- 12 Ekim 2022
- 66
- 28
- 8
- 28
- Konu Sahibi busra543454
-
İlişkiye girdin mi o nasıl geçti çok acıyor diyorlarBen verdikleri melhemleri kullandim ama fazla kullanmadim kantoron yagi kullandim 20 ci gun dikislerim dökülmeye basladi . Suan 9 haftaniin icindeyim dahada kontrole gitmicem bolmabiseyssa ilesme donemimde benimde ole oldu eyilirken filan aciyodu bazende cızlama gibi anlik acima vardi ama suan gayet iyiyim acilarim yok artik
Girmedim 22 sini bekliyorum .İlişkiye girdin mi o nasıl geçti çok acıyor diyorlar
Ben istanbulda yaptırdım 8000 tl verdim sadece vajinoplasti oldumMerhaba arkadaşlar nerde ve ne kadar yaptırdınız acaba
Çok değil mi 9 hafta olmuşGirmedim 22 sini bekliyorum .
Doktora sordun mu neden ağrıyorMerhaba. İlişkiye girmeden anlayamazsınız ne kadar daralttığini. Ben 10 hafta önce oldum ıkı defa ilişkiye girdim ne yazıkkı başarısız girişim daraltma çok iyi olmuş ama sol tarafımda bir ağrım oluyor o yuzden yapamadık.
Doktor oyle istedi . 10 gunde dikislerim patladi tekrar ameliyat oldum bu yuzden sureci uzatti sanirimÇok değil mi 9 hafta olmuş
Merhaba ilişki süreciniz nasıl oldu acaba benim 17 ekimde ameliyatım oldu üzerinden baya zaman geçti bu hafta denedim ama olmadı sizinle aynı işlemleri yaptırdım bendeBenim labioplasti +hudoplasti +perinoplasti vajinoplasti . 25 bintl den zar zor 15 bintl düşürdüm izmir’de. Dikiş izleri gectimi sizde labioplasti.
Kımde oldunuzArkadaşlar bende vajinoplasti oldum 40 gün oldu nerdeyse hala içimdeki dikişler duruyor ve sert ipler , elimi soktum kontrol ettim baya sert ip bunlar nasıl eriyecek , doktor eriyen dikiş dedi ama alakası yok hepsi sert , bilgisi olan var mı
Allahım güldüm kusura bakmayın. Ben 8 ay önce oldum 10 yıllık ilişkimi bitiriyordum. Bu büyük asla girmez diye. Sakin olun öyle bir kere de olmuyor. Her seferinde 2-3 santim ileri gidiyor ve sonra alışıyorsunuz. Ama bunun için zaman lazım. Ben alkol alıp öyle yapıyordum. Yoksa imkanı yoktu. Ama iyiki yaptırdım. Şimdi nasıl normal doğum yaparım diye araştırıyorum.Merhaba ilişki süreciniz nasıl oldu acaba benim 17 ekimde ameliyatım oldu üzerinden baya zaman geçti bu hafta denedim ama olmadı sizinle aynı işlemleri yaptırdım bende
Merhaba 25 ekimde oldum bende . Sıkıntısız ilişkiye başladık. Memnunun. Çok mu dar yapılmış sizin kayganlastırıcı kullanmayı denediniz mi?Merhaba ilişki süreciniz nasıl oldu acaba benim 17 ekimde ameliyatım oldu üzerinden baya zaman geçti bu hafta denedim ama olmadı sizinle aynı işlemleri yaptırdım bende
Normal doğum zor sezeryan ile yapabilirsiniz ? Tekrardan actırmayı düşünmüyorsanız.Allahım güldüm kusura bakmayın. Ben 8 ay önce oldum 10 yıllık ilişkimi bitiriyordum. Bu büyük asla girmez diye. Sakin olun öyle bir kere de olmuyor. Her seferinde 2-3 santim ileri gidiyor ve sonra alışıyorsunuz. Ama bunun için zaman lazım. Ben alkol alıp öyle yapıyordum. Yoksa imkanı yoktu. Ama iyiki yaptırdım. Şimdi nasıl normal doğum yaparım diye araştırıyorum.
merhaba. dikişleriniz neden patladı acaba. ondan korkuyorum. bende hem labioplasti hem vajinoplasti yaptırdım 5 gün önce. dikiş korkumdan asla oturmuyorum sürekli yatıyorum. ve iç çamaşırı falan hiç giymiyorum. sünnetli çocuk gibi :)Doktor oyle istedi . 10 gunde dikislerim patladi tekrar ameliyat oldum bu yuzden sureci uzatti sanirim
Bilmiyorum bende yatiyodum hic bi is yapmadim kendimi zorlamadim ole yatarken patlamis . Sanirim ya iyi malzeme kullanmadi yada dikis yerlerim ilesmeden dikiş kendini atti bilmiyorummerhaba. dikişleriniz neden patladı acaba. ondan korkuyorum. bende hem labioplasti hem vajinoplasti yaptırdım 5 gün önce. dikiş korkumdan asla oturmuyorum sürekli yatıyorum. ve iç çamaşırı falan hiç giymiyorum. sünnetli çocuk gibi :)
dikişin patladığını siz mi fark ettiniz yoksa doktor mu.patlarda fark etmem diye korkuyorumBilmiyorum bende yatiyodum hic bi is yapmadim kendimi zorlamadim ole yatarken patlamis . Sanirim ya iyi malzeme kullanmadi yada dikis yerlerim ilesmeden dikiş kendini atti bilmiyorum
Bilgi için teşekkür ederim ama doktor bana bunu demedi benim aktif bir cinsel hayatım yok yeni yılı yurtdışında kutlamak istedim orda biriyle tanıştım açılış yapalım dedim ama olmadıAllahım güldüm kusura bakmayın. Ben 8 ay önce oldum 10 yıllık ilişkimi bitiriyordum. Bu büyük asla girmez diye. Sakin olun öyle bir kere de olmuyor. Her seferinde 2-3 santim ileri gidiyor ve sonra alışıyorsunuz. Ama bunun için zaman lazım. Ben alkol alıp öyle yapıyordum. Yoksa imkanı yoktu. Ama iyiki yaptırdım. Şimdi nasıl normal doğum yaparım diye araştırıyorum.
Merhaba hiçbir bilgim yok ama içerden daraltma işlemi yapılmadı bana vajinam açık tip vajinaymış bu yüzden dışardan açık görüntü kapatıldı dudaklar alındıktan sonra aşağı kadar dikiş attı kapandı açık görüntüsüMerhaba 25 ekimde oldum bende . Sıkıntısız ilişkiye başladık. Memnunun. Çok mu dar yapılmış sizin kayganlastırıcı kullanmayı denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?