- 15 Ocak 2024
- 44
- 35
- 8
- 38
- Konu Sahibi mavigunler
senin adına çok sevindim =)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olue dualarım sizinle sizde bana dua edın olur Mu çok ihtiyacım var bende spreyi yarın alacağım deneyecegım inşallahYok daha değil:) şu an regl haftam dua edin olur mu:)
Rabbim yardımcımız olsunOlue dualarım sizinle sizde bana dua edın olur Mu çok ihtiyacım var bende spreyi yarın alacağım deneyecegım inşallah
Rabb’im şu günlerde yardımcımız olsun.Olue dualarım sizinle sizde bana dua edın olur Mu çok ihtiyacım var bende spreyi yarın alacağım deneyecegım inşallah
Merhaba kullandınız mı spreyiYok daha değil:) şu an regl haftam dua edin olur mu:)
Yok kullanmadımMerhaba kullandınız mı spreyiDün aldım bu akşam kullanmayı planlıyorum varsa bir tavsiyeniz seve seve alırım
![]()
Merhaba son durumunuz nedir kullandınız mı spreyiYok daha değil:) şu an regl haftam dua edin olur mu:)
Dilatörü üçlüsü var bende dün ilk defa kullandım bir ve ikiyi aşırı ağrılı bir şey gibi geliyor kullanırken zorluk çektiniz mi acabaBundan 1 ay önce buraya Vajinismus illetiniyle nasıl baş edebilirim diye yardım almak amaçlı yazmıştım şuan evliliğimin 8.ayındayım ve bugün vajinismusu yendim ve geriye dönüp baktığımda ben 5 ay hiçbir şey yapmadan olur diye hep bekledim bir şey yapmadan tek yaptığım kadın doğum uzmanına gidip bir fiziksel bir sıkıntım olup olmadığını öğrenmemdi buraya yazıyı yazmadan önce parmak egzersizleri dilatörler sonuncuyu yapamasam da bir şeyler yapabiliyordum ama psikolojik olarak bitik durumdaydım her başarısız denememizden sonra kendimi eşime karşı hep mahcup ve suçlu hissediyordum eşim sağolsun her zaman bana destek oluyordu ama insan ister istemez kendini yetersiz hissediyor ben de tam olarak bu durumdaydım bir aydır hiç eşimle deneme girişiminde bulunmadık benim kendimi tamamen hazır hissetmem gerekiyordu dilatörler her fırsatta egzersiz yaptım başta jelsiz asla olmuyordu sonlara doğru artık jelsiz de yapmaya başladım sonunca dilatörü ve her adet döneminde bu egzersiz yapmaya ara verdiğim için sil baştan başlıyordum adet dönemi sonrası ama bu sefer adet olmadan önce eşimle denedik ve oldu o anki mutluluğum tarif edilemez ben denerken vemcaine spreyi kullanıp denedim ve şunu anladım çok büyütmüşüm bu Vajinismus olayını
Merhaba son durumunuz nedir merak ettimYok daha değil:) şu an regl haftam dua edin olur mu:)
Ayy cnm hayırlı olsun bende 5 aylık evliyim vallla sci hissetmiyorum sanki anlamiyormuyum bilmiyorum parmak egzersizi ediyorum içerisinde boş korkmuyorum pozisyon nasıl denedin lütfen biraz fikir verrmisin senn gibi artık her denemede ağlamakta mahcup.olmqktan çok kötüyüm.uetersizi hissediyorumBundan 1 ay önce buraya Vajinismus illetiniyle nasıl baş edebilirim diye yardım almak amaçlı yazmıştım şuan evliliğimin 8.ayındayım ve bugün vajinismusu yendim ve geriye dönüp baktığımda ben 5 ay hiçbir şey yapmadan olur diye hep bekledim bir şey yapmadan tek yaptığım kadın doğum uzmanına gidip bir fiziksel bir sıkıntım olup olmadığını öğrenmemdi buraya yazıyı yazmadan önce parmak egzersizleri dilatörler sonuncuyu yapamasam da bir şeyler yapabiliyordum ama psikolojik olarak bitik durumdaydım her başarısız denememizden sonra kendimi eşime karşı hep mahcup ve suçlu hissediyordum eşim sağolsun her zaman bana destek oluyordu ama insan ister istemez kendini yetersiz hissediyor ben de tam olarak bu durumdaydım bir aydır hiç eşimle deneme girişiminde bulunmadık benim kendimi tamamen hazır hissetmem gerekiyordu dilatörler her fırsatta egzersiz yaptım başta jelsiz asla olmuyordu sonlara doğru artık jelsiz de yapmaya başladım sonunca dilatörü ve her adet döneminde bu egzersiz yapmaya ara verdiğim için sil baştan başlıyordum adet dönemi sonrası ama bu sefer adet olmadan önce eşimle denedik ve oldu o anki mutluluğum tarif edilemez ben denerken vemcaine spreyi kullanıp denedim ve şunu anladım çok büyütmüşüm bu Vajinismus olayını
Merhaba hangi spreyi kullandınızÇoğu kimse üste olursanız kontrol sizde olur daha rahat edersiniz diyor ama ben üstte olduğum zaman yapamıyordum uyuşturucu sprey sayesinde ben de yendim uzun zaman denedik olmadı aklınıza gelebilecek her şeyi hangi pozisyonda rahat edecekseniz öyle yapın gerekirse kayganlaştırıcı gerekirse uyuşturucu krem kullanın dilatörle de egzersiz yapın
Ben eşli denemede yapamıyorum nasıl yapdınız lütfen yardımcı olurmusunuzAyy bende yendim sonunda . Önce fiizyolojik sorunum vardı onu ortadan kaldırdık. Daha sonra doktor kontrolümde vajinismus olup olmadığımı anlamak için farklo boy dilatörlerle deneme yaptı. Bende ki küt dilatörün 3.boyuna kadar yapabiliyordum sorun yoktu doktor 3.boy ile başladı içimdeyken hafif hafif sağ sol yaptı benimde eşli deneme başlamadan evde bu şekilde yapmamı söyledi. Zaten 3.boyda sorunum olmadığı için ondaki ucu ince 4.boy dilatör ile denedi ve canım epey yandı gerçekten o an ben bunu başaramicam diye içimden geçirdim. Doktorum o yanma hissinin çok normal olduğunu ve daynamam gerektiğini söyleyip bana tutturdu. İçimde yaklaşık 3 dk kadar beklettim o yanma yavaş yavaş azaldı. Nefes al ver yaptım. Hemen ardından penis şeklinde kalın ama daha yumuşak olanı denedik ıkın bırak şeklinde o rahat bir şekilde oldu acısız. Eşli denemede ilk yaptığımız da yapamadım ilk girişte canım yandı ama dayandım. Gel git çok önemli bir de ben her poziyonu denedim altta ve ha üstte değil arka pozisyonda acısız oldu ve birkaç defa o pozisyonda başlayı diğerleirne geçtik alışmam içingerçekten başarabilmenin mutluluğu tarifsiz. Bu arada doktorum kayganlıştırıcı ile deneme yapmamızı söyledi. Islaklık var ama yine acısı oluyordu üst üste 4 5 defa denemelerimiz oldu yavaş yavaş acı geçti artık zevkte almaya başladım. Sakın bırakmayın 3.5 ayda atlattım çok şükür.