BİRMUCİDE ya inanır mısın dua ediyorum bende vajinusmusken hamile kalmak için. Daha denemem olmadı sağlık probleminden dolayı ama, artık yenmeyi bir kenara bıraktım.Neden dersen ilginçtir zaten aşırı bir korku vardı 3 yıldır başaramadım 2 uzmana gittiğim halde,üstüne bide cinsel yolla bulaşan klamidya enfeksiyonu çıktı, tam beraberlik olmadığı halde temastan geçebilirmiş, gelde şimdi yenmek için bidaha uğraş zaten korkuyordum böyle şeylerden
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
İşin kötüsü 6hafta antibiyotik kullandığım halde geçmiyor bir türlü.yani bende tedaviler bitsin artık tam ilişki olmasa da nasıl hamile kalabilirim diye uğraşıcam açıkçası,keşke benimde olsa,bir taraftan yenmeden korkutuyor sanırım insanı ama bir taraftan da çocuk istiyorum,off Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merak ettiğim hangi aşamadaydın, yani benim hiç giriş bile olmuyor duvar gibi adeta sende öylemiydin? cevaplarsan çok sevinirim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini