- 15 Ekim 2022
- 13
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
Ben de burada okuyup gaza geldim ve olayı bitirdim ama vajinjsmusun asamalari varmış . Sorunun ben nerede başladığını keşfettim ama hep konuştuk bunu vücudu dinlemek lazım7 sene çok uzun bir süre.
Bende 1.5 yıla yakın vajinismus yaşadım. Ama insan bir yerde tak ediyor, yani üstüne gidiyor. Ben tedavi olmaya karar vermiştim, eşimin destegiyle.. ama tedavi olmadan burda okuduklarimdan ve bir kaç arkadaşımın sayesinde yendim. Kafada bitiyor.
Ve önemlisi hastalığın belirtisi kalmaması için bol bol ilişki yaşamak hatta gün aşırı veya iki günde bir en sağlıklısı.
Umarım kısa sürede düzelir, çok üzülüyorum böyle hikayeler okuyunca. Çünkü bu hastalık tamamen psikolojik
Canım zaten bu hastalığın %80 ni kafada bitiyor. Yani üstüne gitmek lazım. Egzersizlerle çözülüyorBen de burada okuyup gaza geldim ve olayı bitirdim ama vajinjsmusun asamalari varmış . Sorunun ben nerede başladığını keşfettim ama hep konuştuk bunu vücudu dinlemek lazım
2 taraf da alttan alamıyor sanırım tek sorun cinsellik değilEvet kafada bitiyor gerçekten.Biz eşimle yine aşamadik sorunlarımızı.Bu sefer ben istekliydim, eşime yakınlık göstermeye çalışıyordum.Gecen gün evlilik yıldönümümüzdü.Bu güne kadar pek iyi kutlayamamistik ama bu sefer ben bir şeyler yapmak istedim işten sonra. O işle ilgili bir şeye biraz sinirlenmişti.Ben yemeğe gidelim,bir şeyler yapalım deyince de pek önemsemedi.Ne gerek var ki ,sanki her zaman bir şey mi yapıyorduk falan dedi.Benim de moralim bozuldu.Senin isteklerin varsa benim de isteklerim var.Sen bunları yapmiyorsan ben de senin isteklerini umursamam dedim ve hiç cevap vermedi.Öylesine yemek yedik sadece eve döndük.3 gündür bu yüzden konuşmuyoruz
Evet,ben onunla konuşamiyorum sorunlarımızı malesef.Ya susuyor ya da beni suçluyor.Bazen anlıyor ama aradan biraz zaman geçince yine aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben haklı olup da ona bozulduğumu belli etmeme rağmen hiç gönlümü almaya çalışmıyor.Sanki ben her şeyi gereksiz yere büyütüyormuşum gibi davranıyor.Sadece susup oturuyor Bense ondan biraz ilgi ve sevgi görmek istiyorum ama bunu bana göstermiyor.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Bizim hayattaki beklentilerimiz çok farklı.Bazen boşanmak istiyorum ama ona da cesaret edemiyorum.Mutsuzum2 taraf da alttan alamıyor sanırım tek sorun cinsellik değil
Kıyamam çok zor ya iki tarafın da anlayışlı fedakar olması lazım evlilikte..Evet,ben onunla konuşamiyorum sorunlarımızı malesef.Ya susuyor ya da beni suçluyor.Bazen anlıyor ama aradan biraz zaman geçince yine aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben haklı olup da ona bozulduğumu belli etmeme rağmen hiç gönlümü almaya çalışmıyor.Sanki ben her şeyi gereksiz yere büyütüyormuşum gibi davranıyor.Sadece susup oturuyor Bense ondan biraz ilgi ve sevgi görmek istiyorum ama bunu bana göstermiyor.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Bizim hayattaki beklentilerimiz çok farklı.Bazen boşanmak istiyorum ama ona da cesaret edemiyorum.Mutsuzum
Bacım, adam sevişemiyor, ne ilgisi ,ne sevgisi duyacak sana.adamin sabri bitmiş.cinsel anlamda sende kendini toparlayıp mutlu etmen lazım.o zaman aşkla bakabilir sana.su an paylaştığınız hiç birşey yok ki.Evet,ben onunla konuşamiyorum sorunlarımızı malesef.Ya susuyor ya da beni suçluyor.Bazen anlıyor ama aradan biraz zaman geçince yine aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben haklı olup da ona bozulduğumu belli etmeme rağmen hiç gönlümü almaya çalışmıyor.Sanki ben her şeyi gereksiz yere büyütüyormuşum gibi davranıyor.Sadece susup oturuyor Bense ondan biraz ilgi ve sevgi görmek istiyorum ama bunu bana göstermiyor.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Bizim hayattaki beklentilerimiz çok farklı.Bazen boşanmak istiyorum ama ona da cesaret edemiyorum.Mutsuzum