vajinismusum ama hamile kaldım :/

Tatlım ben parmak egzersizi falan yapamadım.
Ben hatta orama bakamıyordum bile. (Yine de parmak egzersizinin etkisi büyük).
Kafamda bitirdim artık biticek bu iş diye. Bir arkadaşım sağolsun emla krem vermişti bana.
Onu sürdüm ve ilk denemede yendim. Pozisyon olarak ben üstteydim. Öyle daha rahat oluyor.
emlanın hamilelikte kullanılması sakıncalı mı acaba?peki emlayı her denemede mi sürdünüz?sanırım uyuşturuyor değil mi?

saglicakla kucagina almani dilerim..gercekten sanssizlik icinde sans seni bulmus diyebiliriz.. Rabbim demekki onca seye ragmen sana bu bebegi nasib etmis...sIkma canini ins. gerisinide halledersiniz bebekten sonra...

saglicakla kucagina almani dilerim..gercekten sanssizlik icinde sans seni bulmus diyebiliriz.. Rabbim demekki onca seye ragmen sana bu bebegi nasib etmis...sIkma canini ins. gerisinide halledersiniz bebekten sonra...
teşekkür ederim.hamileyken bu sorundan da kurtulursam psikolojik olarak kendimi rahat hissedeceğim.yoksa hep kocamı ve bebeği suçlamaktan korkuyorum :(

Yardımcı olurmuştunuz kızlar lütfen ilişkim ciddi anlamda zedeleniyor ve eşimi seviyorum ama bir türlü teslimiyet yok kasıyorum hep tavsiyeniz nedir

Neresi orası kızlar yardım lütfen yaa Allah Aşkın'a çok büyük sıkıntılarım var ve canıma kıymayı düşünüyorum ciddi anlamda

Neresi orası kızlar yardım lütfen yaa Allah Aşkın'a çok büyük sıkıntılarım var ve canıma kıymayı düşünüyorum ciddi anlamda
bak canım ben tekirdağda sultan hocaya gitmiştim.ama sen oraya gitmesen de ben sana özelden yardımcı olmak istiyorum.irtibat kuralım seninle

Canım bana mı yazdın anlamadım bu olay bir yıl önceydi.ben hastalığı yeneli çok oldu.ama bebek düşmüştü o zamna.şimdi yeniden hamileyim
Evet ...aaa ne güzel .ben de yeni çözdüm.bebek istiyorum. Hayırlı olsun Bebeğin

Back