Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba bende 4 aylık evliyim. Aynı sorunu bende yaşıyorum dün saat 3 e kadar uğraştım. Şöyle birşey kafama takıldı ben burdan okuduklarimdan dolayı dilator almıştım en küçüğünden başladım bende soktum sandım ancak soktuğum yerin regl kanaması olduğu yer olduğunu anladım vaktim ki zarı hala yerinde hicbirsey olmamış o kadar ağladım üzüldüm ki sana anlatamam şimdi okuyunca dedim acaba ben soktum yanlış mı dusunuyorum bana yardımcı olur musun?🥺
Idrar çıkan kanama olan yer doğru yer .

Merhaba 1 aylık evliyim ve halen birleşme olamadı . Tam o anda bir korku salıyor . Hergün deniyoruz ama hep sonu hüsran eşimle severek evlendik ve aslında bu olayın bize zevk vereceğini hemen olacapını düşünüyorduk lakin halen olamıyor yardım edebilecek olan varsa sevinirim . Fiziksel olarak herhangi bir sorun yok doktor kontrolüne gittim . Eşimle beraber olmayı çok istiyorum çok anlayışlı bende bir an evvel onu ve kendimi tam olarak mutlu etmeyi istiyorum . Yardım edebilirseniz sevinirim .

Merhaba 1 aylık evliyim ve halen birleşme olamadı . Tam o anda bir korku salıyor . Hergün deniyoruz ama hep sonu hüsran eşimle severek evlendik ve aslında bu olayın bize zevk vereceğini hemen olacapını düşünüyorduk lakin halen olamıyor yardım edebilecek olan varsa sevinirim . Fiziksel olarak herhangi bir sorun yok doktor kontrolüne gittim . Eşimle beraber olmayı çok istiyorum çok anlayışlı bende bir an evvel onu ve kendimi tam olarak mutlu etmeyi istiyorum . Yardım edebilirseniz sevinirim .
Daha çok başındasın endişe etme canımm doktor müjdegül karacanın vajınusmus videolarını izle kendini rahatlat fizyolojik sıkıntı yoksa her türlü bunu açarsın💙 Ben aparat seti ile yendim O beni hem psikolojik hem de fiziksel olarak rahatlatmıştı YouTube’dan nefes kegel egzersizlerine bak çok yardımcı olur sanaa

Daha çok başındasın endişe etme canımm doktor müjdegül karacanın vajınusmus videolarını izle kendini rahatlat fizyolojik sıkıntı yoksa her türlü bunu açarsın💙 Ben aparat seti ile yendim O beni hem psikolojik hem de fiziksel olarak rahatlatmıştı YouTube’dan nefes kegel egzersizlerine bak çok yardımcı olur sanaa
Çok teşekkürler hemen bakıyorum :) umarım hemen vajinismusu yenerim o beni yenmeden 🥹

Parmak ve kegel egzersizlerini mutlaka araştır öğren. Yavaş yavaş alıştir kendinj ve sen üste dene öyle daha kolay olur sen yavaş yavaş dene.

Takıldığın yerde yazabilirsin bana🫠 rica ederim ☘️
Merhaba. 2 yıllık evliyim vajinusmus ile karşı karşıyayım. Her gün kafamda sürekli düşünüyorum. Zor durumdayım eşimle aram kötülemeye başladı arkadaş gibi oldum :KK43: nolur yardım edin. O şeylerden aldim lakin denemeye cesaret edemiyor.. Aynada bakıyorum neresi delik göremiyorum bir suru ayrı delikler ve noktalar var gibi geliyor. Doktora muayene olduğumda herhangi bir sorun yok dedi. Eşimle birleşme noktasında duvar örülü. Yapamıyorum :KK43: nolur yardım edin

Merhaba. 2 yıllık evliyim vajinusmus ile karşı karşıyayım. Her gün kafamda sürekli düşünüyorum. Zor durumdayım eşimle aram kötülemeye başladı arkadaş gibi oldum :KK43: nolur yardım edin. O şeylerden aldim lakin denemeye cesaret edemiyor.. Aynada bakıyorum neresi delik göremiyorum bir suru ayrı delikler ve noktalar var gibi geliyor. Doktora muayene olduğumda herhangi bir sorun yok dedi. Eşimle birleşme noktasında duvar örülü. Yapamıyorum :KK43: nolur yardım edin
Merhaba Pınar 😊 hiç endişe etme aparatları ne güzel almışın .Sadece biraz daha cesur ve kararlı olman gerekiyor.Öncesi mutlaka vücudunu bilgilendirici videolar izleyebilirisin.
Doktor Müjdegül Karaca’nın vajinusmus videolarını izle vajen boşluğumuz tek zaten başkada yok.
Nefes ve kegel egzersizlerini uygulayabilirsin. Bol kayganlaştırıcı sür aparatı yerleştır.Gülü koklar gibi nefes alıp mumu üfler gibi nefes verirken ıkınıp içeri ittir bu şekilde egzersizlerini yapabilirsin
Sakin ol kasma kendini acele ettikçe daha sa zorlaşır.

Yerini bulduramiyorum. :KK43: eşim bir kere yanlış yeri zorlandığını doktor söyleyince iyice korkar oldum. Eşimin penisi kalın bu sebeple cok zorlanıyorum yapamicam gibi geliyor. Artık herseyi ifade eder açıkça oldum. Zor durumdayım :KK43:

Merhaba canm öncelikle bu hepımızın basına gelen bısey korkma bn yendıysem Allahın ıznıyle sende yenersın.bnde ıkı bıcık yılın sonunda yendım.en onemlı sey nefes alıp vermek canm pozısyonsa en rahatını sec ben yan yattım esımde aynı sekılde arkama yattı. Nefes al ve mum ufler gıbı yavsca ufle bıyandanda ıkın bı bakmıssınkı esın coktan ulasmıs olucak.ve anlamıcaksın bıle

Denemek için adaptörlerdrn aldim. İlk 3 boyunu deneyebiliyorum ama 4.boyunu yapamıyorum. Tam güvenim geliyor yapicam diyorum yine olmuyor :KK43: siz nasıl yaptınız kayganlastirici almış miydiniz acıma oluyor çok :KK43:

Hanımlar merhaba. Ben de vajinismus hastayım. Yani doktora gitmedim ama evliliğimizin ilk gününden beri asla ilişkiye giremiyorum. Tam 5 ay oldu evleneli. Sanki orada bir duvar var gibi kendimi inanılmaz kasıyorum. Eşimle resmen mücadele veriyoruz ve sonuç hüsran. Bu sitedeki bir çok yorumu okudum dilatör diye bir aparattan bahsediliyor. Herkes çok işe yaradığını söylemiş ben de denemeye karar verdim fakat henüz bakireyim cinsel birleşmemiz olmadı. Bu aparatlar kızlık zarına zarar verir mi çünkü eşim bu anı kendi yaşamak istiyor. Çok çaresizim lütfen yardımlarını bekliyorum :KK43:

Bende izmirde yaşıyorum vaginusmusla 3. Yılım murat bey ile ilgili araştırma içindeyim..duygularını çok güzel anlatmışsın canım aynını yaşadım..yarın kitabını alıcam önce oradan okuyup deneyeceğim olmadı kapısını çalıcam..fiyatı çok yüksek taksit yapıyomu acaba..hipnozun etkisi geçince de iliskiye girebiliyomusun?
Merhaba size mesaj atmak istiyorum atamıyorum. De Ulusoy hakkında

Kızlar merhaba öncelikle. Ben bugün bir adım attım ve başardım sanırım katetmek istediğim yolumun bu ilk adımını. (Nazar) Ve büyük bir heyecanla nete girip paylaşmak istedim sizlerle hem de uyumadan:) uzun uzun konuştuk eşimle bu olay hakkında. Sonra onu ikna ettim çok yorgun olmasına ve ısrarla uyumak isteyişine rağmen. ''Bak dedim bana, incele beni.'' Neyse,bizim bey ikna oldu parmağını oraya sokmaya. İlk bir iki dk. çok huylandım o parmağını değdirince. Höööt dedi bana başarmaya niyetin var mı varsa nazlanma diye. İnanın o an ordan burdan konuştuk bikaç dakika bi yandan da çenem düştü bak diyorum sakın itme acır vs hazır değilim falan. Bizimkisi dedi tabi,''kusura bakma,çıkaramam onu ordan kontrol bende bana bırak diye. ama derin derin nefes aldım gözlerimi kapadım ve bolca ıkındım. ıslanmışım tabi. konuşurken hadi diyorum ittir. inanır mısınız meğer serçe parmağının tamamı girmiş ve hiçbirşey hissetmedim inanamadım ağladımmmmmmmmmm.eşim de çok mutlu oldu tabi. çıkardı tekrar soktu parmağını gitgel yaptı serçe parmağın sonuna dek. ama anlamadım bile girdiğini. biran kontrolümü kaybettim ve sıktım sanırım heyecandan işte o zaman kasıldım. azıcık daha sıktım eşim korktu çekti parmağını geri gülerek seninki parmağımı kaptı ısırdı diye:KK70:D
bişeyler düşünün o an,tavana bakın mesela,şarkı mırıldanın içinizden..... o anda da olabildiğince ıkının. açılcak orası vakum gibi çekicek dışarıdaki cismi. (hüüüüüp)
iinanın başaramayacak bişey yok. ACI YOK. Hele ki benim canım çok kıymetlidir çok nazlıyımdır. ARTIK TEMBEL TENEKE DEĞİLİM. Gerçekten bi kadın olmaya başladığımı hissettim daha da devamı gelicek nasipse,eşli parmak egzersize devam. UNutmayın bizler olgun birer kadın, anne adaylarıyız yakın geleceğin de. 13 yaşında birer kız çocuğu değiizl. Bizim neyimiz eksik haa??? İnanın,güçlü ve cesaretli olun yeter. Dualarınız benimle olsun sevgilerimle....
Siz yendinizmi bende ayni durumdayimm

Eşimle severek evlendim. balayı denilen günlerim zehir aylarına dönüştü. her denemeye sevgi ve aşkla başlayıp hıçkırıklarla son bulması,kendimi eksik ve çaresiz hissetmem ve herkese mutluluk rolü yapmaya çalışmanın iğrençliğini anlatamam. ben tam bir korkaktım. 1 yıl boyunca çektim bu sıkıntıyı. aslında bu vajinusmus sayfasını çok önceleri keşfetmiş ama parmak egzersizi yapamam ben die hep bir sonraki denemeye ertelemiştim. ama vajinusmus erteleme hastalığıymış malesef bilemedim. dostlarımdan bazıları ile bu sıkıntımı paylaştım evli olanlarla. sırf biri kolay bir yol söyler sihirli bir el yardım eder ümidiyle ama onlarda beni anlayamadı tabi. vajinamdan nefret eder olmuştum inanın niye girmiyor die anlam veremiyordum. bir ara vajinamın küçük olduğıunu yapısında problem olduğunu düşünmüştüm. bazen eşimi bile suçladım sen tecrübesizsi die bir erkek için söylenebilecek en kötü şeyleri söyledim eşime sırf kendi çaresizliğimden kurtulmak için onuda ortak etmeye çalıştım. sonra anneme söyledim 15 tatilde. anneme söylemem büyük hata oldu çünkü psikolojik anlamda çok baskı altında hissettim kendimi. gel zaman git zaman bu sorun içimde büyümeye başladı her şeye ağlar olmuştum. eşimle en küçük tartışmalarımız bile bu olay yüzünden kocaman probleme dönüşüyordu. en son dr saygın beyin internette sitesini keşfettim. ücret 3.750 idi. çok pahalıydı. önce vazgeçtim ama sonra bu parayı gözden çıkardım. eğer bu sayfada yazanları uygulama cesaretim olsaydı gereksizdi ama diyorum yaa be bakamıyordum bile vajinama. orası benim için mabet gb di. dokunulmaz ve bakılmaz. dr aparatla çalıştırdı. önce işaret parmağı boyunda bi aparatı soktu. ama öncesinde bir şey sürdü. uyuşturucu olabilir. sonra kendimi mutlu hissettiğim yeri düşündürdü. bacaklarımı tamamen açmamı istedi. ben bunu yapamam dedim. yapman gerek çünkü böylesi daha kolay olacak dedi. poponu kaldırmadan bacaklarını açabildiğim kadar açmamı istedi.dr bak girdi dediğinde inanamadımciddmisin die şaşırmıştım bir yandan da ağlıyorum ama nasıl anlatamam. neyse dr bu aparatla çalış gel dedi. fito krem,bebe yağı ve bepanten sür dedi özellikle fitoyu çok sür dedi çünkü bu çalışmmalar sırasında tahrişleri azaltıyormuş. dr un yanında yaptığım çalışmayı evde yapamadım. bol bol yağ sürdüm saatlerce denedim olmadı ağladım falan tık yok olmuyor. eşimde boşuna para döktük die beni suçluyor. neyse ben dr u aradım tekrar gittim açın yanlış dedi. kolay girebilecek şeyi zorluyorsun dedi çalışmayı nasıl yapıcamı gösterdi. evde yine uzun denemelerden sonra o aparatı gecenin bir körü içime almayı başardım. evde yalnız olduğum bir gündü ve ben müziği açp oynadım :) kendime kahve çikolata gb ödüller verdim. vajiyi yenmiş gb dim sonraki aşamada aparatın boyu büyüdü. ve o da girmişti. vajinam sonsuz bir derinlik gb ne sokarsan giriyordu. ben yeni yeni keşfediyordum. ve hiç acı yoktu itekledikçe giriyordu. son aşamada dr normal p..s boyutunda bi aparat verdi ben onu görünce bu girerse kesin yaparım dedim. dr eşli çalışma istedi. evde eşinle çalış dedi. güven duygusu için. ama eşim çalışmaları reddetti zaten kendim çalıştım hep sadece destek ol günde bi kere dedim ama yok ben yapamam tuhaf geliyor die reddetti. çok kızdım ona nefret ettim. boşanmayı düşünüyordum eşim geldi. özür diledi. seni seviyorum ama bu çalışma bana itici geliyor dedi bak son kez deneyelim olacak dedi. ben olsa şimdiye olurdu die kızıyordum ama denemeyi reddetmedim bak olmadı demek için :) ama oldu. Allah yardım etti. o denememizde ben eşime sırtımı dönük oturarak p..si içime almmaya çalıştım yarısından çoğu girince çok mutlu oldum bi de olmıycak zaten diye düşündüğümden rahattım galiba. hiç bir şey sürmedim. tamamını içime aldım sonra eşim üste geçti gel git yaptı bak girdi dedi inanamıyordum. yalan söylüyor sandım ama olmuştu. daha sonraki denemelerimde kan geldi hep ama acı yoktu. sadece ilk başlarda zorlanıyorum hala. çünkü zevk almaya odaklanmadığımdan ve hala girmezse korkumdan dolayı zorlandığım oluyor ama girince ne acı oluyor ne başka bi şey. bu satırları okuyan değerli arkadaşım senin yaşadığını hepimiz yaşadık belki daha fazlası. gözyaşlarının acı tadını en iyi bilenlerdeniz. ama dr ya da doktorsuz bu sıkıntıdan kurtulmanın tek yolu egzersiz eğer cesaretim olsaydı aparatla kendim çalışırdım ama ben korktum. eğer oraya bir şey girmez diyorsan yanılıyorsun vajina öyle bir organ ki çok genişliyor. bebek başı çıkan bir organ ve sen bizden diğer kadınlardan farklı değilsin. yapabilirsin. bu işin tek sırrı egzersiz biraz güven ve rahatlık dr umun dediği gb doğaya karşı gelme lüksümüz yok. eğer bu satırları okuyan arkadaşım hala yapamam sonra deneyim dersen 1 yıl 5 yıl belki daha fazla bu sıkıntın sürecek hayatı ıskalayacaksın. lütttttfennnnnnnnnnnn vajinusmusa dur deeee ve başla egzesize çünkü ben şimdi çok huzurluyum binlerce kg luk yük taşıyormuşum meğer. artık mutlu olamanın zamanı bu sayfalardaki arkadaşlarımın desteği çok büyük çok teşekkür herkese. ben başardıysam herkes başarır. sevgilerrrrrrrr.:KK3:
Açın yanlış derken en kolay hangi açıda vajinaya o aparat girdi

Bu başlığı açandan ve bu başlığa kendi deneyimlerini yazan herkesten Allah razı olsun. Kadınlar kulübüne sizlere bu teşekkürü yazmak ve kendi mutlu sonla biten kabusumu anlatmak için katıldım.
2022 yılı sonunda severek evlendim her şey çok hızlı gelişti zaten 5 senelik fırtınalı bir sevgililik ardından 26 gün içinde evlenme kararı alıp düğünümüzü yapıp evlendik… ilk hafta her şey gerginlikten diye düşündüm kendi evime yatağımıza alışıyorum gibilerinden eşim anlayışla karşılayıp sabırsızlıkla bekliyordu.
Tek başıma bir kadın doğum doktoruna gittim ve bunun psikolojik bir olay olduğunu insanların dağda bayırda yaptığını benim sıcak evimde temiz yatağımda yapabileceğimi söyledi tedavi vs demedi anestol yazdı kendime güven dedi gönderdi beni…
sonraları alkol alıp anestol sürüp denedik tabi karşılıklı olarak kırgınlıklar yaşadık o benim acı çektiğime inanmadı ben onun bana saygı duymadığına takıldım durdum ilk günler rezaletti derken alkol anestol acı içinde toplam 6 kez oldu o iş ama her defasında ben ağlıyorum kızlık kanamam kendimi sıkmamdan 2-3 denemede devam etti. Derken ben deli gibi araştırdım ailede böyle vakalarda biliyorum ama kendime kondurmuyorum derken Vajinusmus tedavisi için birlikte doktora gitmemiz gerektiğini söyledi bu hastalık benim ise ben gitmeliyim diye baktı olaya evliliğimin ilk zamanları bu şekilde harap oldu. Karşılıklı kırıldık, üzüldük, incindik…Derken bi doktor buldum kafama yattı ve gittim tek başıma !!! Eşim olmadan… gelmek istemedi… tabi bu olay zor da olsa 6 kez oldu ve içime boşaldı 2 seferinde ben kendi kendime hamileyim diye dolaştım bi kaç gün teyzeme söyledim teyzem o iş oldu ya öyle sanıyorsun dedi bana hemen olmaz dedi ben hislerimi de rafa kaldırdım bu süreçte ama yapmak istiyorum bu işi çünkü anne olmak istiyorum derken acı içinde jinekolojik muayenede doktor hamilelik şüphen var mı dedi vardı ama kalmadı dedim :) biz yine de bir test yapalım rahim duvarında kalınlaşma var dedi ve kan tahlili aldı. Tabi 1 gün öncesinde bile sırf o iş olsun diye kahretsin ki alkol kullanmıştım… eşimle birbirimize uzak olsak bile bi umuttu birbirimize dokunmuyorduk bile neredeyse derken sonucun çıkmasını bekleyemeden eczaneden test aldım pahalı olan erken gebelik gösteren bi test eve geldim ve çift çizgi ne yapacağımı bilmiyorum eşimle aramda bu hastalık bir duvar örmüş durumda idi ve ben hamile kalmıştım. Derken akşam 5 gibi doktor aradı ve hamilesin dedi ben sevinmek yerine ağladım daha dün alkol aldım bu iş adam akıllı olmadı ben size neden geldim ne duydum diyorum aklımı yitiriyordum. 31 Ocak…hiç unutmayacağım anlardan biri meğerse 2 haftalık hamile imişim 17 ocakta ki acılı birleşmede olduğuna çok eminim oğluşuma nasıl hamile kaldığımı çok iyi hatırlıyorum. Derken eşimi eve çağırdım arkadaşları ile dışarıya çıkacaktı kendimce test çubuğunu bi tane bebek emziğini kalpli süslü bir kutuya koydum hediye vermek istediğimi söyledim video kaydı açık tabi testi görünce inanamadı emin misin dedi doktora gittiğimi söyledim ama beni arayıp sormadığı için tabi test yaptırdığımı o an anlattım kendisine bir kaç gündür neden sürekli uykum varmış halim yokmuş demek ki bebek varmış dedim şok bir vaziyette gitti arkadaşları ile görüştükten sonra geri geldi bu nasıl oldu emin misin başka bi doktora mı gitsen derken 2-3 gün sonra kabullendi baba olacağını :) derken tedaviye gidelim birlikte diye konuştuk anlaştık her şey iyiye gitmeyi başlamıştı. 8 Şubatta birlikte doktora gidecektik…
6 şubatta deprem olacağını bilmiyorduk ki…
Annelik bambaşka bir duygu imiş o sallantıda tek düşündüğüm karnımda ki bebiş idi 6 gün önce öğrenmiştim oysa ki 2 haftalık bişi idi kalp atışı vs bile duymamıştım ayağımda çorap bile yoktu şehrimde kar ve soğuk rabbim bir daha yaşatmasın arabada geçen bir kaç gün… kanamam oldu 8 şubatta doktora gittik ama bebek orda mı korkusuyla…
Korkudan kanamam olmuş kese var ama daha bebek yok bir kaç haftaya belli olur dedi düşük iğnesi ilacı yazdı sürekli uzan yat dedi gönderdi bizi…
Bir kaç hafta sonra tekrar gittiğimiz de küçük beyin hızlı hızlı atan kalp atışlarını duyduk hamdolsun bebeğim güçlüydü ve gelmeye kararlıydı :)
Doktor bu sürede evinize geçtiğinizde kendinizi hazır hissettiğinizde gelin tedavi için dedi ve ben sürekli erteledim… yine acıyacak bi de bebek var kasılırsam zarar görür düşüncesi beni yedi bitirdi derken 2023 Eylül ayı sonunda oğluşum dünyaya geldi normal doğum isteyen biri olarak hastalıktan dolayı sezaryen doğum yaptım haliyle…
40ım çıksın, kendime geleyim, geceleri uyumuyorum az uyuyayım derken ben hep erteliyorum kendimce eşim de artık kabullenmiş evde sadece anne ve baba olmuşuz eş olma durumumuz kalmamıştı.
Ben kendimden tekrar o acılı anları yaşayacak gücü bulamıyordum ama sürekli internette araştırma yapıyordum parmak egzersizleri korkutuyor anne olmuşum ama kadınlıktan bir haber yaşıyorum. Aldığım gecelikler çekmece köşelerinde sığıntı kalmış eşime değmemek için yatakta hareket etmiyordum neredeyse…
Ara ara konuşuyoruz şu zaman deneyelim bu zaman deneyelim diye hep bir şey çıkıyor arkadaşın kardeşi vefat editör misafir geliyor düğün oluyor derken bir gün ben de kafa gidiyor ve benim sana böyle bir hayat yaşatmaya hakkım yok boşanalım diyorum…
Eşim destek oluyor olmazsa olmasın her şey yatak değil diyor ama 2. Çocuğu istiyorum ama yapamıyorum. Kendimi güçsüz aciz acınılası bir zavallı olarak görüyorum. Bir de yapı gereği eksik yan verip bu duygularımı eşime anlatamıyorum sadece boşanalım diyorum ağlıyorum bilmem ne derken ramazan ayında vaktimiz olur deneyelim her gün diyor tamam diyorum deniyoruz olur gibi oluyor başı giriyor ve ertesi gün öyle bir iş yoğunluğu oluyor ki eşimi bayrama kadar uykudan uykuya görüyorum nerdeyse derken yine bi korku geliyor bana inancım hevesim kırılıyor…böyle böyle bayram geçti derken kurban bayramı da geçti ben burda görüp okuduğum kadarı ile parmak egzersizi yerine geçecek setler alıyorum küçüklü büyüklü yok tam olarak alamıyorum içime olmuyor bebeğim izin vermiyor derken bi gün eşime kendimi tamamen açtım kadın gibi hissetmiyorum neden olmuyor ya biz deneyelim ya tedaviye gidelim artık bak kadınlar klübünde bir sürü kadın yenmiş benim neyim eksik bu çocuk yalnız mı kalsın alkol almak istemiyorum ben de yaşamak istiyorum benim hakkım değil mi derken zaman bularak değil zaman ayırarak başladık denemeye ilk gün 4 farklı zamanda denedik 4. De oldu tabi anestollu sadece, bol jelli ikinci deneme gününde ilkinde oldu anestollu yine ve bol kelli 3. Deneme gününde ıkınma yöntemi ile yaptım ve anestol çok azdı 4. Deneme gününde anestol hiç yoktu hala acı çekiyorum az az ama denemeye devam ediyorum kentime güvendim geldi yürümem bile değişti giymem diye düşündüğüm kıyafetlerim üzerimde eşimle temasım daha da sıklaştı… huzurlu uyuyorum. Kendimi hem anne hem de kadın hissediyorum. Bu başlığı oluşturan deneyimlerini yazan kadınlar sayesinde gül koklar gibi nefes alıp, mum üfler gibi nefes verip ıkındım o anda ve oldu…
Olmaz deyip ciddi ciddi boşanmayı bile düşünmüştüm eşime yazık benimle neden bu çileyi çekiyor diye… ama onun o gün ki desteği zamanla kazandığı anlayışı sabrı… kendime inancım burda ki yazılanlar derken artık yüzüm gülüyor… acısı 15-20 deneme sonrası geçermiş hazza dönermiş bilemiyorum henüz bi haz aldığım yok bedenen ama zihnen haz alıyorum… başarmanın hazzı, eş olmanın hazzı hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hiç bir kadını bu olumsuzlukla karşılaştırmasın. Her şey beyinde imiş meğerse… iyi ki yazmışsınız, iyi ki bu site açılmış bu başlık oluşturulmuş çoooooooook mutluyum tarifsiz şekilde geçen 1,5 senem meğerse boşa geçmiş saçma sapan bir korkuyla…
Mutlaka her yazılanı okuyun deneyin denemekten vazgeçmeyin. Eşlerinizle duygu durumunuzu paylaşmayı unutmayın…

EU3
Guest

öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
Banada yardımcı ollurmusunuz 3 yıllık evliyim ve şuan parmak egzersizi deyim yapamıyorum

X