vajinismusum ama hamile kaldım :/

Birmucide senin konunu okumuş ve hep dua etmiştim inşallah iyi olsunlar diye. Ne zamandır aklımdaydın ve arayıp duruyordum seni sorunu aştık diye gülücüklü bi msj paylaşmış olmanı dilerken hamileyim msjını gördüm. Önce şaşırdım ama sonra çok sevindim. Sen de inançlı bir insansın anladığım kadarıyla. Tam da ayrılık mı doğrusu derken bebek gönderdi rabbim. Bu bi mesaj. Sen bu evliliği sürdürecek ve mutlu olacaksın mesajı. Bende yeni evliyken hamile kaldım eşimle her tartışmada bebek olmasa rahatça bazı kararlar verebilirdim diye geçiriyordum aklımdan. Sonra iyiki dedim allahım iyiki hemen nasip etmişsin yoksa ben bu evliliği mahvedicekmişim. İlk günlerin stresiyle görememişim güzellikleri bazı konuların üstüne inatla gitmişiz gereksiz yere. 2 yılı geçiyo evleneli ve çoktan oturdu herşey çok şükür. Sizin de öyle olucak. Sende hiçbirşey olmamış gibi davranıp eşini tatlılıkla ikna etmeyi öğreniceksin canım. Bi de hamilelikte cinsel hayat olmuyo demiş arkadaş, tam tersi canım. Hormon tavan, cinsel istek tavan. Hatta kadınların büyük çoğunluğu orgazmı ilk kez hamilelikte yaşamış biçok arkadaşım buna örnek. Abdestini alıp doğuma giden tanıdığım da çok:) hastalığını da hamilelik döneminde atıcaksın emin ol. Allahım yardımcın olsun tatlım.
Çok teşekkür ederim canım,şükür hamile olduğumu öğrenmeden önce aramız düzelmişti.Benim bebeği kabullenmem zor oldu biraz sadece.Onu sevemediğim için kendime kızdım bir zaman,şimdi iyiyim.Hatta dün kesesini gördüm :) Dediğin gibi canım,şu an iyiyiz iyi ki bitirmemişiz diyorum.Her işte vardır bir hayır diyorum ben de.Tek sorun terapistim ara verdi doğuma kadar.Kadın doğumcu da parmak egzersizlerini yapma dedi.Biz deniyoruz ilişkiyi tekrardan ama sonuç yine hüsran :( inşallah bu da geçerse iyi olacak

vajınusmuslarda doğum nasıl oluyor?

sezeryan mı tercih ediliyor?

Evet genellikle sezeryan tercih ediliyor vajinismus atlatılsa bile.
Zaten normale cesaret edemiyorlar.
Arkadaşım son ana kadar normal normal dedi. Doğum yaklaştıkça sezeryana döndü.
Nitekim de sezeryan oldu :)
benim de öyle olacak bu gidişle,hep normal istemiştim ama.

Ben de 2 sene vajinismustum. Atlattım şükür 4.5 sene oluyor.
Ama asla normal doğumu tercih etmem.
bende 1 ay vajınusmustum..

sımdı kafamı soksam gırer,yıllaaaar gectı üstünden..

normal doğum ıstedım ama bızım kız gelmek ıstemeyınce,srzeryan olduk mecbur..

gercı ıkıncı cocugum olsa,bu sefer ben sezeryan ısterım..5dakkada bıttı gıttı ooh..

gercı ıkıncı cocugum olsa,bu sefer ben sezeryan ısterım..5dakkada bıttı gıttı ooh..
peki siz nasıl yendiniz vajinismusu?

peki siz nasıl yendiniz vajinismusu?
ınternetle alakam yoktu ozamanlar,hıc yol yöntem bılmeden kendı cabamla yendım..

önce tek parmak,sonra ıkı parmak..

sonra aaa ben yapabılıyorum artık dıyıp,eşle bırleşme cabası..olumsuz sonuç..

ıkı parmak,uce,ardından dörde çıkana kadar uğraştım..dort parmak olunca,ılışkıye gırebıldım..

tabi bi anda olmuyor,yazması kolay..yapması zor..sureklı uğraştım..1ayda hallettim

Sen çabuk atlatmışsın.
Ben de atlatalı 4.5 sene oluyordu vajinismustan eser meser kalmadı ama yine de istemem normal :)
Aynen dediğin gibi 5 dakikalık iş :)

nasıl yendiniz peki?

Tatlım ben parmak egzersizi falan yapamadım.
Ben hatta orama bakamıyordum bile. (Yine de parmak egzersizinin etkisi büyük).
Kafamda bitirdim artık biticek bu iş diye. Bir arkadaşım sağolsun emla krem vermişti bana.
Onu sürdüm ve ilk denemede yendim. Pozisyon olarak ben üstteydim. Öyle daha rahat oluyor.

Back