- 12 Ekim 2022
- 66
- 28
- 27
-
- Konu Sahibi busra543454
Insallah acimaz daha gitmedim adetimin bitmesini bekledim cagirdi ama korktum gitmedim yarin gidicem kacarim yok insallah acimazMerhaba Benim de 3. Haftam bitti vajinoplastide. 2. Hafta hala durmayan kanamam ve sizin dediginiz gibi et parcasi seklinde kan geldigi icin kontrole gitmistim. Parmahina bolca jel surup icine sokup kontrol ediyor dikisleri. Merak etme asla aci falan yok
Ben de korkmustum burdaki yazılanları okuyunca öyle bi anlatıyor ki herkesInsallah acimaz daha gitmedim adetimin bitmesini bekledim cagirdi ama korktum gitmedim yarin gidicem kacarim yok insallah acimaz
Evliyseniz cinsel iliskiniz nasil peki daraltigini anlayabiliyomusunuzBen de korkmustum burdaki yazılanları okuyunca öyle bi anlatıyor ki herkesbaya büssrü jel alıp kontrol etti valla hiç acımadı acaba iyi daraltamadı mı diye düşündüm hatta
Sizin neden mis kanamanizMerhaba Benim de 3. Haftam bitti vajinoplastide. 2. Hafta hala durmayan kanamam ve sizin dediginiz gibi et parcasi seklinde kan geldigi icin kontrole gitmistim. Parmahina bolca jel surup icine sokup kontrol ediyor dikisleri. Merak etme asla aci falan yok
Doktor bi sorun olmadığını söyledi kan pıhtılaştırıcı verdi. Daha 3. Haftam bu arada cinsellik yaşamadım 6.haftadan sonra deniycemSizin neden mis kanamaniz
Bende suan ciktim kontrolden disardan bakti sadece hersey yolunda dedi bi dikis kalmis sadece 4 hafta sonra iliski yaşa 2 ay sonra gel kontrole dedi eger iliski yasayamassanda gel dedi krem verdi bide okadarDoktor bi sorun olmadığını söyledi kan pıhtılaştırıcı verdi. Daha 3. Haftam bu arada cinsellik yaşamadım 6.haftadan sonra deniycem
Disardan nasil bakti? Sadece girisi mi dikti yoksa?? Benimicini komple daraltti boydan boya o yuzden eliyle kontrol etti.Bende suan ciktim kontrolden disardan bakti sadece hersey yolunda dedi bi dikis kalmis sadece 4 hafta sonra iliski yaşa 2 ay sonra gel kontrole dedi eger iliski yasayamassanda gel dedi krem verdi bide okadar
Labiopside oldum ben dış dikislere baktı . Beklerken yardimci kiza sordum kac dikisim patlamis diye oda nerdeyse hepsi atmisti dedi dedim kac dikis var sayi soyleyemem ama baya dikmis ileri dogru ole soyledi zaten icerden atmis dikisler . Ilk gittigimde sordum icerden mi bakcak disardanmi bakcak diye dedi disardan bakar olede oldu disardan bakti sadeceDisardan nasil bakti? Sadece girisi mi dikti yoksa?? Benimicini komple daraltti boydan boya o yuzden eliyle kontrol etti.
Ben hatirlatmadim et parcasi geldi filan diye belki seninki oyuzden icerden bakti belkide bisey olmasn diye icerden bakmadi bilemiyorum ama iceriyi dikmisDisardan nasil bakti? Sadece girisi mi dikti yoksa?? Benimicini komple daraltti boydan boya o yuzden eliyle kontrol etti.
Iliskiye girince anlasilir artik nasil oldugunu ozman anlariz heraldeBen hatirlatmadim et parcasi geldi filan diye belki seninki oyuzden icerden bakti belkide bisey olmasn diye icerden bakmadi bilemiyorum ama iceriyi dikmis
Aynen o zaman anlicazIliskiye girince anlasilir artik nasil oldugunu ozman anlariz heralde
Merhaba bende vajinoplasti oldum kan kaybından ölüyordum siz yine iyi gecirmişsiniz bu süreciVajinoplasti ve labioplasti oldum 27 gun oldu dış dikislerimin bi kaci düştü adet geciktirici kullaniyodum ve 2 gun once biraktim bu sabah kanla birlikte buyuk bi et parcasi gibi bisey geldi doktorumu aradim normal dedi pazartesi gel bakalim dedi acaba icerdenmi bakiyor dısardanmi bakiyor ?
Bende vajinoplasti oldum 5 haftam dolacak çok daralmamıs gibi geldi sizinde mi aynı sorun.Aynen o zaman anlicaz
Surecim iyi gecmedi dikislerim patladi benim 10 cu gunde tekrar ameliyat oldumMerhaba bende vajinoplasti oldum kan kaybından ölüyordum siz yine iyi gecirmişsiniz bu süreci1 litreye yakın kanamam ve sürekli pıhtı attım. Ameliyata alınıp rahmim temizlendi. Hormon bozukluğu ve demir eksikliği olduğunu söyledi ama asla böyle kanama normal değildi. Benim 5 hafta olacak benimde cok daralmamıs gbi geldi
Iliskiye girdinizmi nerden biliyosunuz daralmadiginiMerhaba bende vajinoplasti oldum kan kaybından ölüyordum siz yine iyi gecirmişsiniz bu süreci1 litreye yakın kanamam ve sürekli pıhtı attım. Ameliyata alınıp rahmim temizlendi. Hormon bozukluğu ve demir eksikliği olduğunu söyledi ama asla böyle kanama normal değildi. Benim 5 hafta olacak benimde cok daralmamıs gbi geldi
Herkes anksiyete yaşıyor ve herkes çok sabırsız. Biraz sabredelim arkadaşlar ben bu ameliyatı olup da az daralmış diyeni hiç görmedimIliskiye girdinizmi nerden biliyosunuz daralmadigini
Evet bende oyuzden sordum kendisine iliskiye girmeden nasil anlamis daralnadigini diye 5 hafta olmus daha cunki anca iliskiye girdiginde anlasilirHerkes anksiyete yaşıyor ve herkes çok sabırsız. Biraz sabredelim arkadaşlar ben bu ameliyatı olup da az daralmış diyeni hiç görmedimgenelde çok daralmadan şikayetçi oluyolar
Deneme yaptık cok kısa. 1 ay yeterli süre diyolardı 5 hafta olunca kısa bir denememiz olduEvet bende oyuzden sordum kendisine iliskiye girmeden nasil anlamis daralnadigini diye 5 hafta olmus daha cunki anca iliskiye girdiginde anlasilir