrübemi yazıcam senin yazacakların benim için önemli çünki ben sonrasını düşünmeden çok dar olsun demiştim doktoruma hatta ben 3. Vakasıydım en güzeli seninki oldu demişti , o an İçin doğru kararı verdiğimi düşünmüştüm sonuçta para verip üstüne acı çekecektim en iyisi olsun diye düşündüm. Şimdi kara kara o gün ilki nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum.forumlarda bu işlemin aşırı dar yapıldığından aylarca ilişkiye girememiş hayatı kabusa dönen kişilerin yazılarını okudum bir korku sardı beni

Benim 1 ay oldu. Doktor onumuzdeki hafta gel dedi bekliyorum bakalim. Sonrasi icin fena tirsiyorum :) icinden kesi yapilip parca cikarildi bir de dikis bilmiyorum yani nasil olacak. Yazcam burda siz de lutfen yazin muhakkak

Iliskiye girebildin mi?

X