Vajinoplasti olanlar yardimci olsun

busra543454

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
66
28
27
Vajinoplasti ve labioplasti oldum 27 gun oldu dış dikislerimin bi kaci düştü adet geciktirici kullaniyodum ve 2 gun once biraktim bu sabah kanla birlikte buyuk bi et parcasi gibi bisey geldi doktorumu aradim normal dedi pazartesi gel bakalim dedi acaba icerdenmi bakiyor dısardanmi bakiyor ?

Evet arkadaslar bende 3 4 cu denemede oldu hem korku vardi hem aci vardi oyuzden yapamadim deneye deneye en son oluyor. Suan da ilk girerken biraz aciyo sonra alisiyo aci gidiyo hemn iliskiye girmeyi beklemeyelim surec gerekiyor
sizinde ilkinde bendeki gibi his oldu mu öyle ki bana sanki ilişkiye girmek imkansız orda duvar var gibi sabaha kadar uğraşsanda sanki boşuna olacakmış gibi oldu doktoruma henüz gitmedim ama korkum acaba operasyon başarısız mı oldu çünkü sanki daha da zorlasan girmez ama girsede sanki vajina yırtılırmış vs gibi bir his oldu sonuç olarak olmadı imkansız gibi hissediyorum 😭

sizinde ilkinde bendeki gibi his oldu mu öyle ki bana sanki ilişkiye girmek imkansız orda duvar var gibi sabaha kadar uğraşsanda sanki boşuna olacakmış gibi oldu doktoruma henüz gitmedim ama korkum acaba operasyon başarısız mı oldu çünkü sanki daha da zorlasan girmez ama girsede sanki vajina yırtılırmış vs gibi bir his oldu sonuç olarak olmadı imkansız gibi hissediyorum 😭
Aynen perine bolgesi yirtilcakmis gibi oluyor dikislerim ordaydi makatla vajina girisinin ortasi yani cok aciyodu yapamadik sonra oldu ilk giriste hala aciyo biraz ama sinra aci gidiyo

Zamanla oluyor korktuğunuz için öyle geliyor size , jel yada yağ sürün yavaş yavaş deneyin

Merhaba Benim de 3. Haftam bitti vajinoplastide. 2. Hafta hala durmayan kanamam ve sizin dediginiz gibi et parcasi seklinde kan geldigi icin kontrole gitmistim. Parmahina bolca jel surup icine sokup kontrol ediyor dikisleri. Merak etme asla aci falan yok
Ben de 3 hafta sonra olacağım Şimdiden çok korkuyorum tam olarak rahatça ne zaman oturabildiniz acaba Doktorum Bir süre yan oturursun falan demişti

Yani aslında bu organ yapmadığınız zaman kendini toparladığı için biraz zaman alabilir , haftada en az 2 deneme daha çabuk alışmanıza yardım eder . Benim öyle oldu şuan çok rahatım
Yarın ikinci kez deneyeceğim 17 ekimden bu yana çok zaman geçti bakalım yarın olacak mı olmazsa psikolojim iyice bozulacak artık karşımdaki insana da diyemiyorum canım biz senle şu kadar daha görüşüp deneyelim olcak sonunda diye kimse istemez yani

X