- 21 Kasım 2014
- 160
- 176
Merhaba shy_girl. Daha çok yeni evlisiniz ama size tavsiyem sorunu görmezden gelmeyin. Eşini ikna et. Bende evliliğin başından yoktu, eşimle yaşadığım sorunlardan ikincil vajinismus yaşadım. Bide geçirdiğim bir jinekolojik muayeneden senelerce görmezden geldik, eşim sen çözersin, çözeriz falan dedi ama olmadı. genelde çiftler bunu yapıyomuş psikologum öyle demişti. ya bizim gibi görmezden geliyolarmış ya da sizin gibi üstüne gidiyolarmış. üstüne gittikçe canın daha çok acıyabilir ve benim gibi isteksizlik yaşamaya başlayabilirsin. sana tavsiyem bir uzmana gitmeseniz bile netten indirirerek ya da kitabını alarak egzersizlere başlaman.
Şimdilik bir çekingenliğim yok eskisi kadar da acımıyor. Yani hissediyorum önceleri böyle değildim çok acıyacak diye kasardım kendimi. Ama o şartlandırmalarımdan kurtuldum. Zamanla bir sorun yaşarsam tabiki düşünürüm doktoru. Ama şimdilik atlattım gibi hissediyorum. Penisin yarısındayız, zeytinyağını denemek istiyorum , işe yararsa sıkıntı hallolacak oZaman ilk iş buraya yazmak