Vajinoplasti olanlar yardimci olsun

busra543454

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
66
28
8
28
Vajinoplasti ve labioplasti oldum 27 gun oldu dış dikislerimin bi kaci düştü adet geciktirici kullaniyodum ve 2 gun once biraktim bu sabah kanla birlikte buyuk bi et parcasi gibi bisey geldi doktorumu aradim normal dedi pazartesi gel bakalim dedi acaba icerdenmi bakiyor dısardanmi bakiyor ?

İlişkiye girdin mi o nasıl geçti çok acıyor diyorlar

Arkadaşlar bende vajinoplasti oldum 40 gün oldu nerdeyse hala içimdeki dikişler duruyor ve sert ipler , elimi soktum kontrol ettim baya sert ip bunlar nasıl eriyecek , doktor eriyen dikiş dedi ama alakası yok hepsi sert , bilgisi olan var mı

Benim labioplasti +hudoplasti +perinoplasti vajinoplasti . 25 bintl den zar zor 15 bintl düşürdüm izmir’de. Dikiş izleri gectimi sizde labioplasti.
Merhaba ilişki süreciniz nasıl oldu acaba benim 17 ekimde ameliyatım oldu üzerinden baya zaman geçti bu hafta denedim ama olmadı sizinle aynı işlemleri yaptırdım bende

Merhaba ilişki süreciniz nasıl oldu acaba benim 17 ekimde ameliyatım oldu üzerinden baya zaman geçti bu hafta denedim ama olmadı sizinle aynı işlemleri yaptırdım bende
Allahım güldüm kusura bakmayın. Ben 8 ay önce oldum 10 yıllık ilişkimi bitiriyordum. Bu büyük asla girmez diye. Sakin olun öyle bir kere de olmuyor. Her seferinde 2-3 santim ileri gidiyor ve sonra alışıyorsunuz. Ama bunun için zaman lazım. Ben alkol alıp öyle yapıyordum. Yoksa imkanı yoktu. Ama iyiki yaptırdım. Şimdi nasıl normal doğum yaparım diye araştırıyorum.

Merhaba 25 ekimde oldum bende . Sıkıntısız ilişkiye başladık. Memnunun. Çok mu dar yapılmış sizin kayganlastırıcı kullanmayı denediniz mi?

Normal doğum zor sezeryan ile yapabilirsiniz ? Tekrardan actırmayı düşünmüyorsanız.

Evet arkadaslar bende 3 4 cu denemede oldu hem korku vardi hem aci vardi oyuzden yapamadim deneye deneye en son oluyor. Suan da ilk girerken biraz aciyo sonra alisiyo aci gidiyo hemn iliskiye girmeyi beklemeyelim surec gerekiyor

Doktor oyle istedi . 10 gunde dikislerim patladi tekrar ameliyat oldum bu yuzden sureci uzatti sanirim
merhaba. dikişleriniz neden patladı acaba. ondan korkuyorum. bende hem labioplasti hem vajinoplasti yaptırdım 5 gün önce. dikiş korkumdan asla oturmuyorum sürekli yatıyorum. ve iç çamaşırı falan hiç giymiyorum. sünnetli çocuk gibi :)

Bilmiyorum bende yatiyodum hic bi is yapmadim kendimi zorlamadim ole yatarken patlamis . Sanirim ya iyi malzeme kullanmadi yada dikis yerlerim ilesmeden dikiş kendini atti bilmiyorum

Bilgi için teşekkür ederim ama doktor bana bunu demedi benim aktif bir cinsel hayatım yok yeni yılı yurtdışında kutlamak istedim orda biriyle tanıştım açılış yapalım dedim ama olmadı şimdi ben alışsın diye kendime partner edinmek mi zorundayım. Keşke doktor bana deseydi bu kısmı çünkü yılda bir kaç kez cinsel hayatım oluyor 10 yıla anca alışır pişman oldum

Merhaba 25 ekimde oldum bende . Sıkıntısız ilişkiye başladık. Memnunun. Çok mu dar yapılmış sizin kayganlastırıcı kullanmayı denediniz mi?
Merhaba hiçbir bilgim yok ama içerden daraltma işlemi yapılmadı bana vajinam açık tip vajinaymış bu yüzden dışardan açık görüntü kapatıldı dudaklar alındıktan sonra aşağı kadar dikiş attı kapandı açık görüntüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…