- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.225
- 32
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
Malesef sorunun temeli sizsiniz 7 yil evlilikte nasil beklediniz adam ne dese hakli ama duzeltmeye niyetiniz varsa cift terapisi alin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sık yapamadık bir türlü genelde kavga edip uzaklaşıyoruz birbirimizden ama haklısınız galiba benim bu olayı çözmem lazım.Ay abartıyorsunuz gerçekten sık sık yapsaydınız alışırdınız .
7 yılda çözmemişsiniz dinamit döşenmiş zaten evliliğe. 7 yıl ne demek? Ben açık konuşuyorum boşanırdım kusura bakmayın.Eşimle 10 yıldır evliyiz ve 7 yıl vajinismus yaşadım.Sonradan doktora gittim ve atlattım ama yine de aramızdaki cinsellik sorunu bir türlü düzelmedi.Zaten yıllar içinde başka sorunlarımız da olunca cinsellik çok azalmıştı.Ara sıra denedigimizde de ben hala zorlandığım için zevk alamıyordum.Bu yüzden eşime pek yaklaşmadim.Uzun süredir de hiçbir şey yaşamıyoruz.Öyle ev arkadaşı gibi takılıyoruz.Eşim bir iki sefer bunu kavga esnasında dile getirdi ve hep beni suçladı.Ben de o böyle davranınca ondan daha çok uzaklaştım.Dün yine aramız iyiyken baktım uyumuyor.Ne oldu? dedim.Sıkıldım artık diyerek yanımdan kalkıp gitti.Sonra ben ne yaptım,yaklaşsaydin o zaman dedim.Çünkü hep sırtını dönüp yatıyordu.Artık yaklaşmak istemiyorum, çünkü sen hep kaçıyorsun dedi Ben de kacmiyorum ama sen böyle yapınca beni kendinden uzaklastiriyorsun falan dedim.Zina yapmamak için kendimi zor tutuyorum , başka erkek olsa beklemezdi gibi şeyler söyledi.Ben de sinirlenip yanından gittim.Simdi konuşmuyoruz ve ne yapacağımı bilmiyorum.Zaten genel olarak çok sık küsüyoruz
Cano, kısacası o senden adım beklerken, sen de ondan adım beklemişsin. Ama adam senin düzelmeni ve ilgini bekleyip sırtını dönüp yatarken, bu durum senin işine gelmiş ve bu kadar sene geçmiş. Vajinusmus nasıl sadece konuşarak halledilmiyorsa aranızdaki bu yabancılık durumu da konuşarak halledilmez.Ben de düzelmek istiyorum ama pat diye yaklaşamiyorum.Eşimle yabancı gibi olduk ne zamandır.Bir de böyle trip yapınca iyice geri çekiliyorum
Gerçekten de 7 yıl çok uzun bir süre ben 5 6 ay kadar vajinismus sorununu yaşadım ve bu sürede temeli vajinismusa dayalı çok sorun çıktı evliligimde evet evliliğin tamamı cinsellik değil ama temeli cinsellik bana göre sonuçta haram iliskilerden kaçınmak ve cinsel ihtiyaçlarımızı helal olarak yaşamak ve neslimizin devamını saglamak da evliliğin sebeplerinden bir tanesi. Eşinize karşı biraz empati yapın yine en iyi siz tanıyorsunuz. Erkekler istekli kadınları biraz daha çekici buluyor siz başlatın giyinin suslenin ( gecelik tarzi) hiç beklemediği anlarda şaşırtın eşinizi birde vajinismusu ilk yendiginiz anlarda iyice üstüne dusmezseniz o korku yine oluyo. Ya olmazsa ya yine yapamazsam gibi o yüzden o dönem biraz sık denemeler yapmak gerekiyor. Eşinizin trip atması küsmesi biraz çocukça ama yinede bu durumu siz duzeltebilirsiniz bence birazda sizin elinizde. Daha çok ilgili ve sevecen olunEşimle 10 yıldır evliyiz ve 7 yıl vajinismus yaşadım.Sonradan doktora gittim ve atlattım ama yine de aramızdaki cinsellik sorunu bir türlü düzelmedi.Zaten yıllar içinde başka sorunlarımız da olunca cinsellik çok azalmıştı.Ara sıra denedigimizde de ben hala zorlandığım için zevk alamıyordum.Bu yüzden eşime pek yaklaşmadim.Uzun süredir de hiçbir şey yaşamıyoruz.Öyle ev arkadaşı gibi takılıyoruz.Eşim bir iki sefer bunu kavga esnasında dile getirdi ve hep beni suçladı.Ben de o böyle davranınca ondan daha çok uzaklaştım.Dün yine aramız iyiyken baktım uyumuyor.Ne oldu? dedim.Sıkıldım artık diyerek yanımdan kalkıp gitti.Sonra ben ne yaptım,yaklaşsaydin o zaman dedim.Çünkü hep sırtını dönüp yatıyordu.Artık yaklaşmak istemiyorum, çünkü sen hep kaçıyorsun dedi Ben de kacmiyorum ama sen böyle yapınca beni kendinden uzaklastiriyorsun falan dedim.Zina yapmamak için kendimi zor tutuyorum , başka erkek olsa beklemezdi gibi şeyler söyledi.Ben de sinirlenip yanından gittim.Simdi konuşmuyoruz ve ne yapacağımı bilmiyorum.Zaten genel olarak çok sık küsüyoruz
Iliskinin başında kendini biraz sıkarsın, anlaşılır ama devam ettikçe sende rahatliyorsun.islaklik artıyor, orası gevşiyor.basta aci duyarken sobra zevke dönüşuyor.siz kafada hala birşeyleri halledememişsiniz.hadi 7 yıl vajinismustu.peki son 3 yılda neden çocuk olmadı?Biraz dar gibi hala tam gevşeyemiyorum galiba.
Aslında bu kadar beklememde eşimin ses çıkarmaması da biraz etkili oldu.
Yok olmadığını biliyorum.Her zaman birlikteyiz, çünkü işimiz bile aynı.Kendi kendini rahatlatiyordur belki sadece.Öyle çok arkadaşı olan,çok gezen biri de değil zaten Evden işe,işten eve.Benimle ve ailesiyle vakit geçirir hep.Cinsellik konusunda da bir sıkıntısı yok ama gurur yapıyor sadece ben yaklasmayınca.7 sene saglikli yetişkin bir erkek sizin vajinismusunuzu ses cikartmadan oturup oylece bekleyemez ben inanmadim. Zaten adamin cinsel hayati vardir buyuk ihtimal, dolayisiyla şuanda da bu konunun uzerine bu yuzden düşmuyordur. Ha eşinizin de cinsel isteksizlik gibi başka problemleri varsa o zaman mumkun bu.
Yok olmadığını biliyorum.Her zaman birlikteyiz, çünkü işimiz bile aynı.Kendi kendini rahatlatiyordur belki sadece.Öyle çok arkadaşı olan,çok gezen biri de değil zaten Evden işe,işten eve.Benimle ve ailesiyle vakit geçirir hep.Cinsellik konusunda da bir sıkıntısı yok ama gurur yapıyor sadece ben yaklasmayınca.
Az da olsa yaptığımız için bir sorunu olmadığını biliyorum.Belki az yapmaya alıştığı için dayanıyordu.O zaman size göre bekar erkekler de hiç dayanamaz ama hepsi sürekli bir kadınla birlikte olmuyorlar.Bilmem bana mumkun gorunmuyor koca 7 sene evliyken devamli masturbasyonla yillar geçirmek cunku masturbasyon yapmakla bir kadinla birlikte olmak çook farkli seyler, masturbasyon yapmak o açigin yerini tutmaz.
Eşiniz hiç sesiniz cikartmadan 7 sene gecirdiyse cinsel isteksizlik var o kadar fazla aramiyor demek ki.
Senelerce tam anlamiyla cinsellik yasamadiginiz adamin cinsel sorununu nereden bileceksiniz 40 yilda bir birleşme yasayarak.
Tam isabetBilmem bana mumkun gorunmuyor koca 7 sene evliyken devamli masturbasyonla yillar geçirmek cunku masturbasyon yapmakla bir kadinla birlikte olmak çook farkli seyler, masturbasyon yapmak o açigin yerini tutmaz.
Eşiniz hiç sesiniz cikartmadan 7 sene gecirdiyse cinsel isteksizlik var o kadar fazla aramiyor demek ki.
Senelerce tam anlamiyla cinsellik yasamadiginiz adamin cinsel sorununu nereden bileceksiniz 40 yilda bir birleşme yasayarak.