- 13 Nisan 2017
- 85
- 57
- 88
- Konu Sahibi Bengokyuzu
-
Demek ki herkes uzerindeki etkisi farkli belki benimkindeki etkisi bu degildir ama yasamadanda bilemiyo insan. Insllah duzelirCanım ben de senin gibiydim. Ve eşim sana söylediklerinin daha kötüsünü söyledi. Netice de onun da psikolojisi bozulmuştu. Tedavi olduktan sonra herşey düzeldi :) merak etme düzelir. Sabır ve dua...
Beni yanlış anlamayın. Tercihinize saygı duyuyorum. Empati yapıyorum. Herifçioğlu elimde olmayan sebeplerle bir rahatsız yaşadığımı bilecek ve buna rağmen bana hakaret edecek bende bunlara takılmayıp tedavi olup birde lütuf gibi bu adamı koynuma alıcam. Ya sizler çok ılımlı sabırlı insanlarsınız. Yada ben çok asiyim. Bilemedim.Canım ben de senin gibiydim. Ve eşim sana söylediklerinin daha kötüsünü söyledi. Netice de onun da psikolojisi bozulmuştu. Tedavi olduktan sonra herşey düzeldi :) merak etme düzelir. Sabır ve dua...
vajınismusu yenmek için iki yontem var. ben sana diyeyim kas gevşetici ve agrı kesici al.Bende hep bunu soyluyorum bu konudada kararliyim bi yol katettik en azindan tedaviye katiliyor. Tum vajinismuslar bunu boyle mi yasiyor acaba
Yani sırf zevk alması biraz gecikecek diye bu kadar yıkıcı olabilir mi? Bilemiyorum. Yok mudur bu evrende ince bir ruh taşıyan erkek? İyi ki evli değilim. Heralde kanser olurdum.
Ben karar verdim. Aseksüel ve Feminist olucam. Bu nedir ya şurda iki dakika da sinir sahibi oldum..Var canım hemen karalar baglama bunlar cesıt cesıt romantıgı var kıbarı var kopruyu gecene kadar olan modelı var okuzu, camışı ve kalası var bu uyeye byle bır model denk gelmıs bıraz haklılık payı da var evlenınce anlarsın evlılıkde 9 ay o ısı beklemek ıcın uzun bır sure ustelık adamlar bu raddeye gelmeden kadınlar vajınısmustan kolay kolay kurtulamıyor malesef bunu genel ıcın syluyrum ıstısnalar kaıdeyı bzmaz... kız dokuz ayda yenı bır ınsan olusuyo
Tam olarak sizin gibi düşünüyorum. Birde benimle arası bunu için düzeliyor da hiç duzelmesinBeni yanlış anlamayın. Tercihinize saygı duyuyorum. Empati yapıyorum. Herifçioğlu elimde olmayan sebeplerle bir rahatsız yaşadığımı bilecek ve buna rağmen bana hakaret edecek bende bunlara takılmayıp tedavi olup birde lütuf gibi bu adamı koynuma alıcam. Ya sizler çok ılımlı sabırlı insanlarsınız. Yada ben çok asiyim. Bilemedim.
Var benim eşim tam iki buçuk yıl geçti sonra vajiliyken hamile kaldım bebegimin kalp atışları yok diye aldırdım ve bitti bende yendim ve eşim hep sabirliydi hiç bir gün bunu dile getirmedi ben söyledim istersen boşanalım yapamıyorum diye bir onur olmucagini bilsem hiç çocuğum da olmasa ayrılmam senden dediYani sırf zevk alması biraz gecikecek diye bu kadar yıkıcı olabilir mi? Bilemiyorum. Yok mudur bu evrende ince bir ruh taşıyan erkek? İyi ki evli değilim. Heralde kanser olurdum.
Takdir ettim. Sizin eşinizde herşeyden önce insanlığını konuşturmuş. Güzel bir ömür diliyorum...Var benim eşim tam iki buçuk yıl geçti sonra vajiliyken hamile kaldım bebegimin kalp atışları yok diye aldırdım ve bitti bende yendim ve eşim hep sabirliydi hiç bir gün bunu dile getirmedi ben söyledim istersen boşanalım yapamıyorum diye bir onur olmucagini bilsem hiç çocuğum da olmasa ayrılmam senden dedi
Teşekkür ederim yani evet cinsellik önemli ama benim ve eşim için cinsellikten önce gelen değer yargılarımız var en önemlisi sevgimiz var biz en başta duygusal acligimizi birlikte yenebiliyoruz gerisi hep hep zamanla anlayışla olacak seylerTakdir ettim. Sizin eşinizde herşeyden önce insanlığını konuşturmuş. Güzel bir ömür diliyorum...
Allah daim etsin. Böyle şeyleri duydukça mutlu oluyorum.Teşekkür ederim yani evet cinsellik önemli ama benim ve eşim için cinsellikten önce gelen değer yargılarımız var en önemlisi sevgimiz var biz en başta duygusal acligimizi birlikte yenebiliyoruz gerisi hep hep zamanla anlayışla olacak seyler
Aminn canım herkesin inşalla h Allah merhametli vicdanlı insanlarla karsilastirsinAllah daim etsin. Böyle şeyleri duydukça mutlu oluyorum.
Bende hep bunu soyluyorum bu konudada kararliyim bi yol katettik en azindan tedaviye katiliyor. Tum vajinismuslar bunu boyle mi yasiyor acaba
Aynen katiliyorum sana canim tamamen psikolojik bi durum bu vajinismus birazcik irade ve istekle hallolur ama korkunun uzerine qitmekten korkanlar olduqu icin yillar boyu suruyo ewlilikler yokusa surukleniyo her erkeqin hakkidir bunu yasamak qercekten kadinlarimizin biraz nazlanmayi birakip cesur olmalari lazim...Rabbim yardimcilari olsun ne diyeyim...simdi kizanlar karsi qelenler olur ayni yollardan qectim emin olun disardaki bos laflara inanip esime yaklaasmadiqim icin sabaha kadar aqladiqimi bilirim...insaAllah yenersiniz...Kınamak olarak algilamayin ama bu kadınlar vajinusmus olmayi nasil basariyor? Yani cinsel birliktelik nasil bu kdr zor olabilir ki? Sonucta anatomin buna müsait neden kasiyorsun kendini?
Ve evet evliligin temeli cinsellikten geçiyor. Bir Kadini bir erkegi birbirine ceken güç zaten bu. Beraberinde aşk sevgi ve tutku geliyor.
Kuru kuru ama seviyorum demekle olmuyor maalesef
Insallah sorununuz hallolur.
Bence vajinismus diye bisey yok insan iradesi diye bisey var...Bende cok korktum korkuttular disardan qelen laflar sozler ewliliqimin en quzel zamanlari zindan oldu...ama dedimki bukadar insan olmediyse heralde bende olmem dedim hicte buyutulcek bisey deqilmis yani biraz sabir dua ve iradeyler oluyo...hickimsenin esini bu zevklerden mahrum etmeye hakki yok kendinr qelecek ve yapacak ben buna inaniyorum...inanmak basarmanin yarisidir derler...ben yapacaqima inandim 2 haftada qecti biti bu illet esimi uzqun qordukce qaza qeldim uqrastim korkmadim kolundan tutup tutup hic bikmadan denedim denedim oldu sonunda bence hastalik deil psikolojik kim ne derse desin ben katilmiyorum...
Vajinismus hakkinda 22 bin sayfa okudum desem ? :):) odamdaki cekmecem anestezi malzemeleriyle dolu desem :):) basardim ama nasil basardim bilmiyosun :) uyusturdum zorlandim aqladim sizladin kalkip kalkip namaz kildim dua ettim cok sukur oldu beni en cok tetikleyen olay esimin kalk artik doktora qoturecem demesiydi o an dank etti benim kafam ben acizmiyim neyim eksik diqer kadinlardan dediqim qun oldu...bilemiyorum belkide ben kolay atlattim ama demek istediqim insan kendi kendinin doktoru olmali psikolojisini kendisi yoneltmeli herneyse bu konuda tartismak istemem Rabbim yardimciniz olsun insaaallah hepiniz birqun yenersiniz.. :) walla ben isin cinselliqini qectim ama sirf bu korkum yuzunden cocuk sahibi olamamak beni cok uzerdi yani sen istemezmisin anne olmayi deqmezmi sence 2 dakikalik bi aciya bi bebeqin qulusuEvet butun dunya bunun psikolojik bir hastalık olduğunu kabul etmişken, milyonlarca insan bu yuzden çocuk sahibi olamiyorken, aglamaktan bitap düşmüş ama yine de çok istemesine rağmen basaramiyorken, siz vajinismus diye birsey yok dediniz diye bütün tıp dünyası önünüzde eğiliyor su an. Umarım elinizde olmayan birşey gelir başınıza ve anlarsınız.
Anestezi altında bile jinekolojik muayene olamayan hastalar olduğunu söylesem size? Acaba fikriniz değişir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?