Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kulak çöpünü yaptıktan sonra parmağa geçBende deniyorum egzersiz ama parmak fazla alamıyorum içime ama kulak çöpü sonra mum da yapıyorum musun un yarısına kadar alıyorum ama hafif bi acı oluyo bırakıyorum sonra ne yapmam lazım kızlar bu hastalığı yenmem lazım destek lütfen
canım yani nasıl durumdasınız hiç ilişki yaşadınız mı yaşayamadıysanız hiç egzersiz yaptın mı.Bu iş sadece psikolokla olmayabiliyor egzersizlerinde yapılması gerekiyorHersey tam guzel ola oraya gelince bi baski oluyo pozisyonunu mu yanlis yapuyorz anlmadim bama yardim edin lütfen
Yaptim parmak egzersizlerinde zaten daha onceden de yapabiliyordum 2 parmak da yapabiliyorum kegel egzersirrinide yaptm tam hazirim bu sefer olacak dedim ama dun aksam gene hüsrana ugradm artik ne yapacağımı sasirdimcanım yani nasıl durumdasınız hiç ilişki yaşadınız mı yaşayamadıysanız hiç egzersiz yaptın mı.Bu iş sadece psikolokla olmayabiliyor egzersizlerinde yapılması gerekiyor
Yaptim parmak egzersizlerinde zaten daha onceden de yapabiliyordum 2 parmak da yapabiliyorum kegel egzersirrinide yaptm tam hazirim bu sefer olacak dedim ama dun aksam gene hüsrana ugradm artik ne yapacağımı sasirdim
Ya piskologa gitmeden önce canm yanacak diye korkyordum simdi korkum yok yapmak istyiryrm benn ust pozisyobda deniyorz ama bir baski oluyo neden oluyo acaba anlam veremiyorumseni korkutan ne peki bunun nedenini coz once canim canim yanicak die mi korkuyosun
Ya piskologa gitmeden önce canm yanacak diye korkyordum simdi korkum yok yapmak istyiryrm benn ust pozisyobda deniyorz ama bir baski oluyo neden oluyo acaba anlam veremiyorum
Baska onerileriniz varmi kolay lastiran cnm su lanet seyden bi kurtulsam baska birsey istemiyorum isin kötüsü kaynanamlar da öğrendi iyice sitreslendim birdr bu olmuyo bunldim.canim ust pozisyon ilk iliski icin en rahati.baski oluyo evet dogru pozisyonu bulamamissin kalcani geriye dogru itip kendini assa iticeksin
Baska onerileriniz varmi kolay lastiran cnm su lanet seyden bi kurtulsam baska birsey istemiyorum isin kötüsü kaynanamlar da öğrendi iyice sitreslendim birdr bu olmuyo bunldim.
hiç umudunu kaybetme canım sen çalış böyle böyle oluyor bu iş çoğunu bitirmişsin zaten.Eş denemesi yaparken bir bakarsın başı girer bir bakarsın yarısı bir bakarsın hepsi girmiş en önemlisi egzersize başlamak gerisi olup gidiyorYaptim parmak egzersizlerinde zaten daha onceden de yapabiliyordum 2 parmak da yapabiliyorum kegel egzersirrinide yaptm tam hazirim bu sefer olacak dedim ama dun aksam gene hüsrana ugradm artik ne yapacağımı sasirdim
canim zar patlamasi gibi bisi yokki kan geldimi ilk yaptiginizda.yanma aci zamanla gecer suan alisma evresiMerhaba kızlar,
aranızda yeniyim...
henüz 7 haftalık evliyim... 5 hafta önce bnada vajinismus tanısı kondu...
neyse bn sanırım yendim sayılır ama emin değilim yenenlere sormak istiyorum... başta hissettiğim o duvarı artık çok fazla hissetmiorum... p... i içime alabiliyorum çok rahat olmasada baştaki o duvar hissi yok... ama eşim git gel yaparken afedersiniz çişim varmış gibi hissediorum artı acı da hissediorum. bn bunu darlığına veriyorum... hiç zevk almıyorum... p... in hepsi girio içime ama zar hala patlamadı acı çekmem ondan da olabilirmi?? teşekkürler şimdiden
canim zar patlamasi gibi bisi yokki kan geldimi ilk yaptiginizda.yanma aci zamanla gecer suan alisma evresi