- 13 Nisan 2017
- 85
- 57
- 88
- Konu Sahibi Bengokyuzu
-
Üstüne laf söylenmez ki.beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor
Bende hep bunu soyluyorum bu konudada kararliyim bi yol katettik en azindan tedaviye katiliyor. Tum vajinismuslar bunu boyle mi yasiyor acabatedavını olunca hersey duzelecektır... bence sadece cok sınırlenmıs ve hayal kırıklıgına ugramıs, erkekler bu knuda yeterınce sabırlı olamıyorlar malesef ve 9 ay uzun bır sure bence asmalısın korkunu bende de vardı ıkı haftada yendım sukur sende yapabılırsın eger ıstersen yaparsın tahmın ettıgın gıbı zor ve acı veren bırsey degıl gzunu karart evlılıgını kurtar bunun ıcın yuva yıkılmaz
Ben tedaviyi denemeden ayrilmak istemedigimi soyledim. O da sen onu da gor diye tamam diyorum dedi. Nasil bir psikoloji bende anlayamiyorum. Ya gercekten vazgecmeyecek ayriliktan ya da cinselliksiz evlilik onu icten ice bitirdi. Denemeden bitiremem.Vajinusmus sonuclanmadan ayrilmam ne demek.Hallolunca ayrilabilir yani.
Bende hep bunu soyluyorum bu konudada kararliyim bi yol katettik en azindan tedaviye katiliyor. Tum vajinismuslar bunu boyle mi yasiyor acaba
Oyle soyluyo. Cok severdi beni bastan beri. Dansmanim evlendikten sonra beklentisi cinsellik o olmayinca ofkelenir kucuk seyleri silemez fln dedi onun telkinleri beni biraz da umutlandiranAma sizi bu noktaya getiren cinsellik değil de nişanlılıktan başlayan kavgalarınızmış.
Sacmalama lutfen ayrilacaksa kafasina koyduysa bi sey olmadan ayril bence.Hep uzak mi duruyor? Bi de sadece vajiye baglamayin bunu yani cozulurse cok iyi oluruz sanmayin.Bende 1 ay vajiydim.Ben tedaviyi denemeden ayrilmak istemedigimi soyledim. O da sen onu da gor diye tamam diyorum dedi. Nasil bir psikoloji bende anlayamiyorum. Ya gercekten vazgecmeyecek ayriliktan ya da cinselliksiz evlilik onu icten ice bitirdi. Denemeden bitiremem.
Tedavi benim kaybim degil bu gerekli bisey sonucta. Bu psikoloji biraz farkli olabilir erkekte soylenene gore o yuzden aradayim kestirip atamiyorumSacmalama lutfen ayrilacaksa kafasina koyduysa bi sey olmadan ayril bence.Hep uzak mi duruyor? Bi de sadece vajiye baglamayin bunu yani cozulurse cok iyi oluruz sanmayin.Bende 1 ay vajiydim.
Insallah yenersin bende cok zorlanmistim.Parmak egzersizleri felan vardi galiba yanlis hatirlamyrsam.Aslinda tamamen beyinde bitiyor.Tedavi benim kaybim degil bu gerekli bisey sonucta. Bu psikoloji biraz farkli olabilir erkekte soylenene gore o yuzden aradayim kestirip atamiyorum
Oyle soyluyo. Cok severdi beni bastan beri. Dansmanim evlendikten sonra beklentisi cinsellik o olmayinca ofkelenir kucuk seyleri silemez fln dedi onun telkinleri beni biraz da umutlandiran
Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var
Oyle soyluyo. Cok severdi beni bastan beri. Dansmanim evlendikten sonra beklentisi cinsellik o olmayinca ofkelenir kucuk seyleri silemez fln dedi onun telkinleri beni biraz da umutlandiran
9 ay nasil gecti hic bilmiyorum. Esim cinsellige cok duskundu onu etkiledigini kabul edebilirim tabi bu sekilde hersey cozulecek diyemem ama denemezsem cok pismanlik yasiycam. 1 aydir tedaviye gidiyoruz dahatedavi bitsin öyle ayrılalım derken, cinsellik yaşanınca her şeyin düzeleceğini düşündüğünüz için söylediniz değil mi?
ben sizi hatalı buluyorum konu sahibesi. 9 ay nasıl bi adım atamadınız. tedaviye neden bu kadar geç kaldınız?
ben de vajinusmustum kendimi eksik hissediyordum ama 1 ayımı bu olaya kanalize edip bunu aştım. siz ertelediniz mi? ya da terapistinizi değiştirin lütfen.
bence aile terapisine de gitmelisiniz. erkekler soğudum bitti deyince gerçekten geri dönmüyorlarbiz her gün boşuyoruz da onlar bi kere sağlam boşuyorlar
Yani sırf zevk alması biraz gecikecek diye bu kadar yıkıcı olabilir mi? Bilemiyorum. Yok mudur bu evrende ince bir ruh taşıyan erkek? İyi ki evli değilim. Heralde kanser olurdum.tedavını olunca hersey duzelecektır... bence sadece cok sınırlenmıs ve hayal kırıklıgına ugramıs, erkekler bu knuda yeterınce sabırlı olamıyorlar malesef ve 9 ay uzun bır sure bence asmalısın korkunu bende de vardı ıkı haftada yendım sukur sende yapabılırsın eger ıstersen yaparsın tahmın ettıgın gıbı zor ve acı veren bırsey degıl gzunu karart evlılıgını kurtar bunun ıcın yuva yıkılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?