Çok geçmiş olsun,Allah korusun çok şiddetliymiş öyle diyorlar.Ani hareket yapınca,o korkuyla uyandığınızda dikişler daha iyileşmediği için zora gelmiştir .Dilerim açılma olmamıştır.Doktora kontrole gidin bence.Tekrar geçmiş olsunMerhabalar izmirlilere gecmiş olsun. Uyurken depremle ile uyandım . Koltuk da yatıyordum birden halıya attım kendmi yere şok yaşadım baya… yeni ameliyat olmustum 10 gün oluyor. Vajinoplasti ve labioplasti. Vajinoplasti dikişlerim patlmıs olabilir nerden anlayabilirim? Kanama gelmiş biraz ama vajinoplasti den emin değilim
Geçmiş olsun hepimize bende sizin gibi düşündüm buraya kadarmış dedim ses çok kötüydüGeçmiş olsun hepimize galiba bu sefer bitti herşey dedim o gümbürtü sesi ardından sallanma.
Gündüz gözüyle olmadı bir kontrole gidin dikişler için söylersiniz doktora .
Amin canım. Bir daha yaşatmasın rabbim. O an o sesle birlikte fırlamaya kalmadan deprem sallamaya başladı zaten. Uykumda o sesi duyunda bina üstümüze çöküyor sandımGeçmiş olsun hepimize bende sizin gibi düşündüm buraya kadarmış dedim ses çok kötüydü
Ama cok onemli sen git o kadar para ver en guzelini yaptir. Sonra deprem olsun bozsun.Töbest deprem diye başlık atıp içeriğinde vajinoplasti olması
Ben uyanmadım
Yanlış yorum,kime yaptırdınız,hangi hastane ,kaç lira vs diye sormalıydık benceAma cok onemli sen git o kadar para ver en guzelini yaptir. Sonra deprem olsun bozsun.
Bu arada izmirdeki tum arkadaslara gecmis olsun.
Kukusuna deprem sigortası yaptırmıştır umarımAma cok onemli sen git o kadar para ver en guzelini yaptir. Sonra deprem olsun bozsun.
Bu arada izmirdeki tum arkadaslara gecmis olsun.
O değil de, eğer dediğin sigortayı yaptırsdaydı köşeyi dönmüştüKukusuna deprem sigortası yaptırmıştır umarım
Töbest deprem diye başlık atıp içeriğinde vajinoplasti olması
Ben uyanmadım
Yani doktordan ücretsiz tekrardan ameliyat garantisi almıştım o sayılır mıKukusuna deprem sigortası yaptırmıştır umarım
Böyle bişeye gülünmez ama komik yazıyorsunuzDünya oluştuğundan beri meydana gelen depremlerde, deprem sonucu yaralananlar arasında, konu sahibi gibi yaralanan başka bir insan evladı yoktur, tövbe estagfurullah...
Tüm İzmir' e gelmiş geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah