Merhaba ben de artık vajinismusu yendim diyebiliyorum. 1 buçuk yıllık evliyim inanın bu süreç zor ve çok yıpratıcı. Ne psikolojim kalmıştı ne mutluluğum . Eşimle severek evlendim fakat ilk gece korkum vardı hep. Aslında bu korkunun tek nedeni kadınların yeterince bilgilendirilmemesi sadece duyduğumuz şey ilk gecenin ağrılı acılı ve kanlı olucak olması. İyi şeylerde duyuyordum ama ben hep kötüye inandım. Bu durumu aslında kendi kendimiz zorlaştırıyoruz inanın cinsel birliktelik o kadar da zor bişey değilmiş. Yıllardır yanlış bilgilerle beynimizi yıkamışlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu mesajımı okuyorsan arkadaşım ve bu durumu yaşıyorsan inan seni çok iyi anlıyorum. Sana beynin hep yapamam çok zor birsey acıcak kanıcak gibi şeyler söylüyor ve sende buna kendini inandırıyorsun . Kendine yapabileceğin en büyük kötülük . Bende kendimi yetersiz kadın gibi bile hissetmemeye başladım . Hep diğer kadınlar yapıyor sen malsın neden yapamıyorsun diye suçladım . Bu süreçte eşim sağolsun yanımda oldu ve anlayışlı oldu ama yinede beni anlamadı imkansızdı , aynı şekilde etrafımdakiler de . Ailem hep ne var ki bunda sık dişini falan dedi onları kendimi ifade edemiyordum. Sanki sadece bu durumu ben yaşıyor sandım . Sonra araştırmam sonucunda bir çok kadın bu durumda herkesin hikayelerini hem okudum hem ağladım tıpkı bendim çünkü. Eşimle hep sürekli deniyorduk ve sonu hüsran ben hep eşimi itikledim kendimi kastım yapamayınca da hep ağladım . Eşimden her seferinde özür diledim kendimi aşırı suçlu hissediyordum. Ben evliliğin ilk zamanları direk kadın hastalıklarına gittim . Alttan muane etti ve jel kullan yaparsın dedi . Ama olmadı.. daha sonra cinsel terapist ve psikolog a gittim faydasını gördüm evet ama tam çözüm olmadı benim için . Bu süreç çok uzadı ve inanın çok param gitti . Olmadıkça kendime olan inancımda gitti. Hep erteledik biz bu süreci sonra bi tanıdığım vesilesiyle dr. Saygın Micozkadıoğlu hocamla tanıştım . Kendisi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ve vajinismus alanında 20 yıllık bir tecrübesi var . 3 4 seansda bu durumdan kurtulma garantisi var . Evet ilk başta inanmadım bile 3 4 seansta ne değişebilir ki dedim . Ama bir yandan da artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ve gittim . İnanın ilk seansta bile bende bir değişme vardı ve inandım başarabileceğime . Ben 3 . Seansımda bu durumdan kurtuldum ve ailem bile şok bu kadar kısa sürede gerçekten nasıl çözdün doktorla diye . Ve bu durumu çözeli daha 1 gün oldu ve taze taze yazmak istedim . Evet inanmazsınız belki ama ne acı hissettim ne kanamam oldu çok kolay geçti ilk gecem . saygın hocam olmasaydı benim çok yıllarım gidebilirdi. Bunu sakin bir reklam gibi düşünmeyin tek istediğim benim gibi bu süreci yaşayan kadınlar a yardımcı olmam . Çünkü ben çok iyi anlıyorum sizi . Ve ertelemeden saygın bey ile görüşmenizi tavsiye ederim . En azından whatsapdan bi görüşme sağlayabilirsiniz . Ücret sizi korkutmasın çok pahalı bir süreç değil zaten bi kere veriyorsunuz ve bu durumu aşana kadar gidiyorsunuz zaten 3 4 seans garantisi var kesin çözümü oluyor. Ben şuan dünden beri nasıl bir mutluluktayım bi bilseniz.. iyi ki bu durumu kabullenip tedavi olmayı kabul ettim. Sende kabul et ve zaman kaybetmeden tedavi ol . Saygın micozkadioğlu diye instgramdan veya googleden aratıp kendisine ulaşabilirsiniz . Hocam çok tatlı bir insan ve anlayışlı biri. Kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz . Hadiii artık sende sevdiğin adama kavuş ve mutlu ol . Herhangi bir sorun olursa bana yazabilirsin, seve seve yardımcı olurum. Bu süreçte en çok da desteğe ihtiyaç duyuyor insan . Size de bol şans