- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi Bengokyuzu
-
Noldu peki yendin mi vajinusmusu?Yeni mi ayrildiniz? Hakkinizda hayirlisi olsunFarkli yorumlar oluyor bir erkek bunu daha fazla bekleyemez falan gibi ama duzgun bir insan iyi gunde kotu gunde herseyiyle kabul ediyor bunu yasayan bir cok insan var benim hikayem ayrilikla sonlandi iyi ki de oyle sonlandi herseyin hayirlisi konu cok eski ben bile unutmusum :)
Gecen mayista ayrildik. YenmistikNoldu peki yendin mi vajinusmusu?Yeni mi ayrildiniz? Hakkinizda hayirlisi olsun
Hakkınızda hayırlısı olmuş sizi hiç haketmemiş. Benim eski görüştüğümde terkettiğinde davul zurna çaldırası gelmişti bir tarafları kalkmıştı. Herkes başkası vad diyordu inanasım gelmiyordu. Sonra bu saf çok geçmedi sağlam şutlandı. İnstdafalan melankolizmin dibine vurdu giden kaybedendir çok sevince değmez demeler neler neler layığını buldu yani. Ben yasını çok tutmadım. 2 3 ay sonra normal hayta döndüm o dönemler çok sancılıydı ama geçti. Şimdi evliyim iyiki diyorum defolup gitmiş yoksa eşimi tanıyamazdım. O zamanlar mutlu olamam tek kalırım gibi geliyordu. Sizin içinde tahmininizden çok daha güzel olacak herşey inanın.Gecen mayista ayrildik. Yenmistik
Merhaba. Ilk defa bu tarz bir sitede bir problemimi yaziyorum. Belki benim yasadiklarimi tecrube etmis birileri vardir. Henuz 9 aylik evliyim. Nisanliligimizdan itibaren surekli tartismalarimiz oldu biraz uzattim tarismalari esimin uzerine cok gittim farkindayim ama affedemeyecegi tarzda seyler degil olmadigini kendiside soyluyor. Hazmedemiyorum kucuk seyleri de her anim kotu bitti butun heveslerimi kursagimda biraktin diyor. Soylediginde haklilik payi cok fazla. Yaklasik 3 aydir bosanmak istedigini hazmedemedigini soyluyor. Ben 3 aydir hatalarimi farkettigimi soyluyorum duzeltmek icin her gun ugrasiyorum artik onunla en ufak bir surtusme yasamamak icin ugrasiyorum. Bu arada vajinismus hastasiyim. Tedavi olmak icin doktora gidiyoruz bu sonuclanmadan ayrilmam dedim oda sen ikna ol tamam dedi. Bi yanda tedavi suruyor ayni yatagi paylasiyoruz ne desem aliyor ailemle gayet iyi. Benden once eve geldiginde yemek yapmis oluyor. Butun bunlari yaparkende diger yandan yuzume bakmiyor konusmuyor benimle ortak vakit gecirmemeye calisiyor beni sevmedigini icinde bir his kalmadigini soyluyor. Tum bunlari vajinismusa baglamalimiyim bilmiyorum. Fikirleriniz neler gercekten biseyler duymaya ihtiyacim var
Bitmis gitmis meseleAdam sevmiyorum diyor siz bir sevişelim de sonra mı diyorsunuz?
Vajinismusla alakası yok ki durumunuzun.
Bitmis gitmis mesele
Konunuzu kapadım.Bitmis gitmis mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?