çok tebrikler ya bende sızı oluyo onuda bir atlatsam ne tavsiye edersin yeni yenmiş biri olarak bende yendim ama mesela geçen pozisyon değişikliği yaptık üstte sdenedim her defasında girdi ama sızı ve resmen ter boşandı benden napmalıyım sence çözüm bol deneme mi dersinilk tebrıgımı aldım cok tesekkur ederım bunu ancak yasayan bılır
bızlerde yasamıs ve atlatmıs bırı olarak bunu yasayan herkesın yanında olucaz
canım kasılmaların varsa egzersizlere devam et.Anlattığına göre bütün aşamalarıda bitirmişsin gerisi eşinin sabrına kalmış egzersizler sırasında sana ne kadar destek hoşgörülü olursa okadar çabuk biter.Pozisyon olarak denediğin bişey var mı hangisinde rahat ediyorsun yönünü buldurmakta önemli penisin ama en önemlisi kafan ne kadar rahat olursa okadar fazla girermerhaba kızlar...lütfen banada yardım edin lütfenn kafayı yiycem artık 1,5 yıllık evliyim 1,2,3 parmak çok rahat alıyorum içime hatta bu kalınlıkta farklı aparatlarlada çok rahat egzersizler yapıyorum eşimin 2 parmağını birdende hiç acı hissetmeden alıyorum ama bir türlü penis aşamasında olmuyor ya deli olcam eşimde artık denemelerde çok etkileniyor morali bozuluyor huzursuzluk yaşıyoruz en fazla 1-2 cm giriyor oda zorla çok acı hissediyorum bacaklarım taş gibi oluyor istemsiz kasılmaktan birtürlü girmiyor napıcam ben hiç bilmiyorum arada kaldım bıçak kemiğe dayandı artık bebeğimin olmasını nasıl istediğimi anlatamam yaşımda geçiyor eşimin dahada fazla tabi ailelerde çok fazla bebek istiyorlar ilk bebek olacak çünkü tabi olabilirse çok kafaya takıyorum çokk..nolursunuz bana yardım edin kızlar nolurr..çok çaresizim.
benim üstte olduğum eşimin altta olduğu iki pozisyonuda denedik penisin yönünü aşağıya doğru olması gerekiyor sanırım değil mi aparatlarla denememde öyle gibiydi ama zaten o aşamaya gelemiyoruz yani ilk girişte kendimi kilitliyorum zaten istemsiz şekildecanım kasılmaların varsa egzersizlere devam et.Anlattığına göre hemen bişeler yazdığın için çok sağol canım eksik olma..bütün aşamalarıda bitirmişsin gerisi eşinin sabrına kalmış egzersizler sırasında sana ne kadar destek hoşgörülü olursa okadar çabuk biter.Pozisyon olarak denediğin bişey var mı hangisinde rahat ediyorsun yönünü buldurmakta önemli penisin ama en önemlisi kafan ne kadar rahat olursa okadar fazla girer
üsteyken eşine sırtın dönük pozisyonda denesene canım yönünü daha çabuk buluyorbenim üstte olduğum eşimin altta olduğu iki pozisyonuda denedik penisin yönünü aşağıya doğru olması gerekiyor sanırım değil mi aparatlarla denememde öyle gibiydi ama zaten o aşamaya gelemiyoruz yani ilk girişte kendimi kilitliyorum zaten istemsiz şekilde
öyle daha zor olmaz mı canım yönü tam tersi değil mi yani aşağıya doğru değil miüsteyken eşine sırtın dönük pozisyonda denesene canım yönünü daha çabuk buluyor
bence kısı kendını daha ıyı bılır
sana nasıl daha kolay gelıyosa oyle yap
denemekten acımasından korkma
klasık sekılde en kolayı oluyo bana
ıyıce alıstıkdan sonra zaten sek sek de olur amudada kalkılır şınav da çekılır
bence kısı kendını daha ıyı bılır
sana nasıl daha kolay gelıyosa oyle yap
denemekten acımasından korkma
klasık sekılde en kolayı oluyo bana
ıyıce alıstıkdan sonra zaten sek sek de olur amudada kalkılır şınav da çekılır
:) süpersin.. çok çokk teşekkür ederim hakkaten daha detaylı güzel anlatılmazdı eksik olma desteğin için çok moralde verdin bana çokk sağol bu dediklerini tam yaparak halledicem inşallah bırakmıcam :)bak guzel bı muzık ac
muzık calarken dusa gır
bı sakınles
bı papatya cayı falan ıc
sonra uzan yataga
ıyıce kayganlastırıcı sur
bacagını ıyıce ac kendıne dogru cek poponuda yataga asagı dogru bastır
gozunu kapa basını gerıye at
once hafıf parmagını sok tek parmagı gıren noktadan emın ol
o noktaya aparatın ucunu yerlestır cok mınık mınık ılerle
popona makatına dogru asagı bastırırsan o derınlıkten kayıyo
acı hıssettıgın nokta o vajınada kapakcık gıbı bırsey var o nokta
orası kastıgın ıcın cıkıyor
onu asıcaksın zaten
onu astıkdan sonra ıcıne gırdıgını bıle anlamıyorsun
sana tavsıyem once ıncelerle baslaman dırek kalına gecme
ınceden baslarsan alıstırarak kalına gectıgınde acıyı bırak hosuna gıtmeye baslayacaktır
daha nasıl anlatım be bacım
Valla Allah her dilediğini gönlüne göre versin canım nasıl güzel yardımcı oldun çok çok sağol..ve bı kere yaptıkdan sonra heveslenıyosun tekrar tekrar denemek ıstıyosun emın olamıyosun gercekden yapabıldıgıne
gercekden kadın oldugunu hıssedıyorsun ustunden ınanılmaz yuk kalkıyor
kızlar kendınıze bu sansı verın
cok ıstıyorum basarmanızı allah sıze o kolaylıgı verecek
olacak dıye sartlanmayın
once bırakın tam gırmesın ya zevkını cıkarın
zevk almanız fazlalastıkca yavas yavas ılerletırsınız
yarısı gırsede olur once bı sure oyle devam edın
bunca zaman gecmıs 1 ay daha gecsın nolacakkıı
onemlı olan sızlerın haz alıp mutlu olmanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?