sizin elestirilmeniz nasıl yanlışsa cinsellik hayvani bir duygu diyerek sizin de neredeyse tüm insanlığı eleştirmeniz o kadar yanlış.Evet canım ben de şanslı sayıyorum kendimi.Çoğu erkek bizimkiler gibi değil maalesef ve bu normalleştiriliyo. Cinselliği temel alan evliliklerin sağlam olduğunu düşünmüyorum çoğunun. Çünkü cinsellik biraz hayvani bi duygu ve insanı aldatmaya bile götürebilir fazlası. Cinsellik olmalı tabii ki çok güzel bişi ama “daha cinsel hayatınız yok ne bebeği” denmesi çok ama çok saçma. Maşallah diyeyim çok sağlam temelli bi ilişkimiz var mesela bizim. Cinsel hayatımız zayıf ama aramızda konusulmayan hiçbişi yoktur. Evde birbirimize saygılıyızdır yardımcı oluruz. Bence bebek asıl böyle çiftlere gerekli. Allah herkese mutlu evlilikler versin
insallah canimYprumuna saygı duyuyorum canım. Haklı oldığun yerler çok. Ama ben vajinismus olsam da olmasam da sezaryeni tercih ederdim. Ve alttan muayene olmuyor zaten normalde bi sorun olmadıkça. Ama sen iyi ki üstüne gitmişsin canım bi gün ben de yenerim belki
Biz kadınlar için hayvani olmayabilir ama malesef çoğu erkek aşkla yapmıyor bunu. Umarım farkındasınızdır.sizin elestirilmeniz nasıl yanlışsa cinsellik hayvani bir duygu diyerek sizin de neredeyse tüm insanlığı eleştirmeniz o kadar yanlış.
cinsellik hayvani bir duygusuysa yemek yemek de öyle o zaman. ahlaki yönden lider olan insanlarda (mesela peygamberler) bile cinsellikten kaçma davranışı gozlenmez. tabi ki herşeyin aşırısı zararlıdır. ama bu sadece cinsellik için değil her şey için geçerlidir.
eğer bilinç altınızda bu tür duygular varsa vajinusmustan önce bunu yenmelisiniz.
siz bir insanların yaşadığı bir duruma hayvani derseniz gelecek mesajları da kabullenmek durumundasiniz. her istediğini söyleyen istemediğini işitir demişler... yargılanmayı istemiyorsanız kimseyi yargılamayın.Biz kadınlar için hayvani olmayabilir ama malesef çoğu erkek aşkla yapmıyor bunu. Umarım farkındasınızdır.
Ben bu konuyu nasihat almak için açmadım. Kimsenin yargılamasını istemiyorum. Tekrar yazmazsanız sevinirim
siz bir insanların yaşadığı bir duruma hayvani derseniz gelecek mesajları da kabullenmek durumundasiniz. her istediğini söyleyen istemediğini işitir demişler... yargılanmayı istemiyorsanız kimseyi yargılamayın.Biz kadınlar için hayvani olmayabilir ama malesef çoğu erkek aşkla yapmıyor bunu. Umarım farkındasınızdır.
Ben bu konuyu nasihat almak için açmadım. Kimsenin yargılamasını istemiyorum. Tekrar yazmazsanız sevinirim
Ben durduk yere söylemedim onu. Cinsellikten önce bebek olmaz diyen arkadaşa söyledim. Lütfen gidip sinirinizi baska yerde çıkarın. Hamile hamile sinirim bozulsun istemiyorum. Mutluluğuma gölge düşürmtmeyeğim.siz bir insanların yaşadığı bir duruma hayvani derseniz gelecek mesajları da kabullenmek durumundasiniz. her istediğini söyleyen istemediğini işitir demişler... yargılanmayı istemiyorsanız kimseyi yargılamayın.
ben sinirli değilim hanımefendi sözlerinizi aynen size iade ediyorum.Ben durduk yere söylemedim onu. Cinsellikten önce bebek olmaz diyen arkadaşa söyledim. Lütfen gidip sinirinizi baska yerde çıkarın. Hamile hamile sinirim bozulsun istemiyorum. Mutluluğuma gölge düşürmtmeyeğim.
Ben kimseye hakaret etmedim. Cinsellik hayvani duygular içerir. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Hoşça kalınben sinirli değilim hanımefendi sözlerinizi aynen size iade ediyorum.
siz hamileyseniz ben de hamileyim. durduk yere söylememis olmanız insanlara hakaret etme hakkını size vermiyor. hakkınızı insanlara hakaret etmeden arayın.
evet tıpkı yemek yemek gibi. siz de hoşça kalın.Ben kimseye hakaret etmedim. Cinsellik hayvani duygular içerir. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Hoşça kalın
Buna katılıyorum zaten. İhtiyaç olduğuna. Ama zaruri değil dedim sadece. Mutlu kalınevet tıpkı yemek yemek gibi. siz de hoşça kalın.
bu arada amacim sizi incitmek değildi. yazı dilinden dolayı sizi kırdıysam özür dilerim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. mutluluğunuz daim olsun.Ben kimseye hakaret etmedim. Cinsellik hayvani duygular içerir. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Hoşça kalın
Benim de değil tabii ki. Birden parladık hamileyiz ya ondandır :) ben de özür dilerim yanlış bişi dediysem.bu arada amacim sizi incitmek değildi. yazı dilinden dolayı sizi kırdıysam özür dilerim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. mutluluğunuz daim olsun.
Cinsellik hayvani duygular içermez yalnız insanların yaşadığı çok güzel bir duygudur. Umarım bir gün yenersin vajinismusu da anlarsın bunuBen kimseye hakaret etmedim. Cinsellik hayvani duygular içerir. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Hoşça kalın