Vajinismusu yendim mi emin değilim

Bende vajinismusum deneme anında yanma acı oluyor bunu hissettiğim an kasiliyorum ve devamı gelmiyor.İnsallah yenerim

Bende vajinismus hastasıyım cok sukur benim tedavim bitti fakat tabıkı sızın dedıgınız gibi baskı acı oluyor hıc merak etmeyin her seyın bir zamanı var degıl uc 20 defa da dene bir gun o acı dedıgın sey tatlı bir tebessümle anılacak vajinismus olmayan arkadaslar ım bile aynı acıdan soz ediyor aklınızda bulunsun ilaca bile gerek yok Allaha tevekkul sonrada dogru nefes cok iyisin unutmayın hiç bir sey imkansız degıldır..

Nasıl yendiniz bende sıfır gelişme bittim artik

Siz nasıl bir tedavi oldunuz?
Ankara da vajinismus doktoruna gittim ama tedavi ıcın zamanınız yoksa hemen soyleyeyım nefes egzersizi bir de aparat yoluyla bir kac gunde olmuyor tabi her gun aparatı denedim parmak egzersizi eşimle her denemem husran dı ta ki acının aslında o kadar da sıddetli olmadığını anlayana kadar.

Bugün başarmış biri olarak yazıyorum sana Başardın! Ben de aynıyım sadece daha rahat olmalıyız normal seviyeye gelmek 1 ay kadar zaman alabilir yeter ki pes etmeyelim

Bugün başarmış biri olarak yazıyorum sana Başardın! Ben de aynıyım sadece daha rahat olmalıyız normal seviyeye gelmek 1 ay kadar zaman alabilir yeter ki pes etmeyelim
Tebrikler nasıl oldu ben hala beceremeyen taraftayım

İnşallah başarmışımdır. Neredeyse 1 ay oldu ama o kadar az deniyoruz ki 5 günde 1 falan. O sebeple emin olamıyor ve alışamıyorum sanırım. Biraz daha sıklıkla dememek lazım ki, hızlı alışma ve adaptasyon olsun. 1 ay sonra tüm kasılma ve ağrılarım geçmiş olacak inşallah. Allah yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etsin. Nasıl zor bir durum ve eşleri hayatlarının en güzel dönemlerinde evliliğin ilk aylarını zehir edip nasılda birbirinden uzaklaştırıyor. Yaşamayan bilemez bu durumu.

Tebrikler nasıl oldu ben hala beceremeyen taraftayım
Dr Nazife ergende tedavi oldum. Ama anladım ki kendimiz de başarabiliriz detayları için yardımcı olabilirim ama ileri dereceyseniz kesinlikle vakit kaybetmeden bir doktordan yardım almalısınız. Kendinize inanın büyüttüğümüz gibi birşey değil sizi çok anlayan biri olarak söylüyorum

Önerilerinizle bir deneyeyim olmadi doktor a giderim

Benim tamamen geçmedi valla biraz saman tanıyın bazen doktor kontrollerinde vajinal muayene olduğumda bile kasılıyorum olabilir yani kolay kolay geçmiyor

Öncelikle buna İnan geçicek Herşey aklımızın oyunu ben dokunamıyordum bile şimdi acısız hafif bir sızı ile oluyor zamanla düzeleceğinden eminim

Ben 5 ay sonra doktora gitmiştim. Gidene kadar denemediğim yöntem kalmamıştı. Sonra doktor bana ne anlattıysa biliyorum dedim. Ne uyguladı ise bunları yapıyorum dedim. Doktorun 1 seansına 4000 tl ödedim. Nitekim bilmediğim ve yapmadığım hiç birşey yapmadı bana. Ve bana dedi ki o kadar çok şey denemişsin ki dedi bu seni çıkmaza sokmuş ve inancını kaybetmişsin dedi. Keşke hiç bunları denemeden gelseydin dedi. Sonunda ne oldu biliyor musunuz bu iş başka türlü çözülmeyecek anladım dedim ve yapabileceğim başka bir şeyin kalmadığını anlayarak ve hiç acı olmaması beklentisini bir kenara bırakarak denedim çok acıdı ( ki uyuşturucu spreylere rağmen) ama oldu! Ondan sonra her denemede acı azaldı ama geçmedi.
Nacizane tavsiyem kendinize bir süre verin örneğin 1 ay. Kendi yöntemleriniz ile olmazsa doktora gidin. Benim gittiğim doktorun tavsiyelerine ihtiyacı olan herkese detay yazabilirim bu arada. Herkes bu illetten kurtulsun artık ve birbirimize destek olalım. Kadınlar kulübü olmasaydı herhalde psikolojim aşırı bozuk olurdu bende en büyük desteği bu platformdaki bu sıkıntıyı yaşamış arkadaşlardan gördüm.
Hepiniz iyi ki varsınız

Canım Nazife hocam ya...İyiki gitmisim ona 3 seansta ocak ayında kurtuldum bende☺..

Canım ilk denemeler de zorlanmak normal..bende ilk girişte kasılıyordum sonra biraz yanmada oluyordu..doktorum bana gün aşırı deneme yapın dedi, bizde hic birakmadan gün aşırı yaptık ve yapa yapa hem kasılma hem ilk giristeki zorlanma yanma hepsi bitti..zaten demisti doktorum zamanla duzelicek diye..hic oyle dusunmeyin sık sık denemeler yapın kayganlastirici kullanin..goruceksin zamanla bütün şikayetler azalip biticek☺

İçim rahatladı. Ocaktan marta tüm kasılmalarınız geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…