Bir buçuk yıllık evliyim bu süre zarfında yüz yüze online tedaviler denedik fakat bulunduğum şehir biraz dezavantajlı olduğu için çok fazla imkanım yoktu yüz yüze ve online tedavilerimde psikologla görüştük fakat hiçbir sonuç alamadım psikolojikmen çok yıpranmıştım kendimi çok yetersiz hissediyordum her anlamda eşime karşı da kendimde büyük bir yetersizlik hissine kapılmıştım daha sonra bir jinekolog arayışına girdik fakat bulunduğunuz şehirde bu tedaviyi veren bir jinekolog yoktu gitme durumumuz da yoktu o yüzden online tedavi aradık fakatv Verdiğimiz paralar falan hepsi sonuçsuz kalınca kullanmadığımız ilaç krem kalmadı kas gevşeticiler de dahil baya umutsuz bir arayisti bizim için daha sonra burada Nazife hocayı önerilerini gördüm umutsuz bir şekilde yine de aradım randevu aldım daha ilk seanstan gerçekten beni gerçekten başarabileceğime inandırdı tedaviye başladık Ve daha başlar başlamaz şuna inandım gerçekten bu olacak zaten doktor da sürekli telkinleri bu yöndeydi ve bir doktordan öte her dakika her saniye Ben hocamıza yazabiliyordum istediğim zaman ulaşabiliyordum ve hiç çekinmiyordumi istediğim her şeyi sorabiliyordum o kadar başarısız tedaviden sonra kendisi ile kısa sürede hallettik zaten hep kendisi de söylüyordu Yeni yıla başarmış bir şekilde gireceksin diyordu bu telkin dedi beni çok olumlu yönde etkiledi online da verilebiliyormuş bu tedavi Nazife hocayı herkese Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gerçekten gönülden bunun acısını yaşamış biri olarak söylüyorum.