Ben ağırın ağırı bir vajinismustum. Dokununca bile zıplayan kaskatı kalan biriydim. Aylardır gördüğüm tedavilerden sonra bu aşamaya geldim çok şükür. Hala da egzersizlerime devam ediyorum.Eğer vajinismus olsaydınız ilaçla anestolle vs vs yenemezdiniz ki siz ağır ya da orta seviyede bi vajinismus değilsiniz emin olun alıştıkça daha rahat olacaksınız
İnşallah artık değilimdir.yani Siz vajinismus değilsiniz ya da artık değilsiniz
Aaaa öylemi canım ya inşaAllah geçmiş gitmiş Olsun Merak etme her gün biraz daha alışacaksınBen ağırın ağırı bir vajinismustum. Dokununca bile zıplayan kaskatı kalan biriydim. Aylardır gördüğüm tedavilerden sonra bu aşamaya geldim çok şükür. Hala da egzersizlerime devam ediyorum.
Evet ben de aynı durumdayım vajinismus sanıyordum kendimi 6 aylık evliyim ve ilk hafta doktora gitmiştim psikolojik dedi doktor artı esnek Zara sahipmişim ben de daha yeni yeni normalleşiyorum fakat benim de farklı merakım var mesela son radde nedir yani eşim diyor ki boşalırken boşalacak yer olmadığını hissediyorum diyor acaba diyorum daha mı ileri ilerlemesi gerekiyor da öyle bu konuda bir fikriniz varmı?yani Siz vajinismus değilsiniz ya da artık değilsiniz
Peki ilişkide tuvaletin varmış gibi bir noktaya değiyor mu eşin canım? Yani penis değince tuvaletin var gibi anlık bir sızı oluyor mu?Ne kadar zamana ihtiyacım var merak ediyorum şu anda. İnşallah yenmişimdir. Kas gevşetici falan da kullandım bi ara yine deneyeceğim belki ağrı hissi daha da azalır.
Canım özelden vajina anatomisi görselini göndereceğimEvet ben de aynı durumdayım vajinismus sanıyordum kendimi 6 aylık evliyim ve ilk hafta doktora gitmiştim psikolojik dedi doktor artı esnek Zara sahipmişim ben de daha yeni yeni normalleşiyorum fakat benim de farklı merakım var mesela son radde nedir yani eşim diyor ki boşalırken boşalacak yer olmadığını hissediyorum diyor acaba diyorum daha mı ileri ilerlemesi gerekiyor da öyle bu konuda bir fikriniz varmı?
Bu dediğiniz bendede oluyor çünkü penis idrar kesesine baskı yapıyor zamanla geçerPeki ilişkide tuvaletin varmış gibi bir noktaya değiyor mu eşin canım? Yani penis değince tuvaletin var gibi anlık bir sızı oluyor mu?
Kuzu ben vajinismus degilim ama bu dedigin sikayetler baski agri bende ilk ayimda oldu vucut alismasi gerekiyo sonra sonra geciyo agrilar. Zamanla dahada rahatlayinca o agrilarda gidiyo benim 1 iki ayim o agrilarla ve baskı hissetmeyle gecti iliskiyide tam olarak bi haftada yapablmistik bizde istemsiz bende kasiyodum ama sonra ilk defa oldu bi aya kadar asiri agrili oldu ama sonra sonra geciyoSelam kızlar
5 bucuk aylık evliyim ve vajinismusum( yada vajinismustum)
Bu süre zarfında bir çok tedavi yöntemi denedim ama başarılı olamamıştık.
Ancak son 10 gündür panik atak için ilaç kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Etkisini baya gördüm. Şu anda doğru nefes ve ilacın etkisi ile birlikte olabiliyorum ancak ilk girişte ve birliktelik anında canım yanıyor ve baskı hissediyorum. Aşırı değil ama normal bir birliktelik de olmuyor. Yaklaşık 3 kere denedim 3ü de aynı.
Vajinismusu yenen arkadaşlarda da aynısı olmuşmuydu? Yoksa 1 defa giriş sağlandıktan sonra acı ve kasılma tamamen geçmesi mi lazım?
Ben sizce şu anda vajinismusu yendim ve alışma evrem mi yoksa yenemedim mi?
Yorumlarsanız sevinirim.
Banada gönderebilir mısınız rica etsem bende de var vajinismus sorunuCanım özelden vajina anatomisi görselini göndereceğim
Gönderiyim canımBanada gönderebilir mısınız rica etsem bende de var vajinismus sorunu
Bana da gönderir misin?Canım özelden vajina anatomisi görselini göndereceğim
Gönderiyorum canımBana da gönderir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?