Kızlar merhaba öncelikle. Ben bugün bir adım attım ve başardım sanırım katetmek istediğim yolumun bu ilk adımını. (Nazar) Ve büyük bir heyecanla nete girip paylaşmak istedim sizlerle hem de uyumadan:) uzun uzun konuştuk eşimle bu olay hakkında. Sonra onu ikna ettim çok yorgun olmasına ve ısrarla uyumak isteyişine rağmen. ''Bak dedim bana, incele beni.'' Neyse,bizim bey ikna oldu parmağını oraya sokmaya. İlk bir iki dk. çok huylandım o parmağını değdirince. Höööt dedi bana başarmaya niyetin var mı varsa nazlanma diye. İnanın o an ordan burdan konuştuk bikaç dakika bi yandan da çenem düştü bak diyorum sakın itme acır vs hazır değilim falan. Bizimkisi dedi tabi,''kusura bakma,çıkaramam onu ordan kontrol bende bana bırak diye. ama derin derin nefes aldım gözlerimi kapadım ve bolca ıkındım. ıslanmışım tabi. konuşurken hadi diyorum ittir. inanır mısınız meğer serçe parmağının tamamı girmiş ve hiçbirşey hissetmedim inanamadım ağladımmmmmmmmmm.eşim de çok mutlu oldu tabi. çıkardı tekrar soktu parmağını gitgel yaptı serçe parmağın sonuna dek. ama anlamadım bile girdiğini. biran kontrolümü kaybettim ve sıktım sanırım heyecandan işte o zaman kasıldım. azıcık daha sıktım eşim korktu çekti parmağını geri gülerek seninki parmağımı kaptı ısırdı diye
D
bişeyler düşünün o an,tavana bakın mesela,şarkı mırıldanın içinizden..... o anda da olabildiğince ıkının. açılcak orası vakum gibi çekicek dışarıdaki cismi. (hüüüüüp)
iinanın başaramayacak bişey yok. ACI YOK. Hele ki benim canım çok kıymetlidir çok nazlıyımdır. ARTIK TEMBEL TENEKE DEĞİLİM. Gerçekten bi kadın olmaya başladığımı hissettim daha da devamı gelicek nasipse,eşli parmak egzersize devam. UNutmayın bizler olgun birer kadın, anne adaylarıyız yakın geleceğin de. 13 yaşında birer kız çocuğu değiizl. Bizim neyimiz eksik haa??? İnanın,güçlü ve cesaretli olun yeter. Dualarınız benimle olsun sevgilerimle....