vajinismusum ama hamile kaldım :/

kegel egzersizlerini nereyi okuayark ya da izleyerek yeptınız,bana da yazabilirseniz çok sevinirim.hamilelikte cinsellik olmuyor mu,düşük riski varsa olmuyo diye biliyordum ama yanlış mı?
İlk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli
Diğer zamanlarda da çok sik olmaması gerek
Kegel egzersizlerini kk'dan öğrendim
Burada vajinusmus sayfasi var ilk sayfasında yaziyor

İlk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli
Diğer zamanlarda da çok sik olmaması gerek
Kegel egzersizlerini kk'dan öğrendim
Burada vajinusmus sayfasi var ilk sayfasında yaziyor
teşekkür ederim,dikkat edeceğim.kegel egzersizini de okuyorum şimdi

evet onun için günlük tutayım dedim ben de hem aramızdaki bağ kuvvetlenir :) senin bunu paylaşmana çok sevindim,evet ortakmış derdimiz.inşallah ben de atlatırım bir an önce.bir şey soracam normal doğum yapabiliyor muyuz?
malesef canım sezeryan oluyor.

ama moralini bozma sezeryanda gayet rahat ılk ıkı günden sonra hoop ayaktasın Allahın ıznıyle

Tebrik ederim hamile olmak isteyip olamayan çok kişi var bnde inanın dün hamile kalmak için dnedim içine gitsin diye bekledim .... Bir yıllık evliyim ve vajinusmus um çok çok zor yani iki aydır dnemeye başladık biz öncesinde hiç dnemedik bile yenmeyi şimdi çok dua ediyorum yarıya kadar geldik sonrası yok karanlık :(ağlıyorum bu ara hep

Kendi isteğiyle vajinismusken hamile kalmaya çalışan bir sürü kadın var.
Başlığı görünce siz de kendi isteğinizle kaldınız sandım ama öyle değilmiş.
Tabi gönül ister önce bu rahatsızlık atlatılsın ama madem olmuş Allah sağlık versin.
Yine de terapinize devam edin.

BİRMUCİDE ya inanır mısın dua ediyorum bende vajinusmusken hamile kalmak için. Daha denemem olmadı sağlık probleminden dolayı ama, artık yenmeyi bir kenara bıraktım.Neden dersen ilginçtir zaten aşırı bir korku vardı 3 yıldır başaramadım 2 uzmana gittiğim halde,üstüne bide cinsel yolla bulaşan klamidya enfeksiyonu çıktı, tam beraberlik olmadığı halde temastan geçebilirmiş, gelde şimdi yenmek için bidaha uğraş zaten korkuyordum böyle şeylerden:(İşin kötüsü 6hafta antibiyotik kullandığım halde geçmiyor bir türlü.yani bende tedaviler bitsin artık tam ilişki olmasa da nasıl hamile kalabilirim diye uğraşıcam açıkçası,keşke benimde olsa,bir taraftan yenmeden korkutuyor sanırım insanı ama bir taraftan da çocuk istiyorum,off Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merak ettiğim hangi aşamadaydın, yani benim hiç giriş bile olmuyor duvar gibi adeta sende öylemiydin? cevaplarsan çok sevinirim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Birmucide senin konunu okumuş ve hep dua etmiştim inşallah iyi olsunlar diye. Ne zamandır aklımdaydın ve arayıp duruyordum seni sorunu aştık diye gülücüklü bi msj paylaşmış olmanı dilerken hamileyim msjını gördüm. Önce şaşırdım ama sonra çok sevindim. Sen de inançlı bir insansın anladığım kadarıyla. Tam da ayrılık mı doğrusu derken bebek gönderdi rabbim. Bu bi mesaj. Sen bu evliliği sürdürecek ve mutlu olacaksın mesajı. Bende yeni evliyken hamile kaldım eşimle her tartışmada bebek olmasa rahatça bazı kararlar verebilirdim diye geçiriyordum aklımdan. Sonra iyiki dedim allahım iyiki hemen nasip etmişsin yoksa ben bu evliliği mahvedicekmişim. İlk günlerin stresiyle görememişim güzellikleri bazı konuların üstüne inatla gitmişiz gereksiz yere. 2 yılı geçiyo evleneli ve çoktan oturdu herşey çok şükür. Sizin de öyle olucak. Sende hiçbirşey olmamış gibi davranıp eşini tatlılıkla ikna etmeyi öğreniceksin canım. Bi de hamilelikte cinsel hayat olmuyo demiş arkadaş, tam tersi canım. Hormon tavan, cinsel istek tavan. Hatta kadınların büyük çoğunluğu orgazmı ilk kez hamilelikte yaşamış biçok arkadaşım buna örnek. Abdestini alıp doğuma giden tanıdığım da çok:) hastalığını da hamilelik döneminde atıcaksın emin ol. Allahım yardımcın olsun tatlım.

Birmucide senin konunu okumuş ve hep dua etmiştim inşallah iyi olsunlar diye. Ne zamandır aklımdaydın ve arayıp duruyordum seni sorunu aştık diye gülücüklü bi msj paylaşmış olmanı dilerken hamileyim msjını gördüm. Önce şaşırdım ama sonra çok sevindim. Sen de inançlı bir insansın anladığım kadarıyla. Tam da ayrılık mı doğrusu derken bebek gönderdi rabbim. Bu bi mesaj. Sen bu evliliği sürdürecek ve mutlu olacaksın mesajı. Bende yeni evliyken hamile kaldım eşimle her tartışmada bebek olmasa rahatça bazı kararlar verebilirdim diye geçiriyordum aklımdan. Sonra iyiki dedim allahım iyiki hemen nasip etmişsin yoksa ben bu evliliği mahvedicekmişim. İlk günlerin stresiyle görememişim güzellikleri bazı konuların üstüne inatla gitmişiz gereksiz yere. 2 yılı geçiyo evleneli ve çoktan oturdu herşey çok şükür. Sizin de öyle olucak. Sende hiçbirşey olmamış gibi davranıp eşini tatlılıkla ikna etmeyi öğreniceksin canım. Bi de hamilelikte cinsel hayat olmuyo demiş arkadaş, tam tersi canım. Hormon tavan, cinsel istek tavan. Hatta kadınların büyük çoğunluğu orgazmı ilk kez hamilelikte yaşamış biçok arkadaşım buna örnek. Abdestini alıp doğuma giden tanıdığım da çok:) hastalığını da hamilelik döneminde atıcaksın emin ol. Allahım yardımcın olsun tatlım.
İnşallah darısı bizede oluuurrr ....hamilelik de atlatır inşallah bende çok istyrum bebek vajinusmus da geçer isteyen herkesin bebegide olur inşallah Rabbim dualarimizi kabul etsiiin yardımcımız olsun

İnşallah darısı bizede oluuurrr ....hamilelik de atlatır inşallah bende çok istyrum bebek vajinusmus da geçer isteyen herkesin bebegide olur inşallah Rabbim dualarimizi kabul etsiiin yardımcımız olsun

Ah inşallah canım benim inşallah rabbim tez zamanda en hayırlısını gönlünüze göre hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Hayıt tohumu hamile kalmayı çok kolaylaştırıyormuş bu arada canım

Tebrik ederim hamile olmak isteyip olamayan çok kişi var bnde inanın dün hamile kalmak için dnedim içine gitsin diye bekledim .... Bir yıllık evliyim ve vajinusmus um çok çok zor yani iki aydır dnemeye başladık biz öncesinde hiç dnemedik bile yenmeyi şimdi çok dua ediyorum yarıya kadar geldik sonrası yok karanlık :KK43:ağlıyorum bu ara hep
inşallah sizin sorn da geçer,hamile kalırsınız bir an önce Allah hayırlısını versin canım

Kendi isteğiyle vajinismusken hamile kalmaya çalışan bir sürü kadın var.
Başlığı görünce siz de kendi isteğinizle kaldınız sandım ama öyle değilmiş.
Tabi gönül ister önce bu rahatsızlık atlatılsın ama madem olmuş Allah sağlık versin.
Yine de terapinize devam edin.
teşekkür ederim,ama doktorum terapiye ara verdi,doğuma kadar :(

BİRMUCİDE ya inanır mısın dua ediyorum bende vajinusmusken hamile kalmak için. Daha denemem olmadı sağlık probleminden dolayı ama, artık yenmeyi bir kenara bıraktım.Neden dersen ilginçtir zaten aşırı bir korku vardı 3 yıldır başaramadım 2 uzmana gittiğim halde,üstüne bide cinsel yolla bulaşan klamidya enfeksiyonu çıktı, tam beraberlik olmadığı halde temastan geçebilirmiş, gelde şimdi yenmek için bidaha uğraş zaten korkuyordum böyle şeylerden:KK43:İşin kötüsü 6hafta antibiyotik kullandığım halde geçmiyor bir türlü.yani bende tedaviler bitsin artık tam ilişki olmasa da nasıl hamile kalabilirim diye uğraşıcam açıkçası,keşke benimde olsa,bir taraftan yenmeden korkutuyor sanırım insanı ama bir taraftan da çocuk istiyorum,off Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merak ettiğim hangi aşamadaydın, yani benim hiç giriş bile olmuyor duvar gibi adeta sende öylemiydin? cevaplarsan çok sevinirim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
canım öncelikle Allah şifa versin.İnşallah en kısa zamanda atlatırsın.Canım ben penis başını alabiliyordum,daha fazlası çok acıtıyor.yumurtlama dönemine denk gelmiş sanırım,hamile kaldım,düşün ertesi gün hapı bile işe yaramadı.demek kş Allah isteyince oluyor canım

Back